This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Daca se poate de ce nu Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am împlinit 170k km, sincer nu credeam că o să stea atâta timp în familie.
I-am făcut în weekend o inspecție pentru că o așteaptă un drum lung. Nu prea multe de raportat, cred că telescopul stânga față a pierdut ceva lichid și nu își mai face treaba așa bine dar a trecut de RAR... Discurile sunt cam uzate și am decis să le schimb, astăzi mă duc să le ridic pe cele noi. În rest toate bune și frumoase.
Am să-i fac și schimbul să fiu liniștit.

Început Sâmbătă un mic detailing... mașina a fost ignorată total în ultimul an și au apărut tot felul de zgârieturi, urme de artexuri și polen. După o spălare cu spumă am dat-o cu Tar Remover iar apoi am scos urmele de pe vopsea cu un Polish de la Poor Boys. Curățat și geamurile interior, exterior și aplicat o protecție de la CarLack.
Urmează o corecție ușoară cu mașina de polișat și două straturi de ceară iar apoi îmbrăcate gumele cu niște soluție de la Meguiar's.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

treaba buna! cu ea mergi in tara?

Reply

Cam așa e planul. Ne pomenim Joia viitoare către Ro. Al doilea drum cu autobuzul. Sincer nu mă prea încântă din cauza cutiei în 4tr...nu pot să mă duc cu 160 constant din cauza consumului Icon_redface

Reply

N-o mai tot bibili ca aici ploua aproape zilnic. Se mucifica instant Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Lasă că vin eu cu vremea bună din Irlanda Icon_wink

Reply

Nu ar fi un upgrade rău Confused

[Image: f4dfe45762f390f07b909986e1135115.jpg]

Reply

Ii break?

Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Sâmbătă am schimbat uleiul dar cu discurile de frână nu am avut noroc...au fost prea mari. Numai astăzi am reușit să le schimb și să le montez.

De câte ori lucrez la ea îmi aduc aminte de ce am optat pentru Honda...3 chei (12, 17, 19) , o șurubelniță stea și cricul e tot ce am avut nevoie să le schimb.

Tot Sâmbătă am dat un poliș și la faruri pentru că ăla din stânga se ingălbenise de tot. Nu știu dacă mai am timp să termin exteriorul până ce plecăm dar am să-mi iau ce-mi trebuie și-l fac acasă Icon_biggrin

Reply

Deci, pana la urma, cand ajungeti in Romania si cat stati?

Reply

Dacă e liber drumul și nu avem întârzieri, sperăm să ajungem Sâmbătă pe la amiază în Vâlcea. O să stăm acolo până pe Joia Vinerea următoare după care plecăm la Alba.

Reply

drum bun! griji de voi Icon_wink
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mersi Liviu

Reply

Sigur nu farul de pe dreapta era ingalbenit? Asa vede ochiul meu pe poze Icon_smile))
Tinem legatura ca sa ne vedem si noi un pic...
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Depinde din ce pozitie te uiti la masina, daca stai la volan e cel din dreapta, daca stai in pozitia de unde sunt facute pozele e cel din stanga Icon_razz

Ne auzim pe chaturi Icon_wink

Reply

drum bun yula! om vedea daca reusim sa ne vedem, da ne auzim la un telefon oricum Icon_smile

Reply

Sa vedem care e planul pe VL poate dau o tura pana la Bucuresti intr-o seara Icon_wink

Reply

... and we are off

Reply

bai va merge AC-ul? ... sunt sigur ca va doriti soare si caldura dar o sa va saturati de el pe aici la ce temperaturi sunt.

drum bun!

PS. ti-am dat un PM

Reply

Merge, merge.
Lasă că avem lipsă și două săptămâni nu strică

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew