masina a fost revopsita neagru cu perle albastre si verzui , actibildurile nu imi plac buretii i-am comandat vineri , si de la sofer si de la pasager , ambii exteriori , dar tot nu gasesc pdf-ul cu instructiuni .
si mi-am schimbat toba din cap in coada , fujiboto parca si suna perfect pentru gusturile mele, am incercat sa montez o admisie de carbon "pene de ballena" ii zice in spaniola si nu am reusit nici sa ii dai in cap
filtru e green , marca de la admisie habar nu am , penis de carbon , mie imi atinge in modulul de abs si nu intra pe langa el nici sa ii dai in cap , deci o vand si ziua cand oi prinde o mugen o schimb , pana atunci nu vand nimic din ce e pus pe masina , cu uleiu is tot asa, sambata si duminica folosesc doar masina , si ii fac plinu de ulei in fiecare weekend pana in ziua cand o sa ma ajute cineva sa scot cilindri afara si sa ii duc la rectificat si segmentat
24-01-2012, 23:10 (This post was last modified: 24-01-2012, 23:30 by LIVIU_CTS.)
ma apuc de studiat, sa vad daca se pupa cu ce am eu, revin cand imi rezolv dilema
sunt 90% convins ca mi se potriveste, cum facem manevra sa scapam de diverse costuri suplimentare? daca ti-e usor poti sa o trimiti in alba si o iau eu personal...
25-01-2012, 00:23 (This post was last modified: 25-01-2012, 00:29 by blondu.)
in alba poti sa o ai marti dimineata , iar in cluj o poate trimite cumnatul meu pe autobuz sau ceva de genu ieftin , oricum ramane cum am spus 100€ pusa la tine in cluj sau alba cum doresti
, asa arata pusa admisia , la mine problema e ca exact unde e filtru e modulul de ABS
la mine nu e nimic acolo, deci nu se loveste de nimic.
e ok, insa pe luna viitoare, am niste plati de facut acum si e doar inceputul anului, inca nu am facut incasari...