This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei de pe Opies Oils

eu aveam 2 seturi

Reply

Inca le ai Icon_smile

Reply

bun asa Icon_biggrin
De azi am si jante!

Reply

am platit si eu, mersi Gabi!

Reply

Am vazut, multumesc!

Reply

Au venit 3 colete de la Opie oils asa ca maine trebuie sa va luati produsele de la mine, altfel va Icon_censored

Reply

cineva interesat ..iarasi o reducere de 20% la cei de la opieoils : http://www.opieoils.co.uk/

Reply

pana nu vad motorul reasamblat nu ma pot vara in schema, as vrea.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Pai ce mah? Nu tot trebuie sa-i pui ulei?

Reply

tre sa fiu atent la costurile finale si la momentul lor. 70 lire intr-un moment nepotrivit ma pot enerva cumplit.

Reply

Logica e simplă. Ulei îți trebuie iar acum poți să-l ieri mai ieftin cu 20%. Eu am ulei, nu mă tentează foarte

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Reply

pai logica e simpla. nu stiu cat dureaza rebuildul, prima data o sa merg cu ulei de rodaj, pana vine momentul sa pun uleiul de bla-na mai dureaza, si pana atunci ori mai intra niste bani in buget, ori mai intra in firma Icon_biggrin.
pt mine nu e atat de importanta suma cat momentul

Reply

edit edit edit ca-i prea scurt

Reply

The Easter Bank Holiday is almost here! To celebrate Opie Oils are giving an unmissable 20% Off all Lubricants & Fluids with Voucher Code - EASTER20 - This voucher code can be used on all Engine Oils, Gear Oils, Differential Oils, Limited Slip Oils, Brake Fluids, Clutch Fluids, Coolants, Antifreeze, Power Steering Fluid, Fuel Treatments, and even includes our Service Packs -

Reply

cu Motulul asta ultimul Spec , am facut cateva drumuri de CJ si unul la BV unde am bagat 100km de proba speciala cat de tare m-a tinut prostia. nu a consumat nici un mm, deci se vede o imbunatatire in compozitie.
nici cu ala vechi nu consuma insa erau mici diferente, cu asta nimic.

.... in alta ordine de idei am cautat de nebun un ulei de montaj axe cu came pe baza de zinc si nu gasesc absolut nimic decat in US si UK...
trebuie sa fac saptamana asta un motor , axe si culbutori noi, etc si sunt "mancat"....

Reply

Are cineva de vanzare de pe aicea 4 litri Silkone Race Pro S 5w30 sau 5w40?
multumesc
Eventual daca se mai face o runda de cumparare de pe opieoils

Reply

Sustin ce zice Tomi mai sus in legatura cu Motul 300V Power, pe langa eticheta care difera si continutul este imbunatatit.
Eu am trecut pe Eneos deoarece l-am primit moca la Drag Racing dar pe viitor vreau sa revin la Motul 300V Power in CRX iar in Del Sol vreau sa incerc Sustina de la Eneos deoarece am ceva depuneri.

Reply

reduceri de vreo 20% la fuchs si alte uleiuri pe opie, iar aditivul de la redline e cu 20 ron mai ieftin pe uk, adica cu 25% mai ieftin fata de tudor.

Reply

Din pacate, nu mai trimit fara TVA Icon_sad

Reply

Pai atunci aditivul e cat la Tudor, poate chiar mai scump daca punem si transportul. Not one cheese... adica "nici o branza".

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew