@Liviu - tu cand vii? Sambata dimineata as zice skip, ne trezim si noi ca oamenii, macancam de dimineat poate chiar si pranz si dupa aia mergem spre paltinis pe la 1 asa, numai bine cand da caldura si tin si cauciucurile mai bine
@Denigrator - man tu esti liber sau lucrezi? Paul e prezent si el?
pai o sa trebuiasca sa mancam deci daca stii ceva cu mancare buna n-ar strica o rezervare oriunde ... dc mergem din nou la Florina nu avem nici o problema, de fapt sigur o sa mai trecem pe acolo wkndul asta
da. mi-am semifutut un cauciuc pe fata, zgariat janta stanga fata, indoit janta stanga spate. multumesc primariei sibiu pentru modul in care "aliniaza" separatoarele de sens din mijlocul orasului.
ce sa fac....tara civilizata, oameni cu minte....pun betoane pe drum...
era soarele la asfintit, fix in fata. vedeam doar varful "gardului" de parapeti din....centrul orasului. in dr. un motorist, atent sa nu se vare printre mine si trafic, n-am vazut betoanele alea puse anapoda, colturile erau destul de iesite inspre banda, am dat cu ambele roti de pe partea st. inclusiv cu cauciucul nou montat miercuri. am impresia ca si puntea e stramba, roata din spate are cadere mai mare. mi-e ciuda ca nu m-am oprit sa fac poze la parapetii aia si sa dau primaria sibiu in judecata
da nu pricep frate, ce sa caute saparatoare de sens din beton in centrul orasului. mai au si o constructie tampita, cu talpa care e mult mai lata decat partea verticala. m-am tot uitat la cele de pe zona clujului. pai n-ai cum sa dai cu roata in ele, dai cu masina cu totul.