This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

eu as prefera de vinesi si sa incerc sa raman si luni. sunt in efectiv redus la job si trebuie sa suplinesc.
ma tenteaza la maxim kartul de competitie Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu as veni ori joi duminica ori vineri luni, sa vedem ce mai zice lumea.

Reply

bai noi nu facem coloana cand mergem ?

Reply

luni e liber pentru toata lumea, numa daca nu vreti voi sa va duceti sa munciti din proprie intiativa Icon_smile

cum vreti eu ziceam ca mergea si de joi seara, ca oricum o sa fie timpu putin la fel ca si somnu

Reply

Eu, vineri-duminică

Reply

De venit, vin vineri. De plecat, nu stiu, duminica sau luni, depinde de alti factori...

Reply

(11-06-2013, 08:44)Delphi Wrote: De venit, vin vineri. De plecat, nu stiu, duminica sau luni, depinde de alti factori...

Idem.

Reply

Eu vin sigur de vineri... de plecat... cand se termina bautura e ok? Icon_lol (cred ca o sa plec luni, dar nu sunt 100% sigur inca)
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

De vineri si eu si plec luni seara inapoi.

Reply

Eu vin de vineri pana duminica.

Reply

Da' cei care pleacă vineri din Bucureşti, pleacă de dimineaţă? Eu aşa vreau, vineri nu mergem la serviciu. Dacă mai merge cineva, poate mergem împreună.

Reply

Vineri e zi libera? Parca luni era.
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

vineri se lucreaza si cred ca de aia vor toti sa vina de vineri seara si nu de joi

Reply

Yep, asta e motivul Icon_smile

Reply

Bine mă, eu nu lucrez vineri aşa că voi pleca dimineaţa din Bucureşti. Cine vrea să plece vineri dimineaţa din Bucureşti, să dea un semn Icon_smile

Reply

Eu apar de Sâmbătă şi cred că voi sta până Luni !

Reply

vineri-duminică sau vineri-luni, depinde dacă o să am ceva de făcut luni sau nu...

Reply

bai nu se ocupa cineva de niste stikere honda talk meeting 2013, sa avem ce colectiona pe geamuri Icon_biggrin
numai vw istii sa aiba?

Reply

pai nu avem deja? al meu nu mai are piciorul de la k dar altfel e intreg

Reply

unde ai tu anul pe el, huh?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew