This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

INTALNIRE RALLY SIBIU - IULIE 21-22

pana mea, eu nu pot pleca decat vineri dupa-masa
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

daca gasiti vreo cazare sa-mi ziceti si mie

Reply

bah pana la urma care veniti? v-ati rezolvat cu cazarea?

Reply

La mine inca-i nesigur in ce fel se intampla treaba. Pentru vineri seara as fi si eu cam 90% sigur, da' parca as prefera sa plec de joi seara sau de vineri dimineata devreme...
Cat despre cazare... ma cert cu dulaul lu' Adi pe un loc la poarta daca altfel nu se poate.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

eu vin de vineri, vedem atunci unde ne cazam, locuri om gasi si in alte zone daca acolo nu mai sunt.

Reply

Haideti numa incoace ca gasim loc si rezolvam cu toate.

Reply

cu corturile pe Santa Biggthumpup

Reply

nu mai stau frate la cort...sunt figurant...am o varsta, o pozitie sociala....ce draku... Icon_razz

Reply

mai ales varsta Rollinglaugh Rollinglaugh Rollinglaugh

Reply

Figuratia ii la el dar incearca sa dea vina pe varsta Nutkick
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(12-07-2012, 20:46)LIVIU_CTS Wrote: nu mai stau frate la cort...sunt figurant...am o varsta, o pozitie sociala....ce draku... Icon_razz

man , motorsportul cere multe sacrificii, de orice fel si oriunde.... Rollinglaugh

Reply

bine ca sunteti voi destepti Icon_biggrin
tomi, la cat m-am plimbat prin tara cu noaptea-n cap, motait cu capu pe geam, inghetat de frig (mai ales miercurea ciuc) umplut de praf, transpirat de soare....mi-a ajuns. erau vremuri frumoase, da' acum mai car si prietena dupa mine, alte conjuncturi Icon_razz

Reply

Bah macar la cort nu scartie patul Icon_wink Icon_lol
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

....dormit si eu prin masini la greu. cel mai mare frig tot la miercurea ciuc in dacie.

la Sanremo anul trecut tot in masina am dormit Icon_biggrin

Reply

la miercurea ciuc macar eram intr-un espace, dar am facut multe cu un...damas Icon_biggrin

Reply

eu mi-am facut rezervare la pensiunea richard. Am sunat la vreo 6-7 locatii pana sa gasesc si oamenii astia au zis ca mai au locuri.
deci daca vreti sunati si rezervati, nu trebuie avans sau ceva. eu mi-am luat vineri si sambata, desi vineri probabil ca ajung pe la 4-5 dimineata
http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-si...-c878.html

Reply

La mine sigur nu se poate pleca de joi seara sau de vineri dimineata, deci voi pleca spre Sibiu vineri pe la 6-7PM.
Incerc si eu sa-mi rezerv maine ceva, daca nu sare Adi cu vreo idee pana atunci.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

o sa sun si eu sa vad daca mai gasesc

nu mai sunt, bah mane, trebuia sa imi rezervi si mie , eu nu m-am mai interesat ca am zis ca mergem si cautam vineri..

Reply

cum nu mai sunt mah? eu doar ce am sunat si are

Reply

treaba buna baieti! va doresc un weekend placut si cu siguranta o sa vedeti niste evolutii de exceptie!

gaz maxim!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew