This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Integra TypeR DC2 '98

Icon_sad e greu să te despărți de ea mai ales după ce ai băgat bani și suflet in ea dar celelalte proiecte sunt mult mai importante.
Bafta la vânzare și sper să ajungă pe mâini bune.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

O sa plang dupa ea, dar nu am de ales acum din pacate ....

Reply

Cunoaștem sentimentul, si îți pot spune ca cel mai bun lucru pe care il poti face e sa o scoți de la vânzare sa o bagi dintr-un garaj sa pui o husa pe ea si sa te lipsești de cei 6000€, mai târziu îți vei da seama ca ai făcut o alegere buna Icon_wink

Reply

Toyboy esti foarte scump Icon_razz , dar din pacate nu am optiunea asta ......... stii...... exista niste reguli al matematicii pe care nu le poti fenta ca altfel da cu virgula Icon_smile

Reply

Eu am reusit cumva sa tin de ea dar nu stiu pentru cata vreme Icon_sad

Reply

Greu de vîndute în Romania la banii ăștia (adică aproape imposibil ). Eu îți doresc să iasă așa cum îți propui. Baftă!

Reply

Kmr te referi la pretul de 6000 euro ca e mult ?

Reply

Pentru un om care stie ce inseamna un ITR e foarte putin 6000e. Problema e sa gasesti acum, repede, un om care stie despre ce e vorba si sa aiba si banii necesari Icon_biggrin Pe de alta parte, un om care n-are habar de Honda, nu va da niciodata banii aia pe o masina din 98-99.

Mi-am permis sa zic asta pentru ca si eu am fost in aceiasi situatie. Dupa ce mi-am luat ek-ul si ii spuneam cate unuia ca m-a costat peste 4000 de euro o masina hatchback din 98, cu motor de 1,6 benzina si fara nu stiu ce dotari, facea o fata si sigur zicea in mintea lui ca am ceva probleme.

Pretul e foarte mic, ramane doar sa apara omul potrivit pentru eaIcon_biggrin Spor la vanzare!

Reply

Total de accord cu cele spuse mai sus. 6mii pentru masina aia nu e mult, au ajuns si aici iarasi la 4500 dar e din ce in ce mai greu sa gasesti una in conditie buna.

Reply

pe mobile toate sunt in 6000+ deci pentru cine stie ce cumpara e un pret chiar ok si asa cum zicea si heg e mai greu sa-l gasesti pentru ca oamenii devin din ce in mai comozi si interesati de alte lucruri cum ar fi cati senzori are si cat de mare e ecranul ... senzatiile din ziua de azi se traiesc prin senzori si ecrane mari Icon_wink

The following 1 user says Thank You to kinky_boy for this post:
  • yulasinio
Reply

Eu zic că e mult pentru piața din Romania. Ar fi bine să mă înșel și să o vinzi repede.

Reply

din pacate sunt de aceeasi parere cu kmr-u. e ok pt cine vrea masina aia, dar aia sunt rari si trebuie sa te intalnesti cu unul. restul.....au n variante la 3-4k. made in germany
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai asa puteti sa spuneti ca e valabil pe orice piata nu pe romania, de vreme ce pretul la toate integrele pe mobile este de 6000 in sus. rabdare ca o sa se gaseasca si cumparator.

Reply

disponibilitatea de cha$h difera de la piata noastra la celelalte.
eu pot sa jur ca n-o s-o vanda in tara.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Daca nu eram in aceiași situație ca si tine, deja aveai un cumparator, bafta si răbdare!

Reply

Despre prețurile mașinilor și cât merită am avut îndelungi discuții (vezi EP3-ul lui Soare) . Nici afară nu e situația cu mult mai bună dar sunt șanse mai mari. Nu e chestie de răbdare, e de piață. Banii sunt scumpi și multă lume are nevoie de bani.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew