This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

My EP3+1

a fost mai usor si mai ieftin pentru mine sa iau OEM, plus ca si eu credeam ca e plug&play.
am vazut si tutorial si am rezolvat fara gauraIcon_wink

Reply

urmeaza si la mine modificarea asta, depinde ce prind mai ieftin replica sau OEM. tu nu aveai al 3 lea stop frana si sus inauntru la luneta? ai 2 acum?

Reply

(27-12-2012, 18:09)maharvey Wrote: urmeaza si la mine modificarea asta, depinde ce prind mai ieftin replica sau OEM. tu nu aveai al 3 lea stop frana si sus inauntru la luneta? ai 2 acum?

da, acum am 2 se aprinde decat cel de pe eleron...nu am cum sa-l scot pe cel din interior, are un plastic in care vine prins si daca nu schimb si plasticul odata cu scoaterea lui de acolo ramane urat... trebuie sa apelez la un prieten care mai avea ceva plastice de interior sa vedem daca il are Icon_wink

cum te impaci cu dansa pana acum ?

Reply

foarte multumit de ea, desi incepe sa mi se para destul de rigida, e mult mai placuta la condus in oras decat EG6 cu care nu cred ca as fi putut circula iarna asta la ce gropi/zapada inghetata/santuri sunt prin oras. am gasit replica de EP3 la 350 ron, dar nu are stop pe frana. ma mai gandesc daca sa strang bani de o replica Mugen

Reply

(27-12-2012, 21:39)maharvey Wrote: foarte multumit de ea, desi incepe sa mi se para destul de rigida, e mult mai placuta la condus in oras decat EG6 cu care nu cred ca as fi putut circula iarna asta la ce gropi/zapada inghetata/santuri sunt prin oras. am gasit replica de EP3 la 350 ron, dar nu are stop pe frana. ma mai gandesc daca sa strang bani de o replica Mugen

Biggthumpup, e bine ca acum mi-am invatat-o pe a mea care zicea ca CRX-ul e rigid ..mi-ar fi placut si mie o replica Mugen Icon_wink

Reply

si pe mine ma incanta cel mugen.....e dementa curata Icon_smile

maharvey daca ai EP nu te sfii si prezinta-l aici Icon_biggrin

Reply

Traiane mai baga si tu poze cu 3+1unule, sa vedem si noi ce mai face Icon_razz.

Reply

ma apropii de 181.500, la vara urmeaza sa schimb 1-2 tampoane motor si ceva flansa din capul amortizoarelor .
in rest foarte multumit !

Reply

Frumoasa masina sa te tina inca pe atata fara probleme majore.

Reply

(02-04-2013, 20:33)Dragos Wrote: Frumoasa masina sa te tina inca pe atata fara probleme majore.

multumesc, inghite kilometri fara probleme, week end-ul trecut i-am facut ~ 1300, 4 insi si portbagaj plin , cu o medie de 5.4...pacat ca nu are a 6-a si 20cp in plus Icon_biggrin

Reply

suntem pe la borna 188.000, schimb de filtre si ulei acum 2000km, urmeaza sa schimb pivotii, cred ca-s cam dusi        
consum facut azi 110-120km/h, AC on

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

Lol ce muma de consum Icon_smile)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Plm iau si eu un motor din asta si pun pe Stream Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(21-07-2013, 21:42)yulasinio Wrote: Plm iau si eu un motor din asta si pun pe Stream Icon_smile

bricheta dom'le, ce sa mai ... Icon_biggrin

Reply

Ptiu! Pana si la mobra am consum de 6 Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(22-07-2013, 12:18)w33bb0 Wrote: Ptiu! Pana si la mobra am consum de 6 Icon_smile

eee nu-i mereu asa, in general nu sare de 4.5 mixt, mai mult afara, cu viteze pana in 140km/h si AC cuplat !

Reply

nu e bune motoarele astea de isuzu! Icon_smile sa ajungi la milionu de km Biggthumpup

Reply

(22-07-2013, 17:25)kinky_boy Wrote: nu e bune motoarele astea de isuzu! Icon_smile sa ajungi la milionu de km Biggthumpup

nu e, fir-ar ale dracu´Biggthumpup mersi la fel iti doresc Razvane Icon_wink

Reply

m-am pus azi sa schimb ca smecheru pivotii, intr-o parte a iesit, in cealalta parte dupa ce-am batut la ciocane de mi-a venit rau, spurcatu nu iesea de nici un fel, asa ca am scos bratul cu totul si schimb tot .... asa ca sa-mi treaca

Reply

Daca era jos nu l-ai luat la ciocane?

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew