This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Salutare!

Asta: http://www.arsenalpark.ro/ cum vi se pare?
[Image: hondadesolsignature.jpg]

Reply

Eu, in afara perioadelor 1-5 mai, 10-30 iunie, sunt dispus oricand, oriunde, insa as prefera Apusenii, Sibiul...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

@tzunny: aia nu ne lasa sa stam pana tarziu ca dau stangerea la 8 Icon_lol

Eu am nunta in week-end-ul din 15 Iunie (nu 22 cum am spus) deci pe mine m-ar coafa fie cel 7-9 Iunie fie 21-23 Iunie.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

da nu vreti sa facem un weekend prelungit de 3 zile ca sa avem timp sa si stam la o barfa ca asa numai o noapte si o zi parca e prea scurt. o zi libera de la munca nu cred ca e bai mare, ce ziceti?

in principiu mie imi e indiferent weekendul

Reply

Pai eu de wknd de 3 zile mi-am pus problema Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

pai da, vineri-sambata-duminica.
n-are rost sa ne lungim, prima noapte e superba, totdeauna, dar eu stau si mai mult daca lumea vrea Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

liviu dar nu stiu daca ne strangem de exemplu vineri dimineata, ca toata lumea ajunge vineri dupa amiaza sau sprea seara iar duminica se pleaca la 1-2. daca vineri stam toata noaptea sambata ne trezim destul de tarziu si juma de zi e dusa.

ma gandeam sa incercam sa ajungem de joi dupa amiaza seara si sa plecam dupa evacuare duminica. sau si vineri dimineata ar fi o treaba dar parca mai bine sa beneficiezi de noaptea de joi Icon_smile

Reply

man, eu zic ca primul lucru si cel mai important e data. stabilirea datei depinde in primul rand de perioada in care e yula in tara.
asadar, tovarasu' comandant suprem, va rugam sa ne insirati uichedunrile in care sunteti valabil ca sa stie si baietii de unde sa inceapa Icon_smile

Reply

Chipson, am scris mai sus week-end-urile care m-ar coafa pe mine dar acum depinde si de cum vor colegii. Eu am in plan sa imi iau 3 saptamani anul asta iar in 15 Iunie trebuie sa fiu la nunta la Hateg. In rest as putea sa mut concediul plus minus sa dea bine pentru toata lumea.

Acum pana la urma daca raman pe dinafara imi organizez eu un meet de unul singur Icon_biggrin

Reply

ce comic esti mah Icon_razz
kinky, eu vin oricand, insa daca nu pot vein multi de joi, si nu am cu cine sa beau in prima noapte ce fac? Icon_biggrin
putem eventual sa ne lungim sa plecam luni de ex.
importatn zic eu ca in prima noapte sa fim toti sau cat mai multi pt ca aia e miez.

Reply

pai fa yula doua poll-uri in topic unu cu wkend-urile si unu cu cate nopti.

7-9, 21-23, 28-30 iunie si eventual cate nopti prefera/pot sa participe fiecare.

Reply

^^ Adaugat Icon_smile

Reply

Eu am votat 7-9 iunie si Altele, ca in restu' nu pot sa ma prezint Icon_smile
De venit... parc-as incerca sa venim de joi seara, da' tre' sa confirm ca nu depinde numai de mine...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Am votat si eu 7-9 iunie, da la mine merge cam oricand.

Reply

eu as prefera mai tarziu in speranta ca va fi mai cald Icon_biggrin

Reply

Votat primul weekend. In principiu, pot merge in oricare din ele.

Reply

eu in 1 am o nunta la cara sunt nas, as prefera sa nu beau la o saptamana distanta Icon_razz

Reply

Pai da mah da uibo nu mai poate sa ajunga in celelalte week-enduri. Ce plm doar nu esti femeie si nu poti duce doua week-enduri de petrecanie.

Pff, cand eram eu de varsta voastra .....

Icon_biggrin

Sent from my Slimed i9000

Reply

ba pot da ...noh
ce varsta mah maimutoiule? eu mai am sub 2 luni si trec la 36 Icon_razz

Reply

Azi am aflat ca pe 8 iunie am nunta la o verisoara Icon_sad dar daca va hotarati trag tare sa vin macar prima noapte!

LE: eu n-am nicio problema sa beau 2 nopti la rand Icon_smile)))
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew