This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei cutie MTF3

(13-06-2013, 11:07)Wagner Wrote: Se pare ca toata "distractia" cu uleiul de cutie va fi la intalnire....

In cazul celor care nu vor fi prezenti (ghici cine?), se poate organiza ceva gen ajutor?
Ma gandeam sa trimit banutii prin cineva catre Yula, si acel cineva sa ma ajute prin aducerea uleiului. Nu stiu daca sunt singurul in situatia asta (se pare ca da)...

Te ajut eu cu placere.

Reply

Multumesc mult!

Vorbim.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Bai am incurcat oalele cu uleiul si nu a ajuns la mine numai un bidon de 20L. Asa ca trebuie sa facem cumva sa ajunga la toti.
Este vina mea pentru incurcatura si imi cer scuze.
Promit sa mai trimit ulei dupa ce ajung inapoi in Irlanda.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am sunat la Honda si am facut comanda de inca unu. Acum trebuie sa vad cum sa-l aduc pe Ro.

Reply

Pai cantitatea vine astfe :
1. Delphi - 4 litri
2. Vtin - 2 litri (ambalat la 1L)
3. Bgdsta - 2 litri (ambalat la 1L)
4. Wagner - 2 litri
5. liviu - 4 l fantastic
6. maruta - 4 litri
7. Pretorian - 2 litri
8. LauX - 4L
9. dragostan -2 litri
10. kmr - 4 litri
11. civicman - 4 litri
12. isuuu - 2 litri

36 Litri ... (am uitat sa ma scot din lista)

Reply

(13-06-2013, 12:59)yulasinio Wrote: Bai am incurcat oalele cu uleiul si nu a ajuns la mine numai un bidon de 20L. Asa ca trebuie sa facem cumva sa ajunga la toti.
Este vina mea pentru incurcatura si imi cer scuze.
Promit sa mai trimit ulei dupa ce ajung inapoi in Irlanda.

Eu am comandat 4 litri, dar pot lua doar 2 acum si restul data viitoare.

Reply

Eu pot sa astept bidonul urmator.

Reply

Am organizat colectarea de la Honda acum trebuie sa vedem cum il aducem in Romania pana week-endul viitor.
Daca ajunge aici pana la intalnire va fi destul pentru toata lumea Icon_smile

Reply

bah, te incarci cu cheltuieli aiurea.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mai bine cadem de acord cativa din Bucurdistan (mai exact suma dorintelor noastre sa fie 20 litri - bidonul comandat acum) si recipientul sa ajunga direct in minunata capitala (s-o gasi o modalitate). De intalnit intr- seara nu cred ca ar fi vreo problema. Pentru a nu fi cheltuieli suplimentare, eu sunt dispus sa astept tura 2, ca sa ajunga cel de acum pentru toti care vin la intalnire.
Ce ziceti?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Eu nu o sa pot ajunge la intalnirea nationala. Wagner, Kmr daca ne hotaram pot sa astept si eu tura 2 . Daca totusi o sa fie disponibil pentru toata lumea din tura asta as prefera sa dau banii prin cineva si vedem cum facem sa ne intalnim in Buc. Multumim frumos Yula !

Reply

Daca nu ajunge pt toata lumea, si eu pot sa astept pana la tura urmatoare Icon_smile
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

@Wagner (2l), Pretorian (2l), dragostan (2l), civicman (4l) - uleiul comandat de voi este la mine.
Trebuie sa vedem cum ne intalnim sa vi-l dau si sa-i dam banii lui Yula.
Momentan il am la firma care este undeva prin zona Unirea.
Astept propuneri pe PM sau telefon. Merci.

Si multumim inca o data Yula!

PS: LauX, mai ai nevoie de ulei?

The following 1 user says Thank You to maruta for this post:
  • Wagner
Reply

din nou, daca mai are nevoie cineva de ulei(am inteles ca nu a fost suficient sau ceva) eu pot sa-l cedez pe al meu Icon_smile

daca nu, eu ajung maine inapoi in bucuresti, te sun.

yula, cum facem cu banii? cont sau ii dau lui maruta?
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

(25-06-2013, 12:06)dragostan Wrote: din nou, daca mai are nevoie cineva de ulei(am inteles ca nu a fost suficient sau ceva) eu pot sa-l cedez pe al meu Icon_smile

daca nu, eu ajung maine inapoi in bucuresti, te sun.

yula, cum facem cu banii? cont sau ii dau lui maruta?

Din lista initiala au ramas "pe afara" doar KMR si LauX care isi vor primi uleiul "tura" viitoare, care va fi curand si aceea...
Deci, cei din postul meu anterior trebuie sa se intalneasca cu mine sa le dau uleiul si sa-mi dea banii si ma ocup eu sa-i platesc lui Yula...

Reply

Lasati banii cu Maruta ca apoi ne descurcam noi.
Maruta parca si tie iti lipsesc 2L nu?

Reply

(25-06-2013, 14:22)yulasinio Wrote: Maruta parca si tie iti lipsesc 2L nu?

Eu am luat 14 litri la intalnire, Wagner, Pretorian, dragostan si civicman au comandat in total 10 litri, deci imi raman fix 4 litri cat am comandat eu. Multumesc.

Reply

(25-06-2013, 10:20)maruta Wrote: @Wagner (2l), Pretorian (2l), dragostan (2l), civicman (4l) - uleiul comandat de voi este la mine.
Trebuie sa vedem cum ne intalnim sa vi-l dau si sa-i dam banii lui Yula.
Momentan il am la firma care este undeva prin zona Unirea.
Astept propuneri pe PM sau telefon. Merci.

Si multumim inca o data Yula!

PS: LauX, mai ai nevoie de ulei?

Ne auzim la un telefon maine sau poimaine si rezolvam.Bow

ThankyouThankyouThankyou

Reply

Azi am intrat in posesia uleiului. Inca o data, multumiri, Yula si Maruta!

Sent from G510

Reply

Sa-ti spun un secret: e de la bunica. Icon_wink
civic

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew