This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My Integra DC2 Type-R - B18C

Sigur trebuie reparat AC-ul, ca ai vazut asta vara cum te-ai copt in masina. Iar garnitura aia nu cred ca este asa de scumpa.

Reply

merita incercat.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Clima e pe primul loc în listă Măruță Icon_smile întrebam dacă se merită să repar compresorul să nu-l schimb. Toată lumea zicea astă vară să nu încerc să-l repar pe ăsta că nu ține. Dar nu știu ce șanse am să găsesc unul funcțional pe aici.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(09-01-2019, 11:03)yulasinio Wrote: ... întrebam dacă se merită să repar compresorul să nu-l schimb. Toată lumea zicea astă vară să nu încerc să-l repar pe ăsta că nu ține. Dar nu știu ce șanse am să găsesc unul funcțional pe aici.

In general, depinde foarte mult de buba: sunt "defecte" pe care poti/merita sa le repari si altele pentru care mai bine iti iei altul ... pana la urma e vorba (si) de costuri.
Concret, in cazul tau, depinde ce are compresorul si/sau circuitul. Iti pierde? Nu mai cupleaza/lucreaza?
Daca ai pierdut freonul si a stat "pe sec" multa vreme garantat s-au uscat toate garniturile: ventile, imbinari etc. Daca in rest functioneaza OK si doar nu-ti tine presiunea, incearca sa vezi exact pe unde pierde; garniturile nu-s scumpe dar nu stiu daca le gasesti la bucata si evident trebuie sa stii dimensiunile. Exista varianta de a-ti lua la set (cam de la 40-50 lei setul si ai o gramada de modele).

Reply

Clima a fost funcțională înainte să pun mașina la hibernare. Compresorul e OK din punct de vedere mecanic. Asta vară au băgat azot în instalație și a cuplat fără probleme dar atunci mi-au zis că scapă radiatorul. L-am schimbat și am dus mașina înapoi la freonat, dar de data asta au dat și cu un spray de apă în amestec cu șampon și compresorul "bolborosea" în partea superioară (unde intră conductele).
Am vorbit să ducă mașina la cineva să se uite mai cu atenție la compresor. Vedem care e verdictul...

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Reply

(22-03-2019, 11:02)yulasinio Wrote: compresorul "bolborosea" în partea superioară (unde intră conductele).
Daca ai localizat "fasaiala" fix in zona conductelor, schimba, in primul rand, garniturile de la conducte (mai ales daca s-a umblat acolo).
Daca e asa, mai vag, in zona capacului (m-am uitat mai atent acum si am vazut ca la modelul asta de compresor, acolo unde se fixeaza conductele, ai de fapt un capac), schimba si garnitura de la capac - presupun ca la garnitura capacului faceai referire in postul anterior. Oricum, daca umbli la capac, cum nu cred ca poti umbla acolo fara sa desfaci conductele in prealabil, schimba tot, capac + conducte.
https://en.euro-klima.pl/ek2135-uszczelnienie.html

P.S. Foarte ciudata povestea cu radiatorul. E drept, nu-s mecanic, participarea (activa sau pasiva) la "reparatii auto" e mai mult la nivel de hobby, dar de radiator "crapat" din stat nu am prea auzit. Lovit, intepat, deteriorat dintr-un accident sau de vreun meserias, da. Asa ca fapt divers, dupa ce l-ai inlocuit, l-ai incercat sa vezi daca era intr-adevar spart sau pierdea pe la cuplaje?

Reply

După cum se vedea atunci scăpa prin pe la toate crăpăturile Icon_smile acum nu știu dacă pe la conducte sau capac. Ziceam să-l desfacem și să vedem care e starea lui, să schimbăm garniturile și să-l încercăm iară.
Mașina a stat un an jumate într-o zonă foarte umedă și a corodat elementele ce nu mai erau protejate. Radiatorul prezenta semne de coroziune la o îmbinare a elementul în conducta principală. Nu l-am testat după ce l-am schimbat pentru că nu am avut cu ce. Și eu am fost un pic sceptic la început dar am.zis că nu e o avere și să-l schimb. Aveam mare nevoie de climă pentru că foloseam mașina zilnic și era foarte cald.

Reply

Mi-am facut un album cu toate masinile in Google Photos ca sa le pot accesa mai usor....ce dor mi s-a facut acum de ascutioare  Icon_redface

Stie cineva unde pot face numere la comanda in alte dimensiuni? Ala patrat de pe spate e prea mare si as vrea unul mai mic sa-mi intre in locas... nu vreau nici din ala de motocicleta ca nu am chef sa dau cu subsemnatul cand ies cu ea.

Am gasit Aici si ca dimensiuni sunt numai cu putin mai mari fata de cele de Irl, dar nu au numai fontul ala funky si eu as vrea normal, cat mai apropiat de ce-l original.

Reply

orice alta format/dimensiune/sursa e ilegal.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Știu că sunt ilegale dar caut cu 2cm mai scurt așa că nu bate la ochi Icon_smile

Uită-te și tu cum dă ăsta emis de ei, plm nu toate mașinile sunt "jeep"

[Image: e9207409e5370bb2ca1ecb016147f684.jpg]

Reply

Ma uitam sa schimb discurile si placutele de frana pe spate ca sunt ruginite si nu tine frana de mana la drift Icon_biggrin  Cu ocazia asta am zis sa schimb si pe fata dar nu stiu ce discuri sa aleg, o fi ceva de TRW, Zimmermann? Sau cumpar 3 seturi de Blue print si le schimb dupa fiecare iesire Icon_lol

Reply

de ce nu oem sau macar pe fata ceva pentru adunat praf si gaze?

cele oem au preturi asemanatoare cu ce ai gasit tu si stii sigur ca sunt de calitate: https://www.coxmotorparts.co.uk/honda/ho...ads-discs/ SAU MAI BINE CAUTA aici ca aia la cox au preturi mult mai mari: https://japserviceparts.co.uk/

sau poti sa mergi pe ebc, am auzit lucruri bune despre ele:  http://www.discuri-frana.ro/discuri_fran...+%28DC2%29

Reply

Pe fata imi trebuie discuri de Accord Type-R de 300mm. As prefera sa le cumpar direct din Romania sa nu mai platesc la transporturi aiurea. Pe spate nu trebuie nu stiu ce scumpeturi la cat franeaza acolo, pe fata as lua ceva mai de calitate.
Daca nu ma pot decide le las asa si schimb data viitoare.

Reply

pai atunci ai discuri ca ale mele de 300 pe fata, le gasesti tot pe acolo, schimbi si tu masina la filtre. aftermarket bune sunt considerabil mai scumpe, cele de la ebc se dubleaza la pret fata de 282;  daca nu vrei sa dai multi bani mergi pe oem, ai calitate asigurata si cu niste yellowstuff de la ebc sau ds2500 ai frane pentru circuit in varianta decenta.

Reply

Îmi plac jantele alea maxim! Sunt CE28N originale? Sa o faci TipTop cat de curând...

Trimis de pe al meu POCOPHONE F1 folosind Tapatalk

Reply

Da, sunt CE28 originale. Păcat că le-am luat "arse" de ceva soluție de curățare dar bune și așa decât deloc.

Reply

frumos nenea Laux

Reply

Am scos-o de la hibernare și continuat schimbatul de piese. Cu ajutorul lui Adi am schimbat discurile față spate și plăcuțele. Aștept să se așeze un pic și să ajustez frâna de mână că nu prea ține de treabă.[Image: 4f76dcc6446340ae2616286b4f9f11a4.jpg][Image: 5af3738e442eb30dc7c3387397740e9c.jpg][Image: 3278cb18f3ff3f82f03464bf68c935df.jpg][Image: 2e275c53b938af4438a62e5483bc6ce8.jpg][Image: 55af4f42c7b5f7ae56cecec73a2a7313.jpg]

Reply

ce ai pus pana la urma? oem?

Reply

Blueprint pe față și nu știu ce nemțești pe spate. O să vină și setup de track dar acuma trebuie să o fac funcțională.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew