Dragos
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 7
|
|
Mai vin cu o problema poate i sa mai intamplat cuiva asta.
Zgomot la franere la viteza mai maren peste 80kh.Azi am dat o tura de poiana si dupa prima linie dreapta cand franez aud un zgomot ciudat la rota stanga de genutl tac tac repetat.Mai fac o proba la fel seamana cu zgomotul de planetra uzata.Volanul nu bate.Am probat la viteza mai mica 50kh frant pana am rosit discurile nimic.Maine pe ziua vreu sa dau roata jos sa vad ce o fi.De franat franeza bine masina.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
poate se misca placutele in etrier
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Dragos
|
|
Pai placutele is schimbate mai demult si nau au facut nici o data probleme. M-am tot uitat pe net de simtome similare dar nu am gasit nimic concludent.
|
LIVIU_CTS
|
|
au o siguranta, poate s-a blocat si nu mai preseaza placutele si atunci joaca.
|
Dragos
|
|
O sa verific maine pe lumina merci de info.
|
LIVIU_CTS
|
|
nu stiu daca reusesti, nu stiu daca ai acces, poate rebuie sa dai roata jos si sa vezi cu o surubelnita daca se misca .
|
Dragos
|
|
16-03-2013, 23:20
(This post was last modified: 16-03-2013, 23:22 by Dragos.)
Maine dimineta o ridic pe cric si verific tot ce e pe acolo o sa dau si roata jos sa am acces mai bun sper sa nu fie ceva grav.Chiar m-am speriat cand am auzit prima data zgomotul ala imi era sa nu se fi rupt vre un surub ce tine etrierul  .
|
LIVIU_CTS
|
|
daca era aia aflai deja
|
Dragos
|
|
Am verificat masina de dimineata am ridicato pe capre am tras de toate brate, bielete,palcute,bratul mare nici acolo nu e nimic.Am pus totul la loc si am dat o tura sa ma lamures. Zgomotul acela ciudat parca ar fi ceva desprins de care zic se manifesta numai la franarea cu rotile un bracate si la viteza peste 50Kh.Daca franeza indiferent cat de tare si rotile sunt drepte nu se aude nimic.Tind sa cred ca este de la bucile de la brat.
|
LIVIU_CTS
|
|
bucsile bat in mers pe drum rau, nu doar la franare. daca se intampla numai la franare, tot la frane ar terbui sa fie problema.
|
Dragos
|
|
Da ce naiba ar putea fi batie in volan nu am, bataie in pedala nu e.De ce face numa cand rotile sunt bracate si pe linie dreapta la franare nu face.Parca ceva nu e strans bine am curatat si discurile cu solutie.Ma duc maine la service sa vedem ce zic si ei.
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Sa nu fie vreun pivot, un prieten avea aceeasi bataie la Altezza si a fost pivotul superior daca bine imi aduc aminte.
Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Dragos
|
|
17-03-2013, 13:07
(This post was last modified: 17-03-2013, 13:11 by Dragos.)
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Stiu ca e numai unul, poa' sa fie si capatul de bara.
Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Dragos
|
|
20-03-2013, 19:58
(This post was last modified: 20-03-2013, 20:00 by Dragos.)
Am gasit cauza zgomotului ciudat la franrea puternica cu rotile virate.Se pare ca e discul ovalizat deoarece la prima franare nu face.Si la service au zis la fel.
Problema care mi-a umplut azi paharul e alta si incet incet cred ca daca nu ar fi motorul si mecanica asta de la honda ok nas mai vrea sa aud de honda nici o data  .
In drum spre service azi alta belea displayul de la aerul conditionat si casetofon plus casetofunul a crapat azi de tot.
Costul lor vreo 6000 lei  (((.
Asa arata problema si se mai aud si niste zgomote ciudate in boxe pus ca nu a mai mers sa inchid casetofonul pana nu am oprit motorul.
http://www.civinfo.com/forum/bugs-faults...splay.html
Incet incet cred ca striga dupa alta masina si nu cred ca va mai fi o honda.
|
dragostan
Thanks Given: 0
|
|
Nu stiu de ce am senzatia ca am vandut civicul exact la timp...
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red
|
Dragos
|
|
Te invidiez nu de alta da si eu am avut in iarna o oferta bunicica pe masina da am zis ca o mai tin pana la vara si mare greseala am facut  .
|
LIVIU_CTS
|
|
da, masini de kkt.
sunt 4 cu problema asta si trebuie vandute toate
bun spiritul
|
Dragos
|
|
Eu nu am zis asta a fost si este o masina super buna.Nu ma lasat de izbeliste nici o data.Sunt putin suparat atata tot ca sau adunat toate o data si necesita costuri mari.La mine cel mai important lucru este mecanica unei masini sa aiba un casetofon sa ascult stirile si aer conditionat pentru vara mai ales.
O sa dau casetofonul si displayul jos cand se mai incalzeste si daca nu merg reparate comand altele noi.
|
Ampt
Thanks Received: 2 in 2 posts
|
|
Nu spun că nu este frustrant, dar eu zic să vedeţi şi pe la alţii cât de bine se stă la capitolul fiabilitate !
La VAG, ca idee, au renunţat în sfârşit la lanţul de la distribuţie de la motoarele TSI (cei care au Skode, VW-uri doar atât să le spui, întinzător lanţ şi încep să facă mătănii !) şi s-au întors la curea !
Colac peste pupăză acum au probleme şi cu DSG-urile !
Iar legat de DSG-ul low cost, adică ăla cu 7 trepte şi ambreiaj uscat, ală-i altă treabă trâmbiţată cu surle drept monument de tehnică şi inovaţie, care până la urmă s-a dovedit a fi un fiasco imens.
Alea în 6 trepte cu ulei sunt altă mâncare de peşte, alea chiar "sunt pe meserie", însă DSG7 sunt un eşec de proporţii (vezi situaţia cu China, după care mai mult ca sigur că situaţia urmează să se generalizeze şi în Europa, ori aici, numărul de Polo/Fabia/Ibiza/A1 şi Golf/Octavia/Leon sigur depăşeste 860.000 unităţi, câte s-ar parea că au probleme în China unde au fost chemate la un recall).
|
The following 1 user says Thank You to Ampt for this post:
• LIVIU_CTS
|