This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Aiaiaiai am uitat sa ti zic!
Bai, bine ca esti acasa intreg!

Reply

Ne-am întâlnit si cu Primus pe la Rasnov, acuma ne-am adunat la pensiune si am desfăcut câte o bere.

Reply

Beţi mă liniștiți berea aia, d-aia am lăsat-o acolo. Distracţie plăcută în continuare!

Reply

Goliti mah frigideru si nu lasati nimic Icon_wink

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

N-au cum să bea toată băutura rămasă Icon_smile

Reply

Ai luat mah tequila acasa Icon_smile Daca eram si eu acolo in seara asta ma asiguram ca e gol frigideru inainte sa mergem la culcare.

Reply

Nu l-am chiar dovedit da am subtiat bine stocu Icon_biggrin

Reply

Mai ada la mine ca am golit frigideru..

Reply

(24-06-2013, 01:02)yulasinio Wrote: Ai luat mah tequila acasa Icon_smile Daca eram si eu acolo in seara asta ma asiguram ca e gol frigideru inainte sa mergem la culcare.

Da mă, am luat tequila Icon_smile Lasă, o aduc şi la anu' Icon_smile

Reply

hai cu pozele fratilor!
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Numai noi pe aici!?

Reply

Am ajuns si eu (de vreo 2-3 ore), ne-am "spart" (eu, den1grator, kinky si isuu - ultimii mohicani) pe la 2, cand s-au spart si norii de numa numa. Lejer drumu spre casa, decat vreo 10 radare, sa traiasca statia Icon_lol Hai cu pozele in cloud.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

eu nu am scapat de ultimul radar la fix 7 km de casa mea, asta dupa ce am facut cei 300 km in 3 ore. i-am spus aluia sa fie fericit ca ma grabesc la o inmormantare.

Reply

Acuma am aterizat si eu, is rupt de somn (am ajuns pe la 4, fugi la ai mei sa pregatesc masina Florinei ca venea un potential cumparator sa o vada), numai maine descarc ce poze am .
Ar trebui sa facem sa le grupam undeva toate sa le luam toti, Andrei ceva idei? Icon_biggrin

LE: De asemenea, daca gasim un server unde sa urcam pozele, am rugamintea sa il parolam, cine vrea pozele sa zica aici si sa primeasca parola de la admin.

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • vtin
Reply

(24-06-2013, 20:57)DeN1gRator Wrote: LE: De asemenea, daca gasim un server unde sa urcam pozele, am rugamintea sa il parolam, cine vrea pozele sa zica aici si sa primeasca parola de la admin.
Da, asta e o idee excelenta, asa ar fi bine sa facem! Biggthumpup

Multam, domnu' DeN1gRator! Bow

PS: eu n-am facut nici o poza... Icon_redface

The following 1 user says Thank You to Delphi for this post:
  • vtin
Reply

las ca la cati profi in zona, nu avea nici un sens Icon_biggrin

Reply

Pai la asta m-am gandit si eu... Icon_wink Plus ca lenea-i doamna mare! Icon_smile Aparatul foto l-am carat dupa mine, totusi... rog sa se consemeze.

Reply

Cand ajung si eu langa un PC am sa va trimit contul de la box.com sa urcati pozele acolo.

Reply

Avand in vedere ca are 50gb, ar trebui sa fie suficient pt poze.

Kmr zicea ceva bun pentru video: postate filmele pe youtube insa publice doar pt cei ce au linkul catre ele.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

a fost fain, bine ca ati venit, bine ca v-a placut hai sa mai facem una prin toamna Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew