14-11-2011, 18:18 (This post was last modified: 21-11-2011, 16:27 by blondu.)
Salut baieti ,nu demult mi-am luat o penultima honda care ma gandesc sa am , e o honda integra type r din 1999 cu toate dotariile care le stiu eu ca le avea in vremea aia , A/C si volan MOMO restu vin din fabrica . e 100% OEM are doar un sistem audio destul de discret , zilele astea am facut o curatenie cum trebuie la interior , exteriorul e in perfecta stare, mai incolo o sa fie desfacut si motoru si lasat in stare perfecta , pun 2-3 poze facute cu telefonul dar mai incolo cand iese soarele pe aici o sa ii fac un album decent.
mai era cineva din cluj care si-a luat una acum o saptamana si desi zicea ca a fost super ingrijita si a lui mananca ulei (200 ml la 700 km) asa ca poate nu e chiar o problema serioasa, vezi tu la rebuild. Spor si mai pune poze!
ms ms mult , o sa pun alte poze mai decente dar e tare urata vremea , se rezolva toate incet , toyboy era un tip care vinde toata toba de integra pe segundamano.es, eu deocamdata as schimba doar admisia , sper sa imi gaseasca yulasinio una mugen second la pret bun
azi m-au sunat ca e gata volanu , am fost dupa el si surpriza , au facut ce a fost mai usor si mai scump si reparatiile au zis ca nu se poate face nimic kkt stie cineva cum as putea cobora partea ridicata?
Nu am desfacut niciodata unul cu airbag dar cel fara se desfacea in jumate in partea butucului. Nu se distinge prea bine in poze, nu e asezat bine sau de ce sta asa?
Pai nu de acolo ci de pe internet. Au scazut mult ca si pret fata de cum erau acum cativa ani. Cred ca vazusem unul de vanzara undeva la ~150€. Singura chestie e cu transportul pentru ca nu iti duce nimeni airbagul
De ce nu are stickerele pe ea? Sa iei un set si sa le lipesti, vezi ca aia de la Tegiwa fac replici foarte bune la un pret mic. Sa iti schimbi si bolster-ul de la scaunul soferului ca vad ca un pic lasat. In rest multa talpa