This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Purcelus la rotisor facut la evacuarea CRX-ului lui Laux Icon_lol

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Şi, bani nu trebuie să plătim în avans?

Reply

chichila, balantzan avem ? Icon_biggrin

Reply

ceva poze

[Image: DSCN5608-1_zpse3e16347.jpg]
[Image: DSCN5600_zps7fa925f0.jpg]
[Image: DSCN5597_zpse28d7a14.jpg]
[Image: DSCN5595_zps2820b91f.jpg]
[Image: DSCN5592_zpsd5714899.jpg]
[Image: DSCN5612_zpsad0a7577.jpg]

hai spuneti cum vreti sa facem cu mancarea ca sa-i dau doamnei un raspuns. in afara de ampt ati ramas blocati pe porc Icon_smile
ce varianta vreti dimineata?
in rest vreti a la carte sau sa ne faca un meniu si ne alegem de acolo?
vreti si vreo aroganta pe sabie sambata seara sau ramanem la ale noastre?

Reply

Cu mine sa faca o aroganta in sensul ca sunt lacto-vegetarian Icon_smile Deci, legume si branzeturi . In rest, ce vreti voi Icon_smile. Da' mai intreb odata: nu trebuie sa dam bani avans ( sau chiar toti)?

Reply

nici eu nu sunt mofturos daca sunt carnuri Icon_biggrin
dimineata merge omleta, platou...sunt cateva dimineti, pot diversifica.
cat despre arogante cu sabii si lancii...mie imi e indiferent, ma pun cu yula la masa si nu stiu daca mai vedem ceva Icon_smile)))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(22-04-2013, 18:50)Ampt Wrote: În ceea ce priveşte mâncarea aş merge pe Mic Dejun în varianta cu platouri, respectiv un Menu alcătuit de gazdă din care să ne putem alege fiecare după preferinţe!
Si eu zic tot asa cu mancarea. Pentru sambata seara, nu stiu, cum vrea majoritatea.

Reply

Si eu sunt ok cu platouri dimineata, restul.. cum o fi, licoare sa fie, ca seara se anunta racoare Icon_lol Apropo, eu 99% vin 1 (adica solo) mai e careva in situatie mea? Sau dorm in masina?Icon_lol) (asta daca nu vin calare Icon_cool)
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Bai cred ca platouri dimineata sa fie ceva pe ele si pentru copii. Personal nu sunt mofturos numai carne sa fie.
Vei sa trimit un mail la cei de pe lista sa intre pe thread sa confirme?

P.S. Arata bine acolo in salbaticie, poate acuma nu mai avem probleme cu vecinii Icon_biggrin

Sent from my N4

Reply

nu mai trimite la nimeni ca am vazut care e trend-ul, asta ma interesa.
-dimineata o sa merem pe platouri
-in rest comanda a la carte ca sa nu fie discutii ca nu o sa-i placa cuiva meniurile facute si daca ne grupam cat de cat cu felurile cand comandam nu asteptam 1 ora
- sambata fara arogante, eventual daca ne hotaram la asa ceva vineri poate vedem atunci

@kmr - man sper ca te-ai uitat pe meniu si te poti descurca cu ce e acolo
@andrei_r - poate mai vine cineva singur si te cuplezi, poate chiar eu o sa fiu singur ca prietena e in examene atunci si nu stie de pe acum cand cum sunt. om vedea . poate te bagi cu cineva la un apartament si iesiti mai ieftin daca e problema de bani.

legat de bani o sa vorbesc acum cu doamna sa vedem daca platim avans, integral etc si va anunt. In principiu eu o sa-i zic sa platim 1 camera/1 noapte avans pentru cati stiu sigur ca vin si restul la fata locului.
Vedem cum facem cu banii, eventual platesc eu si ii recuperez dupa aceea de la voi.

Din cate vad ar fi 11-12 camere sigure.

Reply

In regula.
Confirmam rezervarea integrala a pensiunii in perioada solicitata de dvs.,la preturile stabilite.
Vom tine legatura in luna mai.

Va multumim pentru alegerea facuta.
Mirela.

Deci oamenii au fost chiar ok, deocamdata nu ne-au cerut nici bani pentru avans.

Reply

Eu confirm o camera dubla; cu mancarea nu sunt pretentios, iar faza cu platourile dimineata si a la carte in restul zilei este OK.

Deci, a ramas pentru weekendul din poll, 21-23 iunie?!?!?!

Reply

DA Icon_smile

Reply

Am inchis poll-ul. Razvane daca trebuie sa sarim cu casu sa ne zici ca sa-l pun la dospit Icon_biggrin

Reply

Bah! Ce-mi ploua-n gura si-n spatele ochilor de oftica (mai ales la remarca aia cu pusu' la masa si incetosatu' privirii)Icon_sad
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

lasa bah, du-te tu si mananca scoici afumate si bea apa de mare, betmen ce esti Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Boooo! Eu sufar aici si tu... BoxingIcon_chainsaw
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Nu m-am uitat pe meniu dar sigur găsesc eu ceva de mâncare Icon_smile

Reply

Si eu vin singur asa ca putem sa luam o camera sau apartament pt cei care venim neinsotiti.

Reply

Problem solved Cheers
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew