This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

ba da de rav nu mai stie nimeni nimic? Icon_biggrin
ca nu-l vad pe lista si ne zorea de zor acu ceva timp Icon_razz

Reply

Am vorbit eu cu el si s-ar parea ca va veni sambata. Am incercat sa-l determin sa se inscrie (un lucru inceput e pe jumatate facut), insa niciun semn deocamdata...
Mergand strict pe cuvantul lui si netinand seama de ce s-ar putea intampla, raspunsul este: da, vine.

Reply

trebuie sa se treaca si isuuu...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Car 

1. Delphi - 2 persoane
2. kmr - 2 persoane
3. vtin - doo
4.yulasinio - 3 persoane
5. Kinky_boy - 2 persoane
6. Ampt - 3 persoane (2 Adulţi şi 1 Copil)
7. Maruta - 2 pers
8. Den1grator - 2 pers
9. Liviu_CTS - 2 pers.
10. Andrei_r - 1 pers. (cel putin momentan, anunt din timp daca apare si a 2-a)
11. Toyboy 1 noapte 2-4 pers.
12. dragostan - 1 sau 2. inca nu sunt 100% sigur ca pot ajunge, dar o sa fac tot posibilul.
13. bo9dan - 2 persoane ,nu e 100% ca voi ajunge, daca totusi ajung ,va fi sambata 22.06
14. hoinar - 2 persoane

Daca ma primiti si pe mine, vin cu placere Icon_wink

Reply

Te lasam sa te bagi si la organizare daca ai vreme si vrei Rollinglaugh, nu numa ca te primim Icon_razz

Reply

Mai traiesti mah? Am crezut c-ai emigrat Icon_razz

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(17-04-2013, 10:32)DeN1gRator Wrote: Te lasam sa te bagi si la organizare daca ai vreme si vrei Rollinglaugh, nu numa ca te primim Icon_razz

Tu stii ca daca eu ma enervez, fac din rahat bici. Si vad ca incep sa ma enervez ce tiganeala (daca-mi permiti sa te citez) a iesit pe celalalt forum.

@yula: avem o tara frumoasa, ar fi fost pacat sa emigrez Icon_smile Merci de primire.

La al catelea sunt pe lista, mai prind camera dubla sau nu?

Reply

Bine ai venit, Hoinarule! Welcome

Reply

maine ma duc pe la intorsura sa vad care-i treaba. cum nu s-a anuntat nimeni in afara de kmr care zicea ca nu stie daca poate, nu o sa stau peste noapte acolo si ma duc la codlea. daca e careva care vrea la plimbare prin zona brasov si vreti sa ne vedem da-ti un semn la 0724057090

Reply

Eu nu pot să vin. Sunt la Cheia, la Raliul Maşinilor de Epocă.

Reply

am fost sambata la pensiune, vremea foarte faina, cam prea calda pentru cauciucurile mele de iarna, dar mi-a placut mult drumul, ca si data trecuta.
am fost pe buzau intorsura bradet brasov codlea si duminica m-am intors pe dn1 si autostrada.

Drumul foarte ok la dus pe partea cu buzau, trafic relativ mic inspre buzau iar de la buzau incolo aproape zero (destul de multe localitati) , peisaje, curbe intr-un cuvant exceptional.
La barajul siriu asfaltul este un pic tricky in sensul ca sunt cateva zone, mai ales pe la poduri cu diferente de nivel care te surprind si sunt rele daca treci cu viteza peste ele.
Insa, de cand incepe judetul covasna asfaltul este de nota 11 , marcat, foarte bun calitativ, liber Icon_smile

La pensiune n-am gasit-o pe doamna cu care am vorbit si care era proprietara, insa mi-a prezentat cabana tipul care se ocupa cand nu sunt patronii. Conditiile sunt foarte ok, asa cum sunt descrise si pe site, singura problema pe care am identificat-o ar fi faptul ca 2 apartamente nu se pot folosi pentru 4 persoane in conditiile standard. Celelalte doua sunt cu canapele extensibile pe care cred ca se poate dormi ok dupa cum aratau canapelele.
Baiatul mi-a zis ca mai are 6 paturi extra, insa sunt din acelea de campanie extensibile care nu stiu cat de ok sunt pentru dormit.

restaurantul foarte mare, terasa faina, foisorul la fel, curtea interioara cu pietris de langa terasa nu e asa de mare cum mi s-a parut din poze dar nu prea e nevoie. Acum lucrau la gard pentru ca au mai cumparat ceva pamant si imprejmuiau tot. o sa pun diseara ceva poze cu alea pe afara, inauntru n-am facut. Peisajul este fain, se vad dealurile si cerul nu mai sunt alte case.

Drumul de acces de la strada principala e ok, destul de drept si cu piatra maruntita, eu n-am atins, insa e destul de lung , 750 m sunt ceva de mers.
Pe la mijlocul distantei pe ulita mai este o pensiune ceva mai mica Belisa parca, deci daca nu incapem toti aici mai putem sa intrebam si acolo.

Acum urmeaza sa discut cu femeia despre preturi. eu ma gandeam sa-i propun toate camerele duble la 100 ron si apartamentele la 150.
Credeti ca e ok? Iar pentru pat suplimentar sa fie pretul de 20 ron

The following 2 users say Thank You to kinky_boy for this post:
  • vtin, yulasinio
Reply

Multumim ca te-ai rupt de la alte cele pentru a face o vizita pentru noi Biggthumpup

Eu la preturi nu ma bag pentru ca nu cunosc piata Icon_smile

Reply

Deci, ramane cum am stabilit.

Reply

asa domnilor, ramane cum am stabilit sper sa veniti toti de JOI Icon_biggrin

i-am spus doamnei ca suntem probabil vreo 30-34 de persoane, i-am spus ca nu vrem paturi de campanie decat pentru copii si atunci sa fie gratis, sa ne puna la dispozitie apa plata si la bidon mai mare pentru ca nu era in meniu, si ca in apartament e mai greu cu dormitul 4 persoane si faptul ca nu sunt 2 camere ci una mare, impartita printr-un perete de lemne e cam aiurea pentru 2 cupluri.
raspunsul la mailul meu:

Buna ziua.

Pensiunea dispune de 16 camere(12 camere si 4 apartamente)
Daca intr-o camera sau apartament se cazeaza 2 persoane adulte,asta inseamna 16x2=32 persoane.Exista 2 paturi single de lemn masiv si 5 paturi extensibile,pentru copii,acestea neimplicand costuri suplimentare.
Doua apartamente au canapele extensibile,un apartament are pe platforma saltele de dormit pentru copii si un apartament nu are canapea extensibila putand sa fie introduse in el paturile de lemn.
Daca grupul este compus din mai mult de 32 persoane adulte,am rugamintea sa-mi specificati,pentru a putea sa va fac rezervare din timp la pensiunea de mai jos de noi.
In ceea ce priveste preturile la cazare, sunt de acord cu cele sugerate de dvs(100 ron dubla/noapte si 150 ron apartamentul/noapte,paturi suplimentare gratuit).
Va vom pune la dispozitie apa plata la bidon de 2l.
De asemenea,va rugam sa ne specificati cum doriti sa serviti micul dejun,in varianta platouri cu produsele specificate sau prin alegere individuala din cele 6 variante de mic dejun(ambele sunt 15 lei/persoana)
Restul meselor le serviti a la carte(ca sa iasa 32 portii de mancare diferita ca sortiment si ca timp de preparare,concomitent,bucataria are nevoie de aproximativ 60min timp de procesare,sau doriti sa va intocmesc un menu din care sa va alegeti,eventual sambata seara sa mergem pe platouri taranesti urmate de purcel la rotisor si pui fripti prezentati pe sabie in foc de artificii si foc de tabara.
Astept raspunsul dvs.legat de cazare si mese,in vederea rezervarii definitive a locatiei la data solicitata.

Cu respect,

Mirela Buturca,

acum sa-mi spuneti ce-i spun doamnei cu mancarea!!!!!
numarul de persoane evident ca nu-i sigur dar poate se mai trece si cine nu s-a trecut si stie ca vine ca sa fie o treaba cat mai sigura sa nu avem probleme dupa, desi le descurcam.

Reply

(22-04-2013, 17:24)kinky_boy Wrote: eventual sambata seara sa mergem pe platouri taranesti urmate de purcel la rotisor si pui fripti prezentati pe sabie in foc de artificii si foc de tabara.

Rollinglaugh poate aduc si niste papusari sau acolo ne bagam noi dupa nistee beri Icon_biggrin Biggthumpup

Reply

Confirm rezervarea pentru 1 cameră dublă cu pat extensibil suplimentar pentru 1 copil !

În ceea ce priveşte mâncarea aş merge pe Mic Dejun în varianta cu platouri, respectiv un Menu alcătuit de gazdă din care să ne putem alege fiecare după preferinţe !

Pentru Sâmbătă seara varianta propusă (platouri ţărăneşti, purcel la rotisor, pui fripţi şi mai ales foc de tabără) mi se pare mai mult decât O.K !

Mulţumim frumos kinky_boy pentru implicare şi informaţiile puse la dispoziţie !

Reply

Bag seama ca se anunta un mare chiolhan Icon_sad( ce ciuda mi-e ca nu pot sa vin Icon_sad(

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

(22-04-2013, 17:24)kinky_boy Wrote: platouri taranesti urmate de purcel la rotisor si pui fripti prezentati pe sabie in foc de artificii si foc de tabara.

Asta e tot ce am vrut sa aud. Restul nu mai conteaza. Rollinglaugh

Reply

@Bogdan: si de faceam pe malul Muresului tot la fel ar fi iesit Icon_smile

P.S. Poate prinzi un bilet de week-end la 50€ si apari si tu Icon_wink

Sent from my N4

Reply

bai, nu se poate schimba faza aia cu focul de artificii cu ceva gen "backfire + burnout"?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew