Dragos
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
Thanks Given: 7
|
|
Si eu cred ca pana la urama pe ATE o sa merg.M-am saturat parca de zgomutele ce la fac discurile sport si de faptul ca trebuie sa pun placute mai tari pentru a compensa suprafata mai mica de frecare intre disc si placute.Zille astea o sa dau comanda sa vad ce oferte primesc.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
placutele mai dure nu sunt pentru compensarea unei suprafete mai mici.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Dragos
|
|
Panala urma m-am hotarat discurile si placutele o sa fie Ferodo premier.O sa lecomanda saptamana viitoare cand intentionez sa le si montez pana atuncea trebuiesa imi vina si suruburile ce tin etrierul si fixeaza discul deoarece o sa le schimb si pe ele.
Pe spate am tot Ferodo premier placute si discuri si pana acuma vreo 6000km sunt ok inca se mai vad urmele de frezare a discurilor deci sunt dure si ok.
100 lei 8 suruburi
320 lei discurile
220 lei placutele
|
LIVIU_CTS
|
|
nu stiu la ce iti terbuie sa schimbi suruburile alea, singurul lor scop e acela de a tine discurile pe pozitie, sa nu dalangane pana strangi piulitele la roti, nu sta discu in suruburile alea.
|
Dragos
|
|
Sincer nici eu nu le-asi schimba dar uite de exemplu cand am schimbat discurilepe spate s-au desfacut greu si sau stricat capul la doua de aia am luat preventiv.
Suruburile ce tin etrierul le schimb tot preventiv deoarece materialul in timp oboseste sa nu am surprize.  .Cu franele nu fac eu experiente.
|
LIVIU_CTS
|
|
stai linistit ca nu faci experiente, sunt masini care au suruburile alea de cand mama le-a facut si n-au treaba
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Da mă Liviu da nu se mai fac lucrurile ca odată
|
Dragos
|
|
Se fac nu se fac eu de fiecare data cand am schimbat ceva la masina am mai consultat si manualul de reparatie banuiesc ca inginerii aia care l-au scris stiu ei ceva
|
LIVIU_CTS
|
|
manualul iti recomanda sa faci service-area la reprezentanta honda, daca o faci in alta parte pateste masina ceva?
recomandarile sunt una, cerintele imperative alta.
|
Dragos
|
|
Stiu si asta.
Vineri imi ajung discurilesi placutele sambata am programare sa le schimb sper sa nu mai ninga ca vreau sa imi pun si rotile de vara.
Mai astept un raspuns pentru bucsile de la bascule de la Febest fara camasa doar bucsile astea se pare ca sunt disponibile.
Vineri am facut un drivetest cu noua mazda 6 2,2 diesel 180CP.
Sincer masina asta mi-a schimbat parerea despe motoarele diesel.
E singurul diesel cu care am mers ce se tura pana la 5200 ture si tragea pana acolo.Se pare ca au facut o treaba buna cu acest biturbo.Amplecat cu zambetu pe buze mai ales ca testul a fost in afara orasului pe drumul spre Predeal numa bun de birjarit masina  .
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
si eu am vrut sa schimb surubele de care zici la EP, si pe unu l-am bulit, obisnuit sa nu am probleme cu ele cum am la CRX... se vede ca nu au fost cele OEM
arata bine rau de tot noua mazda, daca zici ca si merge bine atunci Civic-ul are contracandidat
|
Ampt
Thanks Received: 2 in 2 posts
|
|
Referitor la Mazda 6 nu cu Civic-ul se luptă, ci mai degrabă cu Honda Accord !
|
Toyboy
Threads: 11
Thanks Received: 80 in 72 posts
Thanks Given: 86
|
|
(03-04-2013, 09:08)Ampt Wrote: Referitor la Mazda 6 nu cu Civic-ul se luptă, ci mai degrabă cu Honda Accord !
Da asa este, Accordul nou este urat cu spume in comparatie cu generatia trecuta, de aceea pentru mine este inexistent
|
LIVIU_CTS
|
|
chestie de gusturi, de ex accordul vechi pt mine e f frumos, cel nou e super, mazda veche eleganta, asta noua uratica.
|
Dragos
|
|
Azi au venit discurile si placutele maine le montez cred ca fac un drum pana la Sighisoara sa le fac rodajul cum trebuie  .
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 48 in 44 posts
Thanks Given: 3
|
|
Asa asa, sa fie break in-ul facut ca la carte
|
Dragos
|
|
Ma tot bate gandul sa iau bucsile alea de la Tegiwa pentru bratele fata ca aftermarket sunt aproape cat alea originale si nu aduce nimeni numa pe comanda speciala.
|
Dragos
|
|
Azi am pus si eu rotile de vara si alta treaba mai multa liniste si masina parca e mai inchegata.
Partea proasta e ca discurile nu sau potrivit pe prezoane au intrat dar gaurile pentru suruburile de prindere erau deplasate vreo 4 milimetri. O sa le trimit inapoi si ma duc marti la un magazin sa iau altceva sper ca astea sa fie ok ca m-am saturat sa ma plimb pe la service.
|
Dragos
|
|
Gata am pus discuri si placute ATE cu parerea nu prea pot sa imi dau ca inca trebuie sa fac cativa km sa se aseze.
O sa revin su detalii in continuare.
|
LIVIU_CTS
|
|
dupa cateca franari se asaza, nu trebuie sa exagerezi cu xx km
|
|