Bai Liviu io nu te mai inteleg, ai băgat o cârca de bani in DEL Sol ca sa o faci cat mai rapida, acum bagi in Scirroco, si apoi vi si imi spui ca nu contează puterea, mai bine ai fitza si mai putine performante.
In fine, probabil nu ti se potrivește tie masina asta, vad ca e la moda criticatul excesiv si subiectiv.
La dracu, daca nici cand a scos Honda CEA MAI RAPIDA MASINA DIN LUME la clasa ei nu e de laudat, atunci nu sunteți fani Honda, ci v-a plăcut din întâmplare un anumit model.
Meganul Rs, cu cel mai urat interior din lume, cu niste forme destul de dubioase, s-a vandut in draci tocmai pentru ca avea performante foarte bune, si toți l-au apreciat; acum la Honda, ca a scos câteva leduri si a modificat un eleron brusc e de cacat, o comparam cu Mercedes, maine cu Maserrati, cu Jaguar si concluzionam ca e o masina de cacat.
toyboy, mai sunt si exceptii, dar nu uita ca asta trebuie sa pice de la peste 40.000.
yula, imi imaginez, de cand am vazut, da nu prea sunt curios ca nu fac trafic cu ea si nici nu traiesc in spate ))
adi, del-solul nu e o carca de bani, e peste 8000. si tot ce am facut am facut da imi placa si sa pot trai cu ea , nu doar pt performanta.
scirocco e pt curse, si da, si pentru el solutiile nu vor fi doar functionale si atat.
nu sunt curios de moda sau curente, e important ce imi place mie, altfel aveam audi sau bmw...
altfel...nu sunt fan...atic. ma doare fix in cot daca scoate ceva inutil, sa ma mandresc ca au pus 300 de cai pe o punte (fata!) ? ce sa fac cu ei? ii platesc si nu-i folosesc. trebuia sa scoata un model de 230-250 si un RR de 300. eu unu nu vreau sa dau banii (aia multi) pe ceva inutil, nu am 25 de ani sa ma laud cu caii de pe hartie.
ca au facut o masina fff rapida, bravo lor! ca cer pe ea cat e o masina premium (ea ne fiind), ok, de la mine ia flit.
asta asa ca o analiza de substanta, de estetica nu mai repet e chinezeasca si gata. pt mine datele tehnice nu tin loc de estetica la o masina de peste 40.000.
si da, am luat honda din intamplare ca nu vii cu honda in adn, nu se transmite biologic...adica intamplarea sa-mi placa in mod deosebit aceasta masina, nu ca m-am trezit cu ea in curte, tu ai facut altfel?
megane rs are un interor anost si un exterior de exceptie. nu are nimic ce sa imi provoace repulsie. tot nu as cumpara-o pt daily drive.
honda si-a batut joc de o masina icon. au facut un concept de exceptie, echilibrat, cu design armonios, f reusit, nu ca civicul normal, si care se putea pune in preactica daca faceau alta linie de productie, dar ei nu sunt audi sa faca aripi evazate ambutisate, ei pun plastice peste, sa arate ca o buda ieftina si sa ceara si o carca de bani.
cum sa nu critic??? imi placea masina ai maxim....deja ma gandeam cum fa sa...fac... acum sunt ingrozit.
pai de ce sa nu o compar cu merc???? e pe felia aia de pret, eu am pus-o acolo????
cel mai bun exemplu ca detaliile fac diferenta.
cum arata un M si cum arata un seria 3 base cu tot felu de elemente de "M" aftermarket lipite pe el?
asa arata acest civic. sus e type-r, jos un civic stock la care cineva din dorinta de a imita dar fara banii necesari, a vrut ceva care sa aduca cu "r". asta a iesit.
Total de acord cu tine, Liviu la ultimul comentariu. Cam toate sunt wannabe când vine vb sa pui pachet M sau S-Line sau AMG sau, in cazul asta, R...arata cam ca un dors...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"
04-03-2015, 11:33 (This post was last modified: 04-03-2015, 11:45 by maharvey.)
Eu nu stiu ca vreun model Type R sa fi fost diferit de modelul de baza estetic prin altceva decat niste "adaugiri" ca eleron, praguri sau buze la bare, ceea ce se intampla si acum, asa ca mi se pare ca respecta traditia. A, ca nu e la fel de fain ca si conceptul, da, sunt de acord. Cred ca modelul de baza nu e prea stralucit estetic si atunci nici Type R nu putea sa faca minuni decat modificand destul de mult masina, ceea ce repet, pana acum nu s-a intamplat la vreun alt model Type R.
P.S. Inca acum, deosebirile fata de modelul de baza sunt parca un pic mai pronuntate decat la modelele anterioare Type R.
cred ca in premiera, noul R are ampatament marit fata de modelul standard, nu rea cazul inainte.
daca te mananca in cur si vrei sa faci asta, fa-o frate cum trebuie, ambutiseaza aripile nu pune plastice peste. nici un alt model nu a fost cu plastice peste aripi. de eleron nu vorbesc, e urat si atat.
asa ca, daca vrei sa joci in "liga mare", fa-o dupa regulile alea, pentru costurile alea.
daca ramanea in forma conceptului, nu comentam nimic vis-a-vis de pret. a, da, inaccesibil, dar meritat.
nu am cum sa platesc pret de ifon pe un telefon cu design chinezesc.
eu cred ar fi putut sa faca lucrurile cum trebuie, dar costa prea mult si ar fi fost din nou in situatia vechiului nsx - function over form/price but no sales!
Eu cred ca s-au limitat la function over form si asa a iesit kitul chinezesc ... o avea performante bune, dar cum nu o cumperi numai pentru circuit cred ca conteaza mult si cum arata ca sa o poti vinde si nu trebuie sa te uiti la ea doar din anumite unghiuri
04-03-2015, 14:43 (This post was last modified: 04-03-2015, 14:46 by DeN1gRator.)
(04-03-2015, 11:05)LIVIU_CTS Wrote: cel mai bun exemplu ca detaliile fac diferenta.
cum arata un M si cum arata un seria 3 base cu tot felu de elemente de "M" aftermarket lipite pe el?
asa arata acest civic. sus e type-r, jos un civic stock la care cineva din dorinta de a imita dar fara banii necesari, a vrut ceva care sa aduca cu "r". asta a iesit.
Sus e un desen pe calculator, jos e o masina reala. ASta e diferenta.
Iar ca si plastice, din ce vad in poze sunt cam aceleasi ca si la FN2, si pe usi, si pe bord, si pe la motor, etc.
(04-03-2015, 10:31)LIVIU_CTS Wrote: altfel...nu sunt fan...atic. ma doare fix in cot daca scoate ceva inutil, sa ma mandresc ca au pus 300 de cai pe o punte (fata!) ? ce sa fac cu ei? ii platesc si nu-i folosesc. trebuia sa scoata un model de 230-250 si un RR de 300. eu unu nu vreau sa dau banii (aia multi) pe ceva inutil, nu am 25 de ani sa ma laud cu caii de pe hartie.
Cum adica degeaba man? Pai cu noile tehnologii 300 de cai pe puntea fata sunt exploatati foarte bine, se pot pue chiar si 350 fara probleme. Adica iti garantez ca ii poti folosi din plin toti caii platiti.
Ia uite, masini celebre, batute de noul CTR pe N-ring, si toate cu tractiune spate si cai multi:
(04-03-2015, 10:31)LIVIU_CTS Wrote: altfel...nu sunt fan...atic. ma doare fix in cot daca scoate ceva inutil, sa ma mandresc ca au pus 300 de cai pe o punte (fata!) ? ce sa fac cu ei? ii platesc si nu-i folosesc. trebuia sa scoata un model de 230-250 si un RR de 300. eu unu nu vreau sa dau banii (aia multi) pe ceva inutil, nu am 25 de ani sa ma laud cu caii de pe hartie.
Cum adica degeaba man? Pai cu noile tehnologii 300 de cai pe puntea fata sunt exploatati foarte bine, se pot pue chiar si 350 fara probleme. Adica iti garantez ca ii poti folosi din plin toti caii platiti.
Ia uite, masini celebre, batute de noul CTR pe N-ring, si toate cu tractiune spate si cai multi:
eu nu am unde/cum sa pun puterea aia jos in vaita reala. si iti garantez ca nici tu.
orice pilot spune ca 250 cai pe puntea fata e aximum ce se poate folosi, restul sunt de figuri.
eu am mers cu o masina de genul care la apasarea pedalei matura soseaua din stanga in dreapta, m-am shocat, am zis ca e o idiotenie fara sens. merg cu del solul ai tare, eficient.
la banii aia trebuia sa aiba 4x4 fara discutie.
04-03-2015, 23:44 (This post was last modified: 04-03-2015, 23:46 by DeN1gRator.)
Man tu ai mers cu o masina construita pentru 200 de cai si dusa la 300 (sau cat avea); la aia numa motorul era pregatit pentru acea putere, restul masinii nu, pe cand CTR-ul e construit special pentru puterea asta.
Eu zic ca am unde sa folosesc 300 de cai, la fel cum folosesc acum 200 si ceva, la fel cum folosesc milioane de oameni de pe glob la alte masini.
Adica nu cred ca asta e un argument contra, la naiba, dimpotriva, sa o faca de 350 de cai ca si Focusul RS si ar fi si mai bine. (e prima oara cand aud pe cineva ca nu si-ar lua o anumita masina sport pentru ca are prea multa putere )
PS: S-au anuntat si preturile oficiale in Franta se pare, va fi 35.000 vers de baza si 37.500 pentru Pack GT.