This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei de pe Opies Oils

pai un schimb, nu?
oricum vad ca transportul l-au pus aia mai mult decat dublu

Reply

Sunt mai mult de 60 litri acolo. 15 lire era pentru mai putin de 4 schiimburi. E corect, stai linistit :p
La transport vom calcula proportional cu valoarea.

Reply

(10-12-2013, 16:47)kmr Wrote: Sa v-o trag Icon_smile Dati banu'
--------------------------------------------------------------------------------

Order Level Coupon Discount:
£120.26
Goods Net:
£481.05
Carriage Net:
£35.00
Sub Total:
£516.05
VAT:
£0.00
Total: £516.05

Cursul la care s-a facut tranzactia 5,34 lei= 1£

O sa va fac si calcule individuale dar sa fiti pregatiti :p

Eu credeam ca e cadoo...Icon_smile)

Reply

60 l Icon_yikes am uitat ca tu cu maruta aveti o flota in dotare Icon_biggrin
pacat ca n-au si astia la butoi ca motul ca faceama facere cu 3 butoaie a 20l Icon_smile

nu-i bai cu transportul, dar ideea era ca per total sa fie mai bine ca si cum l-ai lua de aici

Reply

"Cadoul" tau Maruta este 255 lire la cursul 5,34 Icon_smile
"Cadoul" lui Kinky este 70 lire la cursul 5,34 Icon_smile
"Cadoul" lui Vali este 45,05 lire la cursul de 5,34 Icon_smile

Reply

check, in banii de schimb de ulei 300v care i-as fi dat aici, am prins si lichidul de frana si ambreiaj. super! sa fie intr-un ceas bun si mersi kmr Icon_biggrin

Reply

vezi mah ca am iesit foarte bine? Icon_smile

Reply

Maine ai banii.
Multumim nenea Mos Craciun! Icon_biggrin

Reply

sarna mos KMR Icon_smile) ... daca reusesc sa scap de la munca saptamana asta ne vedem.

Reply

Stati asa ca am primit un mail de la Opie oils ca n-au procesat plata, nu stiu ce plm nu le-a placut la cardul meu ( ca le este frica de tepe, etc ) , i-am sunat dar ala plecase acasa. Sper s-o rezolv maine si sa fie totul in regula. Va tin la curent cu noutatile . Mai bine plateam cu paypal dar era mai scump cu 3 si ceva la suta adica vreo 20 lire ( aproape) in plus.

Reply

Omu daca se poate sa mai adaugi neste ulei de ambreiaj si ptr mine (exact ca la nea' Kinky) ar fi super, daca e deranj mare da-i pace.

Reply

Din pacate, Adi, nu vor sa completez comanda dar din fericire restul e in regula asa ca sariti cu banu' Icon_smile.
In alta ordine de idei, carpele au ajuns la mine si vreau sa stiu cine si cate seturi avea Icon_biggrin

Reply

Eu vreau 2 seturi de carpe.
Am facut plata pentru uleiuri. Multam.

Reply

Au intrat banii de la tine Icon_smile Unde era dicutia cu cine carpe are?

Reply

oare si ale mele au ajuns la tine sau au ramas la Liviu?

Reply

A oprit Liviu un set pentru tine.

Reply

Si eu vreau un set de carpe, dau banii in we. Discutia era pe topicul cu uleiul de cutie MTF.

Reply

Daca mai raman disponibile, vreau si eu un set de carpe.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Si pentru tine am un set de carpe Icon_smile

Reply

Multumesc! Ramane stabilit.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew