This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei cutie MTF3

(25-06-2013, 10:20)maruta Wrote: @Wagner (2l), Pretorian (2l), dragostan (2l), civicman (4l) - uleiul comandat de voi este la mine.
Trebuie sa vedem cum ne intalnim sa vi-l dau si sa-i dam banii lui Yula.
Momentan il am la firma care este undeva prin zona Unirea.
Astept propuneri pe PM sau telefon. Merci.

Si multumim inca o data Yula!

PS: LauX, mai ai nevoie de ulei?

Wagner a luat uleiul, Pretorian si dragostan il vor lua saptamana asta sau viitoare.
Nu am niciun semn de viata de la civicman. Mai esti interesat sau il dau la altcineva?

Reply

Pana la urma, cine mai are de luat ulei de cutie, asa, in general? In afara de mine, bineinteles.
L.E. daca nu se arata civicman astazi, al meu e Icon_smile

Reply

Slabe sanse sa dea pe aici ass ca te poti servi din el. In week-end ma duc sa colectez si bidonul celalalt sa vad cum il trimit acasa.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai daca nu apare civicman, cred ca iei degeaba bidonul celalalt. Laux nu mai zice nimic asa ca ...
Asta, daca nu l-ai comandat si ( sau) platit deja. Daca e comandat, asta e, il trimiti la mine

Reply

E comandat si platit de atunci, numai ca nu am mai apucat sa rezolv cu trimiterea lui.

Reply

Pana la urma cat iese bidonul cu tot cu transport in Ro?

Reply

Acuma sa vad cum il trimit mai ieftin...

Reply

Poate te uiti si de carpele alea Icon_smile

Reply

Asa, sa nu uit. Adu-mi aminte in vechend si dau tura pana la magazinul cu pricina.

Reply

Asa fac

Reply

Din urmatorul bidon mai am nevoie si eu de inca 4 litri.

Reply

Daca e vorba de ulei MTF si eu vreau! 2 litrii(anuntati-ma cum fac sa-l primesc si cat ma costa)

Reply

Pai mai intai trebuie sa-l trimita Yula si dupa aia vedem cum facem si aflam si cat costa exact.

The following 1 user says Thank You to kmr for this post:
  • Nipponcars
Reply

Carpele alea ma tenteaza si pe mine Icon_biggrin

Reply

Ce carpe?

Reply

Nu spun nimic :p Niste carpe de microfibra obisnuite dar care erau ieftine

Reply

(04-07-2013, 09:10)kmr Wrote: Pai mai intai trebuie sa-l trimita Yula si dupa aia vedem cum facem si aflam si cat costa exact.
Si cand se va intampla asta?Icon_biggrin

Reply

Pai si io vreau microfibre daca sunt ieftine Icon_smile

Reply

Serios? :p

Reply

A mai ramas ceva zama dinaia pt cutie ? La VTI cat ulei intra ?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew