This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

INTALNIRE RALLY SIBIU - IULIE 21-22

o sa vb vineri ca nu stiu cand o sa ajung.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Maine (vineri) e proba de paralel intr-un cartier din Sibiu, incepe la 8; problema e ca la 10 incepe proba pe Santa iar ei circulatia o inchid la 8 jumate, asa ca tre sa renuntam la una din ele, probabil ca la paralel....

Reply

Dimineata sau seara?

(spusei eu, care e incert in momentul asta Icon_sad)
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Dimineata: Sibiu-dobarca...dobarca-gatu bergecului-paltinis....paltinis-sibiu

Reply

Pai ajunge cineva maine dimineata?

Sau tu ziceai asa... retoric? Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

alaturi de un EP3 da la noi si masinaria asta va fi prezenta:

[Image: IMG_1402.jpg]

Reply

eu ajung doar in jur de 6-7 seara, deci prind numai paltiniş noapte, oricum asta vroiam sa vad, e singura proba de asfalt
voi unde mergeti pana la urma? mergem toti pe paltinis? nu cred ca se pot prinde mai multe probe din cauza inchiderii drumurilor si a traficului inter probe

Reply

Eu, daca ajung, vin spre miezul noptii cred...
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

dupa cum ziceam eu o sa ajung tarziu spre dimineata probabil ca o sa plec din bucuresti in jur 2 dimineata deci cred ca ajung pe la un 5 gata de mers pe probe sa dorm Icon_razz

ne auzim la un telefon diseara sa-mi ziceti si mie ce si cum ati stabilit si cum e cu cazarea. o sa sun la aia sa vad dc e cineva dimineata la ora aia ca sa pot sa iau cheia sau mi-o luati si mie unul dintre voi.

ma gandeam ca daca stam toata ziua pe acolo ne luam ceva de baut mancat?

Reply

maine şanta1 e la 12:05, şanta2 15:33, deci plecam pe la un 17 probabil, da trebuie ceva potol la purtator.

Reply

Liviu ar trebui sa ajunga primu' la pensiune, deci sa ne-anunte el cum stau lucrurile Icon_smile
Iti dau numarul meu de tel prin PM.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

am sunat la pensiune, mi-a zis ca e cineva la receptie tot timpul asa ca e ok din acest punct de vedere. ramane sa vedem cum ne organizam a doua zi,

Reply

Distractie faina sa aveti baieti iar seara cand sugeti la beri sa va ganditi si la noi.

Asteptam poze si impresii de la event.

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Have fun boyz!!!

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Si-am ajuns Icon_smile
Liviu si Adi se afla deja pe "partie", urmand sa ma preia si pe mine la intoarcere.

Yula, am desfacut deja o bere si am dat curs dorintei tale exprimate mai devreme Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Distractie placuta si drive safe!

Reply

Acuma ma duc si eu sa desfac una Icon_biggrin Bai ii si Alex (baiatul din Craiova care face detailing) pe acolo. I-am scris pe Facebook sa imi dea un nr de telefon sa vi-l pasez.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Pot sa fac eu rost de numar. Il stie bine Vali_lj.

Reply

Alex este un tip ce mai concureaza prin campionat. Cunoaste destula lume si stie ce se invarte pe la VTM/Rally. M-a tot batut la cap sa vin dar cum eu in weekend nu pot , m-am delectat cu pozele live de la fata locului.Daca e nevoie de nr lui de telefon lasa-ti un PM. Astept cu interes sa termine masina ( anul asta Icon_biggrin ) si sa fiu spectator la curse.
Pe partea de detailing este in alta liga.

Reply

bai, am ajuns la cj, sunt frant, fu frumos, da fu criminal, nu pt noi cat pt materialul de concurs. inca o data mi-am reconfirmat teza: raliul asta nu mai terbuie sa existe in formula asta.
mai multe impresii si poze (de la cine s-a indurat) pe maine, dupa somnul de rigoare.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew