This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Integra type R dc2 `99

masina a fost revopsita neagru cu perle albastre si verzui , actibildurile nu imi plac buretii i-am comandat vineri , si de la sofer si de la pasager , ambii exteriori , dar tot nu gasesc pdf-ul cu instructiuni .

Reply

Uite aici ghidul care l-am folosit si eu.
Mi se pare cheala fara stickerele de pe aripiile spate dar daca tie iti place nu e problema Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

mersi yulasinio , celalta pagina care o aveam nu mai mergea , sper sa ajunga saptamana asta si sa le montez si repet poza Icon_smile

Reply

N-ai pentru ce.
Vezi ca o sa mai ai nevoie de o pereche de maini daca nu vrei sa injuri o jumate de zi Icon_smile

Reply

mi-au ajuns azi spumele , le-am schimbat pe amandoua (partile cu usile) nu a fost greu deloc , pacat pretu 120€ cu transport cu tot

Reply

O sa vezi ca isi merita pretul, felul in care scaunul te tine acuma nu se compara

Reply

si mi-am schimbat toba din cap in coada , fujiboto parca si suna perfect pentru gusturile mele, am incercat sa montez o admisie de carbon "pene de ballena" ii zice in spaniola si nu am reusit nici sa ii dai in cap

Reply

cu papatul de ulei ce ai mai facut?

Reply

ce sa reusesti la schimbul ala? sa dai cjos cutia stock si tubulatura, pui penusu' de balena cu filtru si bagi vacuumu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

ceva pret de vanzare la cea OEM ?

Reply

pune ceva poze cu admisia aia, ce marca e, ce filtru?

Reply

filtru e green , marca de la admisie habar nu am , penis de carbon , mie imi atinge in modulul de abs si nu intra pe langa el nici sa ii dai in cap , deci o vand si ziua cand oi prinde o mugen o schimb , pana atunci nu vand nimic din ce e pus pe masina , cu uleiu is tot asa, sambata si duminica folosesc doar masina , si ii fac plinu de ulei in fiecare weekend pana in ziua cand o sa ma ajute cineva sa scot cilindri afara si sa ii duc la rectificat si segmentat

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

cat o dati? o iau eu poate

Reply

pai asta este varianta pentru EK si probabil de asta nu iti intra. pentru DC2 si EG exista alta varianta

[Image: HPIM0590.jpg]

Reply

caca , acum e tarziu , liviu 100 € la tine in cluj acasuca
vali sti vreuna ca si aia din poza de vanzare?

Reply

ma apuc de studiat, sa vad daca se pupa cu ce am eu, revin cand imi rezolv dilema

sunt 90% convins ca mi se potriveste, cum facem manevra sa scapam de diverse costuri suplimentare? daca ti-e usor poti sa o trimiti in alba si o iau eu personal...

Reply

in alba poti sa o ai marti dimineata , iar in cluj o poate trimite cumnatul meu pe autobuz sau ceva de genu ieftin , oricum ramane cum am spus 100€ pusa la tine in cluj sau alba cum doresti
, asa arata pusa admisia , la mine problema e ca exact unde e filtru e modulul de ABS

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

la mine nu e nimic acolo, deci nu se loveste de nimic.
e ok, insa pe luna viitoare, am niste plati de facut acum si e doar inceputul anului, inca nu am facut incasari...

Reply

nu e graba , am bagato sub pat Icon_razz

Reply

Icon_wink pove luna viit Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew