This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

INTALNIRE RALLY SIBIU - IULIE 21-22

chiar mah cu cazarea cum facem, eu o sa vin sambata dimineata ca vineri seara tre sa merg neaparat la o sarbatorita deci o noapte pentru mine.
adi mai esti pe receptie?

Reply

dupa raliul clujului se vor afisa pe site si planul orar si harta
daca ajungi sambata trebuie sa fi in jur de 7 pe proba. nu stiu exact la ce ora e prima masina, cu doua ore inainte se inchide drumul pe proba.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da ficiori, is aici zilnic, da nenea ala nu raspunde nici ars la telefon, timp nu am avut sa merg pana acolo, in cel mai rau caz ne cazam in Sibiu la o pensiune ca e aproape curmatura.

Reply

ok Icon_smile (nu ma lasa asta sa scriu mai putin de 5 caractere Icon_biggrin)

Reply

Foloseste si tu spatiu Icon_wink
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

bah toadere, vezi ca o sa fie puhoi de lume in sibiu atunci, e eveniment....intercontinental in pana mea, fa cumva sa nu ma lasi pe drumuri Icon_razz

la cj drumul se inchide cu o ora inainte de prima masina, probabil la fel e si atunci, eu stiu....

Reply

Bai, ar fi o problema ca eu ar trebui sa aduc pe cineva la pensiune (oriunde a fi ea) pe sambata dupe-amiaza... Sper sa am drum liber.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

pai haida sa ne uitam de una alta si sa rezervam.
Eu plec sambata pe la un 3am din bucuresti asa ca sigur ajung ok, nu cred ca incepe cursa mai devreme de 8 am

Reply

adi, da si tu o fuga pana acolo sa stim o treaba Icon_sad

Reply

ma ocup duminica sa rezer ceva, eventual si in Rasinari ca e si mai aproapte.

Reply

oriunde bah, vezi ca vineri seara avem nevoie de o locatie sa ne mintim, ca eu sigur vin de vineri.

Reply

adi ai apucat sa mergi in wknd? gasisi ceva?

Reply

asta parca vad ca ma pune sa vin sambata dimineata cu noaptea-n cap...

n-o avut cand ca in weekend a fost la cj

Reply

http://www.raliulsibiului.ro/documente/2...a_2012.pdf

vineri prindem paltiniş noapte iar sambata vedem şanta?

Reply

In concluzie, unde e cazarea si intre ce ore NU se poate ajunge la cazare?
Ca sa stiu cum imi fac si eu programul, ca tare mi-as dori sa vin.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

ane uita-te pe programu orar, drumurile se inchid cu 1,5 ore inainte de prima masina. de cazare nu stiu nimic, adi nu a mai zis nimic.

Reply

adi man zi daca poti sa te interesezi altfel sa ne cautam fiecare ca s-ar putea sa nu mai gasim nimic daca mai asteptam.

Reply

Ma la pensiunea unde am avut meet-ul am sunat de zeci de ori, nu raspunde nimeni, nush ce dracu...am tot vrut sa merg pin zona sa vad de altceva da nu am avut vreme, daca vreti bagati pe google pensiuni rasinari ca sigur sunt multe care au camere libere.

Reply

dabah toadere, o mai punem de o intalnire si o minciuna sau o dam la cont propriu, ca io am cu cine sa ma inhaitez, da aş mai sta cu voi la o citirica. fa cumva si misca-ti poponeata pana acolo ca e aproape (sau asa mi se parea mie).

Reply

Deci fie ajung de joi seara sau vineri dimineata devreme, fie ajung sambata dimineata devreme. Non me gusta, fire-ar! Da' fie! Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew