This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Gata, am ajuns si eu acasa cu bine.
Multumim Kinky pt organizare si Yula pt uleiul de cutie.
Super intalnire, super oameni, la cat mai dese intalniri.

Reply

Eu sunt acasa de doua ore. Super intalnire, as face oricand o reluare. Icon_smile
Multumesc tuturor celor cu care am avut placerea sa ma reintalnesc, lui Kinky pentru idee si pentru organizarea perfecta, lui Yula pentru uleiul de cutie, lui bgdsta si lui maruta pentru eforturile depuse ca sa imparta uleiul in sticle, si inca o data tuturor pentru atmosfera si prestatia artistica.

Reply

Gata, s-a dat spargerea?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Am ajuns si noi de vreo jumate de ora la VL dupa o grea despartire.
Locatia a fost perfecta, multumiri lui Razvan pentru implicare.
Atmosfera...nu cred ca mai are rost nici un comentariu, sper sa va ravad pe toti cat mai curand.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pai nu ziceati mah ca stati pana luni??

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Pai o parte au ramas. Noi am plecat pentru ca Bianca e cu rosu in gat.

Reply

Şi noi am ajuns acasă. Super întâlnirea. Mulțumiri tuturor pentru tot. Delphi, revistele sunt la mine. Vă las, mă pregătesc de concediu Icon_smile Mai vreau întâlniri d'astea deşi am dormit cam putin Icon_smile

Reply

Eu am dormit mai mult fata de aia de anul trecut Icon_smile

Reply

Noi tocmai an alergat pe Poiana, am rămas fără benzina si frane Icon_biggrin si ne-am băgat la Ceasu Rău in Bv sa mâncam ceva. Si am vizitat si cetatea Rasnov.    

Reply

Faina activitate, sper ca ati filmat ceva Icon_biggrin

Reply

Suntem la Turda, cafa, snack, fill and go!
Multam de ospitalitate feciori!
Va salutăm inca din mers!

Reply

Tare bucurosi suntem ca am putut veni la o asa intalnire. Multumim de organizare si atmosfera superba.
Deja ma gandesc cand si cum va fi urmatoarea.

Am ajuns la Piatra-Neamt si am vizitat si cheile Bicazului care sunt superbe.

Din pacate, pe drum am vazut mai multe accidente, unul foarte grav cu o motocicleta infipta intrun Logan. Nu cred ca a avut mari sanse motociclistul...

Reply

Si noi era sa vedem un moto infipt tot într-un Logan, poate pune Kinky filmuletul sa vedeți ce inconștient.

Reply

Gata, o bere rece din frigider și multe amintiri plăcute. Am dat bot în bot cu Liviu, cred că m am intersectat și cu Dungatu pe lângă Sighișoara, în rest drum aglomerat fără incidente.
După ce am văzut că Alice a admirat toate CTR'urile, i am arătat pe Dej - Baia Mare cum "toarce" și accordul in VTEC , evident m am ales doar cu porecla de inconștient și liniște până acasa, iar...
Așteptăm răbdători poze, filmulete și link-uri "prețioase"
Distracție mare petrecăreților de la Bradet și odihnă plăcută la restu!
Sa auzim numai de bine!

Reply

ajuns acasa, pus hainele la loc..rupt in gura...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bai fratica ai 150 km în plus, dar senzația e aceeași!

Reply

bah gigele, eu n-am dormit azi noapte mai deloc, si am plecat la 6 dimineata Icon_razz

Reply

aaa, si tucu-v-as obiceiurile, am stat juma de zi in picioare ca la voi inmormantarile is ca nuntile, toata ziua Icon_razz

Reply

am ajuns si noi dupa o scurta oprire la Sinaia, multumim lui Razvan & Co pentru organizare, atmosfera excelenta Icon_wink mi-a facut mare placere sa participam si sa legam noi prietenii !

Reply

si prima masa am "servit-o" pe la 5
nu ma injurati pt posturi multiple da's avion

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew