LauX_LauX_LauX
Threads: 40
Thanks Received: 23 in 20 posts
Thanks Given: 6
|
|
Tot fara oaie... Ciuperci marinate umplute cu cascaval !?
1. kinky- 1 cameră
2. kmr - 1 cameră
3. w33bb0 - 1 camera (daca asta inseamna 2 locuri)
4. den1grator - 1 camera
5. Delphi - 1 camera
6. maruta - 1 camera
7. bogdan - 1 camera
8. LIVIU - 1 camera, 2 persoane.
9. Dacian - 1 camera
10. LauX - 1 camera
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
Bine v-am regasit!
S-a inscris si Laux. Am sunat sa-i rezerv si lui o camera si s-a aranjat. Deci, abia astept sa va revad pe toti cu drag...
Vad ca s-a discutat despre mancare si i-am spus doamnei de la pensiune ca am vrea sa venim cu ceva produse sa le punem pe gratar. Este in regula, dar mi-a spus ca tocmai ce au pregatit weekendul trecut un berbecut la protap pentru un eveniment si ca ar putea face asta si pentru noi daca vrem, dar trebuie anuntat din timp pentru a vorbi cu macelarul din sat (sau asa ceva)...
La fel este valabil si pentru alte carnuri (porc, etc.).
Deci, putem veni cu ale noastre sau la fel de bine putem sa comandam sa ne faca ei ce vrem...sau ambele...
|
kmr
Threads: 6
Thanks Received: 51 in 48 posts
Thanks Given: 37
|
|
Berbecut la protap pare mult pentru ca vad ca sunt destui care nu mananca. Cum vreti voi, mie imi este indiferent
|
Delphi
Threads: 3
Thanks Received: 28 in 27 posts
Thanks Given: 11
|
|
Si eu cred ca berbecut e prea complicat, mai ales ca nu vrea toata lumea. Ce ar fi daca am lua numai porc si pui? In plus, eu cred ca ar fi mai usor pentru noi sa cumpere ei carnea si ne pregateasca tot ei gratarul, iar noi sa venim numai cu legumele?
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
hmm interesant ca nu le place ardelenilor pastrama de oaie  eu as zice sa venim noi cu carnea ca stim ce luam si cat costa.
pai eu as zice asa:
- 0.5 kg de miel sau berbecut marinat
- 1 kg de porc(marinat sau nu)
- 1 kg de pui
- 1 kg de carnati buni de gratar
- 2 kg de legume di tati felurile(vinete dovlecei ciuperci ceapa etc)
si de beut? yo vin nu prea mai am pana nu se face noua recolta ... berea pe frig nu prea intra la mine
|
kmr
|
|
2 kg de legume sunt fix-pix. Adica daca sunt si ciuperci in cantitatea asta ... Inteleg ca suntem mai mult de 20 persoane . Nu stiu ce calcule ai facut tu dar la cantitatile alea vom face foamea
|
kinky_boy
|
|
pai stiu si eu daca vor sa manance toti 20, poate unii comanda pe la bucatarie diverse cum nu si-au exprimat parerea... dubleaza atunci tot si ceva kg de legume si aia e ca a fie sigur pentru toti
|
kmr
|
|
Mai avem timp dar vreau sa stiu daca si restul vor sa luam ceva pentru gratar sau mergem pe mancarea de acolo? Oricum, ar fi aiurea ca unii sa vreau sa facem gratar si altii nu. Daca nu avem unanimitate, nu luam nimc pentru gratar.
|
Delphi
|
|
Eu sunt de acord cu orice hotaraste majoritatea.
|
kinky_boy
|
|
ce treaba au cei care vor cu cei care nu vor gratar? fiecare mananca de unde vrea
eu tocmai de aia am zis cantitatile alea, pentru ca erau suficiente pentru cei care si-au exprimat interesul.
|
kmr
|
|
Pai ideea era frumoasa asa, in gasca, socializare, etc. Altfel, doar culinar vorbind, nu ma da pe spate
|
w33bb0
Threads: 26
Thanks Received: 40 in 38 posts
Thanks Given: 13
|
|
Razvan, cantitatile alea sunt pentru vrabiute, mah! Sunt de-o gustare inainte de micul dejun 
Eu sunt de parere sa venim cu alcoolu' in traista, iar cu mancarea s-o lasam pe gazda sa ne aranjeze. E mai putina bataie de cap.
Eu un la bataie niscai vodka si whiskey... poate si-o tequila. Nu ma incant dupa niciuna din ele, da' fata nu se intelege deloc cu alte tipuri de alcool, asa ca...
Deci...
w33bb0:
1x Absolut (sau aveti alte preferinte mai elevate, gen Gasca Gri?)
1x Glenfiddich (sau aveti alte preferinte, gen habar n-am?)
1x Tequila (in functie de ce gasesc, sau, daca sunt doritori, astept propuneri - daca nu-s doritori, o sar pe tequila)
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
bah dementilor! eu n-am timp sa am plimb sa cumpar mancare. eu vreau sa am asez la masa si sa mananc. am optiunea asta?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
w33bb0
|
|
Nu! Acolo se mananca numai stand in picioare...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
kmr
|
|
Tequila nu s-a baut data trecuta  Poate un rom Havana?
Eu vin cu palinca ( daca mi-o aduce Liviu ) , Jagermeiser si cam atat cred, nu stiu. Cu mancarea ideea era de un gratar, intr-o seara, nu sa ne aducem mancare pentru tot week-endul :p Si de cumparat centralizat, adica de unul singur, nu sa vina fiecare cu mancarea
|
Delphi
|
|
Cred ca toata lumea vrea gratar, dar nu ne intelegem cum sa organizam treaba. Dupa mine, avem doua optiuni pentru mancare:
1. Sa aducem noi materia prima (carne si legume) si sa ne chinuim sa o preparam... Plus ca mai sta carnea cateva ore prin portbagaj, in loc sa stea la frigider.
2. Sa le spunem lor ce vrem sa pregateasca pentru un gratar (cat pui, cat porc, cat porc cu aripi) si noi sa stam la masa (respectiv, w33bbo in picioare) si sa bem pana cand ei pregatesc bucatele. Eventual, noi putem sa venim cu legumele, si aici sunt de acord cu Gabi, 2 kg. sunt insuficiente.
Gabi, daca e de rom, asta e mai bun: http://www.captainmorgan.com/en-row/products/black.html
|
kinky_boy
|
|
30-09-2013, 15:18
(This post was last modified: 30-09-2013, 15:22 by kinky_boy.)
exact cum zice kmr, gratar era mai mult pentru socializare decat cu scop de foame. nu trebuie sa vina nimeni cu nimic, e suficient sa ia o persoana cateva kg de carne si legume si the end (ai gratar si lemne acolo, tuica de acasa  )
cum vreti eu nu tin mortis da era fain, chiar ieri am facut un gratar pe ploaie adapostit la doua umbrele de soare si a fost prea fain tot procesul mai o beuta mai o poveste mai te incalzesti la foc mai gusti o bucatica de pe gratar te mai umplii de miros  )
LE: clar ca o preparam noi si frigider are toata lumea sa-ti tii carnea, altfel care mai e farmecu ca vin cu ea de acasa si mi-o prajeste tanti de la pensiune
|
BogdanT
Threads: 12
Thanks Received: 26 in 25 posts
Thanks Given: 16
|
|
2 kg de legume sunt infim de putin pt 20 de oameni. Sigur vor manca toti macar o bucatica sau doua de ceva acolo...
Eu sunt de acord si cu o bucatica de pastrama de berbecut la gratar. Noi nu avem probleme cu carnea de oaie, miel...Bautura nici nu stiu ce sa aduc sau daca mai trebuie sa aduc. Oricum, ar fi bine sa ne punem de acord cine si ce bauturi aduce sa nu facem ca anul trecut la Sibiu cu tone de bautura ramasa.
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"
|
kinky_boy
|
|
mama ce m-ati spart cu legumele, da-le in spanac ca eu nu mananc de aia am zis 2 kg 
bautura o iei acasa daca nu se bea, ca nu se stricca
|
w33bb0
|
|
Deci tequila nu. Inlocuim cu rom (daca ma pricep, ca deh...).
La mancare nu mai comentez, ca ne conformam la restu' gastii.
Cata vreme exista niste pui p-acolo noi doi nu vom avea o problema.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor
|
The following 1 user says Thank You to w33bb0 for this post:
• kmr
|