This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Noul Civic Type R

tot urata si tipatoare e ... ca de obicei americanii trebuie sa strice tot, cum o sa faca si asta cu awd-ul de troilebuz Icon_smile

Reply

Personal îmi place mai ales cu adaptările care le-a făcut, poate mai puțin eleronul pe lunetă.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

idem yula. fix la aia ma gandeam eu, era primul lucru, element custom din fibra de sticla. dar nu mai trebuie Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mugen

[Image: 292f787760e7c65cc8468886e31d94c6.jpg]

[Image: 80d77ce566dd78bdb793e9433da689ee.jpg]

Reply

mai urata  ... oricum nu prea ai ce sa-i faci Icon_razz

Reply

Pe rosu ii sta cel mai bine si, in general, masina are personalitate.

Reply

ce naiba e asa cocotata?
ieri rulam in spatele unui civic sport. imi place masina cum arata pe drum, dimensiunile sunt f corecte. pacat de toate celelalte minusuri.

Reply

Din spate pare un SUV în poza aia. Cred că e cel mai urât Mugen care l-am văzut până acum.

Reply

https://youtu.be/dQ9mFuqdOZ0

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

sunt curis cum ar fi stat lucrurile daca honda era construita in asa fel in cat sa nu se mai miste tot la masina. de la fete de usi si alte plasticuri prin interior, la capacul de la rezervor care se deschide la orice viraj de dreapta Icon_smile)) , la tabla foaia de hartie. cat ar trage inapoi la nivel de dinamica toate corectiile alea?

Reply

Scuze dar pot să trăiesc cu toate alea decât cu Meganul ăla sau Hyundai-ul Icon_wink

Reply

yula, eu am stat in meganul ala si mi-a lasat o impresie mai buna decat civicul la partea de interior. in hundai nu am fost dar am fost in kia. presupun ca e cam acelasi lucru. peste civic la nivel de materiale/finisaje interior. nu stiu cum or fi insonorizarile.
civicul pt mine puncteaza doar la aspect general, dimensiuni, performante. tot nu imi revin din frustrarea minusurilor enorme de la interior

Reply

Am mai tot discutat punctele astea. S-au concentrat pe performanță, cheltuit o grămadă pe dezvoltarea motorului, aero și a dinamicii și au tăiat din alte părți deși prețul e totuși mare. Dar uită-te la omul ăla cum râde când îl conduce, senzația aia nu o ai de la multe mașini :-)

Reply

Still don't like it! pacat de performante, totusi e o masina scumpa si cumparat si de intretinut. Numai rotile alea iti dau gaura in buget

Reply

yula, d'aia ma dispera Icon_smile)

Reply

Și se testează face-ul Icon_biggrin
Se pare că au ascultat criticile aduse și au redesenat bara față și spate + Phoenix yellow din fabrică :love:

https://www.pistonheads.com/news/general...ring/40048

[Image: CivicTypeR2020_06.jpg]

[Image: CivicTypeR2020_07.jpg]

[Image: CivicTypeR2020_05.jpg]

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Reply

still a FUGLY car!!! ... pana si rotile au devenit oribile, zici ca-s de car de pe vremuri cu o banda de fier pe deasupra la aia alba  Icon_no2

Reply

Mie îmi place, fața e redesenată după Civicul sedan din ce se vede. Așa cred că ar fi trebuit să fie lansată.
Singurul "defect" e pasajul roți spate care nu se continuă pe ușă, în rest nu m-aș supăra să am una Icon_biggrin

Reply

Track battle: 2019 VW Golf GTI TCR vs Honda Civic…:

https://youtu.be/6OSCSy7j8vE

Reply

“Overall, this has to be easily the absolute best front-wheel-drive performance car I’ve ever driven. If there’s something better, I welcome someone to remind me what it is. And it has loads of utility, too, with a lot of cargo and passenger space.”

https://www.automobilemag.com/news/2017-...view-wrap/

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew