This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Track days Hungaroring 2012-2013

in mai as vrea sa merg si eu... Confused

Reply

tot in 13 mai si eu ca acum nu pot sa plec de la job.

Reply

facem o lista pentru 13 Mai ?

1. VladTNS
2. .....

Reply

1. VladTNS
2. Den1grator
3. ...

Reply

1. VladTNS
2. Den1grator
3. Kinky_boy

Reply

Tot se schimba vremea.....ba ploua , ba e inorat. E la noroc cu vremea pe 13 mai Icon_smile

http://www.accuweather.com/ro/hu/budapes...7423?day=9

Reply

o sa fie bine 100% Icon_biggrin

Reply

O sa fie chek vremea, ii spun io cu nasu meu de pescar Icon_biggrin Vreo 22-23 grade fara ploaie. Dai o bere daca ii asa, daca nu dau eu Icon_biggrin

Reply

fac cinste cu un neumarkt la 2L

Reply

Vezi să nu fie bidonul gol sau berea expirată Icon_smile

Reply

Am o veste proasta: s-ar putea sa nu mai pot veni, sa nu pot lipsi luni de la firma Icon_sad, maine stiu sigur.

Reply

Din pacate stau acasa, pe langa ca nu pot lipsi de la lucru luni nicicum, mi s-a dus si ambreiajul, nu mai pot sa schimb peste 6500 de ture Icon_sad

Reply

Pai se schimba rapid ala Icon_smile

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ma nu chiar rapid la noi, dureaza vreo 5 ore bune cel putin...plus ca ambreiaju ala nou e inca la magazin si nu mai dau astia gratis de acum vreo saptamana Icon_smile

Reply

5h nu e rau, zi la aia de la magazin sa te treaca pe caiet pana-n 27 cand iei salaru' si apoi te poti duce pe Hring

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Liviu vezi ca del-slowul e cam batran, daca iesi cu el pe circuit ai sanse sa il lasi pe acolo Rollinglaugh daca faci prea multe ture Icon_biggrin.

Reply

sa mori tu, daca scot timp mai bun iti dai foc la cutiuţă? Rollinglaugh
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da, da daca nu tu nu-i da la a ta ca sunt sanse mari sa ia singura daca tragi asa de ea Rollinglaugh Rollinglaugh.

Reply

bah, astea vechi is mai fiabile Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da, erau mai fiabile cu piesele originale, tineau 10 ani, astea noi tin 5...numa ca ce aveti voi au 15-20 de ani vechime, se cam gata treburile, piesele ce le iei acuma nu mai sunt fiabile, etc.
Parerea mea: sunt masini de fun, da tre sa lucri mereu la ele daca tragi tare de ele (gen track-day).

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew