This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

cam asta-i programu de restrictii http://www.autorally.ro/newsContent.php?
id=14116&title=Restric%C5%A3ii%20de%20circula%C5%A3ie%20cu%20ocazia%20desf%C4%83%C5%9Fur%C4%83rii%20Trofeului%20P%C4%83ltini%C5%9F

@Liviu -  tu cand vii? Sambata dimineata as zice skip, ne trezim si noi ca oamenii, macancam de dimineat poate chiar si pranz si dupa aia mergem spre paltinis pe la 1 asa, numai bine cand da caldura si tin si cauciucurile mai bine Icon_smile

@Denigrator - man tu esti liber sau lucrezi? Paul e prezent si el?

Reply

Io-s liber de vineri seara de la 6 incolo, deci no problem; Paul nu are job propriu zis, e liber tot timpul Rollinglaugh

Reply

check, noi venim de maine seara sper sa ajungem inainte sa se lase seara. ne auzim Icon_smile

Reply

Rezerv vreo masa pe undeva sau mergem la noroc?

Reply

pai o sa trebuiasca sa mancam deci daca stii ceva cu mancare buna n-ar strica o rezervare oriunde ... dc mergem din nou la Florina nu avem nici o problema, de fapt sigur o sa mai trecem pe acolo wkndul asta Icon_biggrin

Reply

La e e foarte bun, dar cam scump, putem merge la Supporter unde e mancare buna la jumatate banii.

Reply

suporteri sa fim atunci Icon_smile

Reply

Iara se face Sibiul de cacat:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

noi venim maine, nu stiu inca ora de plecare......daca nu se anuleaza draku...
bine ca au scos straja umde asfaltul minunat....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Impresii ceva nimic?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

da. mi-am semifutut un cauciuc pe fata, zgariat janta stanga fata, indoit janta stanga spate. multumesc primariei sibiu pentru modul in care "aliniaza" separatoarele de sens din mijlocul orasului.

Reply

Tu numai tot nacazuri ai cand te deplasezi undeva. Cum naiba ai reusit de data asta?

Reply

te-am lasat bine bah, nu ti-a priit gulasu?

Reply

ce sa fac....tara civilizata, oameni cu minte....pun betoane pe drum...
era soarele la asfintit, fix in fata. vedeam doar varful "gardului" de parapeti din....centrul orasului. in dr. un motorist, atent sa nu se vare printre mine si trafic, n-am vazut betoanele alea puse anapoda, colturile erau destul de iesite inspre banda, am dat cu ambele roti de pe partea st. inclusiv cu cauciucul nou montat miercuri. am impresia ca si puntea e stramba, roata din spate are cadere mai mare. mi-e ciuda ca nu m-am oprit sa fac poze la parapetii aia si sa dau primaria sibiu in judecata

Reply

Icon_sad Nasol

Intradevar au aia in Sibiu borduri de nu le sari cu MTB-ul Icon_biggrin

Reply

da nu pricep frate, ce sa caute saparatoare de sens din beton in centrul orasului. mai au si o constructie tampita, cu talpa care e mult mai lata decat partea verticala. m-am tot uitat la cele de pe zona clujului. pai n-ai cum sa dai cu roata in ele, dai cu masina cu totul.

Reply

Bai frate cât ghinion poți sa ai Icon_sad

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

nu zic nu, da ma si ajuta romania asta....grupa mare!

Reply

Liviule nu e in regula deloc Icon_sad

Reply

nasol, sper ca se pot repara stricaciunile ...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew