This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

(31-01-2013, 01:03)yulasinio Wrote: Cel mai bine ne intalnim la Ring ca e mai aproape de mine Icon_biggrin

Sighisoara nu merge?

Sent from my Slimed i9000

daca merem la ring, iunie e perfect, chit ca fug de acasa si dupa dorm in cada pe pres si tot vin Icon_biggrin

Reply

(31-01-2013, 10:49)Toyboy Wrote:
(31-01-2013, 01:03)yulasinio Wrote: Cel mai bine ne intalnim la Ring ca e mai aproape de mine Icon_biggrin

Sighisoara nu merge?

daca merem la ring, iunie e perfect, chit ca fug de acasa si dupa dorm in cada pe pres si tot vin Icon_biggrin

Au mai dormit unii la o intalnire nationala pe pres...si altii au intrat cu VTEC-ul in rau...deci se poate...Rollinglaugh

Si mie imi convine Intorsura Buzaului.

Reply

nici eu n-am nimic impotriva sighisoarei sau arieseni sau chiar si unde zicea Vali_lj
singurul pe care-l compatimesc intr-adevar e Laux, restu plang degeaba. Bogdane ca vii la sighisoara sau intorsura e acelasi drac, nu cred ca o sa te lesine o diferenta de 50 de km. Te imbatam bine si te lasam sa dormi mai mult sa fii odihnit pentru drum la intoarcere.
eu fac aproape lunar dus intors intr-un wknd 700 de km cand merg acasa si nu mi se pare ceva exagerat.

ca si perioada vad ca cei mai multi care vin din afara tarii sunt mai spre mijloc- sfarsitul lunii. as zice ca cei din tara sa voteze si wkendurile in care mai pot merge, ca sa fie poll-ul mai exact si sa ne strangem mai multi.

Reply

Liviu, doar pe motiv de pasager puteam sa fac stanga-mprejur. Altfel slabe sanse Icon_smile
Maruta, de river VTEC stiu, da' de dormit pe pres... nu. Elaboreaza! Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Rollinglaugh
mah, cati km ai pe motor? ca vad ca esti f sigur pe tine Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Iti spun cand ne intalnim prima oara Icon_wink
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(31-01-2013, 13:08)w33bb0 Wrote: Maruta, de river VTEC stiu, da' de dormit pe pres... nu. Elaboreaza! Icon_biggrin

Pai vis-a-vis de camera noastra erau niste baieti care s-au distrat pana tarziu si unul dintre ei nu a mai apucat sa intre in camera All_coholic si a fost gasit dimineata in fata usii ...se acoperise cu presul de la intrare...RollinglaughRollinglaugh

Reply

Si cu mana pe clanta, dar nu a mai avut putere sa mai deschida usa Rollinglaugh Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

La Sighisoara am fost acum 2-3 ani, am prins si Festivalul Medieval, a fost mondial, ai ce vizita acolo.

http://sighisoaraonline.com/20110623_2ns...a-2011.htm

http://www.welcometoromania.ro/Sighisoar...eval_r.htm

Reply

laux, unu-i una, alta-i alta Icon_biggrin

Reply

Laud si eu ce mi-a placut... am fugit de la intalnirea celalalt forum care s-a tinut la Paltinis ca sa prind si o zi din festival, nu am regretat deloc. Daca tot ies in lume imi place sa vad cat mai multe, nu suport sa prind radacini.

Reply

ok, dar pentru mine pt asta sunt concediile, excursiile sau alte activitati, meetingul e cu impreuna cu si pentru hondele noastre.

Reply

la intorsura acolo e foarte fain de plimbat pe jos sau masina, plus karting, diverse atractii la pensiune iar brasovul nu-i departe Icon_smile

Reply

bai 5 pagini?!
ii ianuarie?!!!
revin cu feedback in maxim 5 ore Icon_smile)
am de cetit ulalalalalala!

Reply

Ravule ia mai uitate la data inca odata Icon_smile

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

iunieeeeeee!

Reply

Eu unul m-am gandit la o zona nu prea populata , unde sa fie loc sa ne jucam in voie. Vorba lui Laurentiu , nu imi place sa stau prea mult intr-un loc . La beute si barfa avem toata seara- noaptea la dispozitie .De asta am ales Padis-ul , pentru ca il cunosc , in plus acolo sus nu ne deranjeaza nimeni privelistea este uimitoare iar asfaltul proaspat.

Reply

mie imi surade si asta, hotarati-va odata, eventual faceti poll

Reply

pai sa mai facem un poll!
daca ramane padis imi iau o saptamana liber poate vizitez si altele pe acolo daca tot bat atata drum. nush cat de incantati o sa fie oamenii de la mare ca ei sigur nu mai vin decat daca isi fac concediu prin zona.

Reply

mah, acum ce iese iese, nici e nu-s incantat ca o sa beau la o saptamana dupa o nunta Icon_biggrin.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew