This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Pe Transalpina m-ar tenta si pe mine. Icon_smile

Reply

laux nici drumurile din apuseni n-o sa-ti displaca Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ba dimpotriva, mult mai bune de alergat decat Transalpina Icon_biggrin

Reply

Bine, atunci ramane pe "sunset"-eni...

Reply

Bai, lasati-l pe uibo, ca daca nu poa' sa vina e problema lui. Tre' sa faca intr-un fel dup-aia sa dea o tura de tara călare ca sa dea binete tuturor Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

ce ziceti de Intorsura Buzaului?
dn10 e foarte bun iar drumul un fel de cheia ceva mai deschisa, aproape de circuituil de karting de langa prejmer si brasov, zona siriu gura teghii am inteles ca ar fi niste peisaje de vazut.

eu am fost anul trecut de la bucuresti la brasov ocolit asa pe buzau sa vad cum e si am ramas incantat de peisaje, drum si trafic, e f bine de alergat Icon_smile

am gasit si doua pensiuni faine ce le-am putea ocupa in intregime ca sa fim numai noi si sa putem sa bem si sa povestim cat vrem sa nu mai deranjam pe nimeni. teren de fotbal, pingpong, atv, biliard etc.
http://www.turistinfo.ro/intorsura_buzau...aului.html

L.E. sau asta http://www.cazare.intorsura.ro/cazare/Pe...-covasna// (e tot acolo, bradet e langa intorsura)ca are mai multe locuri, acum depinde cati ne strangem Icon_smile

Reply

Foarte foarte faina zona, am fost 1 data si mi-a placut.
Daca e si circuitul de kart aproape e si mai misto.

Reply

pentru

Reply

+1 Biggthumpup
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Si eu sunt pentru Intorsura Buzaului Biggthumpup

Reply

Asa mai merge, locatie mai aproape si de mine Icon_biggrin

Reply

Icon_yikes 900km dus-intors... tot atat fac si pana in Germania. Cam greu pt mine sa-mi fac prezenta anul acesta, dar cine stie Icon_wink

Reply

650 dus intors...e prea mult si pt mine Icon_sad

Reply

Icon_sad nu inteleg de ce va plangeti asa, ne intalnim o data pe an, si sa fim seriosi, 400 450 km nu sunt nush ce. parca ar fi intalnirea manuitorilor de mousi.

eu am 309 dus...ce drak, zic ca sunteti femei Icon_razz

Reply

In scoicile mele 450km nu-i asa de usor Icon_wink De sunet sa nu mai vorbesc Icon_razz Daca reusesc sa-l inscriu vin oriunde... Icon_smile

Reply

Liviu, eu mai am de făcut şi .de - .ro dus întors. Mai sunt şi aia 3000...şi numai eu conduc

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Pai si eu am de facut IRL Ro + valea Oltului de vreo 4 ori dar pentru mine nu e stres condusul ci concediul foarte scurt.

Sent from my Slimed i9000

Reply

Bah, da' io care eram dispus sa merg pana la Aries calare si cu pasager (adica aproape 1000 km dus-intors)... de ce nu ma vaitam? Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Cel mai bine ne intalnim la Ring ca e mai aproape de mine Icon_biggrin

Sighisoara nu merge?

Sent from my Slimed i9000

Reply

(31-01-2013, 00:26)w33bb0 Wrote: Bah, da' io care eram dispus sa merg pana la Aries calare si cu pasager (adica aproape 1000 km dus-intors)... de ce nu ma vaitam? Icon_smile

taci bah din gura ca de la valcea bagai 180 de grade. tu nu stii ce vorbesti Icon_biggrin

arieseni sau intorsatura eu zic ca e ok, hai sa nu ne mai tot cotim ca asa ajungem pana la centura localitatii fiecaruia.
pana mea, eu abia astept sa facem un squad de cateva masini care mergem inspe o locatie, calatorie, distractie, locuri noi....

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew