This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Integra TypeR DC2 '98

la bucşi suntem deja cuplati la o comanda viitoare Icon_biggrin
galeria lui e triple Y
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(20-03-2012, 20:24)Issuuu Wrote: @Yula - Crezi ca merita sa-mi iau mai incolo niste jenti pe 17" ? Mie-mi plac astea de 15" foarte mult dar sunt cam mici si cu 17" ar arata mai bine masina . Nu as vrea sa pierd nici din performanta din cauza greutatii rotilor .

O sa pierzi stabilitate cu jantele pe 17", mergi pe 16 cu gume de 215/45 sau 205/45.

Galeria Tri-Y intra de minune desi ma indoiesc ca e originala, oricum si copia e ce trebuie.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

e skunk2, header + catback

Reply

Ne-am inteles deja cu Claudiu sa comandam impreuna cate un set de bucsi Icon_smile
Ma gandeam ca nu-i cel mai bine sa pun de 17 pe o masina asa de mica, merita mai mult daca e vorba numai de look dar aici ar trebui sa ramana si performanta sau chiar sa creasca un pic Icon_razz . Tu esti inca cu jentile originale sau ti-ai pus pe 16" ?

O sa mai fac cateva poze , fotografiez si Ecu ca sa-l vedeti.
Cu Liviu scuze Icon_smile) .....sunt un pic grabit in ultima vreme Icon_razz

Reply

ITR-ul 98spec din Japonia vine cu jante pe 16 din fabrica si gume de 215/45 iar cel 96spec, EUDM si UKDM sunt cu jante pe 15, diferenta e ca EUDM si UKDM vin cu frane mai mari fata de 96spec si cu 5 prezoane in loc de 4.

Eu am avut jante de 17 pe ea cand am luat-o si le-am schimbat cu unele pe 16".

Ti-am zis sa iti faci cont pe ITR-DC2 si ai sa fi surprins de cata informatie e acolo Icon_wink

Reply

Iata pozele Icon_smile Se pare ca " Csoki " a remapat Ecu ....... " Csoki " = ciocolata Icon_razz [Image: Itr+8.jpg]

[Image: Itr+7.jpg]

[Image: ITR+6.jpg]

[Image: ITR+5.jpg]

Reply

E un P28 ECU daca vad eu bine si e sigur chipuit si remapat. E numai bun pentru viitoarele upgradeuri.

Reply

http://www.hondatalk.ro/Thread-De-ce-pie...oie?page=4

Reply

Reply

Nice drive Icon_wink

-----
Hai hui

Reply

pe unde ai fugarit-o?

Reply

draguta plimbarea dar asflatul lasa de dorit, nu prea iti pare rau de ea Icon_smile

Reply

De la Mociu spre Apahida , ii destul de ok drumul bine sunt denivelari , suprafata asfaltului difera din loc in loc dar macar nu sunt gropi Icon_smile

Reply

Vinerea trecuta am inceput procesul de inmatriculare in tara, primul pas era sa merg la RAR la identificare si inspectie tehnica, unde dimineata devreme somnoros cum eram , nu am observat un camion in oglinda Icon_sad Iata consecintele[Image: IMG_20120403_140122.jpg]

Reply

Cam nasol ai lovit-o in coltul ala, vad ca ai indoit un pic si aripa spate. Ai reusit sa iei stopurile din HU?

Reply

Nailbiting

Reply

Da s-a indoit un pic si aripa, trebuie revopsita bara spate , cu ocazia asta vopsesc si bara fata din cauza pietricelelor sarite si a bordurilor atinse, ar fi frumos sa vopsesc si jentile daca tot o sa fie masina la vopsit, stopul ii pus de-o parte pana trimit pe cineva sa-l ia din dezmembrare . Noroc ca-i destul de ieftin stopul zic eu .....

Reply

dar bara nu pare lovita sau are doar zgarieturi care nu se vad in poza. Daca n-are nimic las-o asa, sa nu vopsesti diverse componente separat ca o sa ai nuante diferite pe masina, mai ales in timp. Oricum bine ca nu e mai rau Icon_smile

Reply

Are dreptate kinky_boy cu vopsitul. Sunt o pacoste la vopsit astea albe, imediat se vede diferenta de la un panou la altul.

Pretul pentru stop este foarte bun.

Reply

Nu se vede in poza dar ceva metal a lasat urme in bara, eu sper din tot sufletul ca astia de la vopsitorie sa nimereasca exact nuanta de culoare .... daca nu ar fi urme pe bara nu as revopsi Icon_sad

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew