This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

1000km, coafura rezistă Icon_smile
Vremea pe bătrânul continent e mai nasoală decât pe insulă Icon_neutral

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Drum bun, Yula!

Reply

Mulțumim, suntem în Frankfurt la o poveste cu prietenul Bogdan.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • BogdanT
Reply

Drum bun in continuarea, haideti incoace ca numa ce incepe furtuna Rollinglaugh

Reply

Maine 36 grade, ati pus-o...Icon_biggrin

Reply

Foarte greu pe Germania. Aseară la 12.30 am oprit la vreo 150km de graniță cu Ungaria. Au fost porțiuni de autostradă unde mergeai mai repede pe jos. Nu mai este așa mult...
Adi poate n vedem la Sibiu Icon_wink

Reply

Great setup by Honda Icon_sad

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

doua "hefturi" de sudura si e la loc.

Reply

Prostie. De ce naiba nu au mai pus un tampon de cauciuc pe intermediara pentru ca toata presiunea sta in sudurile din catalizator. De asta s-a si rupt.

E data jos si maine merge la sudat.

Reply

la ep3 i-am pus si eu doua prinderi suplimentare ...

Reply

Am primit scrisoare de la Honda pentru rechemare la airbag-uri Icon_smile

[Image: 2c761f73b65fb98a4ba5d79a0150fa15.jpg]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

bun așa, și eu aici am primit scrisoare după 9 ani de la fabricarea mașinii pentru schimbarea contactului că făcea figuri Icon_smile

Reply

Nici nu stiu ce sa fac, o duc sau nu o duc Icon_smile

Reply

du-o bah. ii dublezi valoarea Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Da, sigur. De la 500 la o mie Icon_smile

Reply

Buey Yula, a EURO is a EURO...ce plm Icon_smile)) in cazu' tau 500 Icon_smile))
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Acum daca are lumea bani piata second a scazut foarte mult. Anul trecut prin vara/toamna un Stream din 2008/2009 facea 9k+ iar acum gasesti intre 6-7k. Coaja ca a mea gasesti la 1 mie si un pic de euro.
Poate o duc la vara acasa si o las acolo ca la banii aia nu se merita sa o vand.

Reply

Weekendul trecut am lucrat ceva pe la autobuz dar mai bine stăteam pe curul meu.
Amortizorul stânga față a început să troncăne și trebuia schimbat. Am căutat ceva suspensie completă de CTR sau DC5 dar nu am găsit nimic așa că m-am hotărât să iau un set pe față de la scrappy. Am găsit​ pe online, trimis omul poze, fără scurgeri condiție bună etc așa că am luat-o.
Cu ea ajunsă acasă Sâmbătă m-am hotărât să o urc pe mașină. Dat jos telescopul pe stânga, prins noul telescop în partea de sus, când dau să bag șurubul prin telescop în fuzetă nu intra. M-am uitat, găurile centrate... ce plm se întâmplă aici, mă uit atent, găurile în telescop mai mici cu 2mm în diametru. Uitat după abțibild pe telescop, șters. Am zis asta nu e originală de Honda și sigur a fost schimbată, poate și de asta starea bună în care era.
Am lărgit găurile cu o freză și le-am urcat sus. Când am lăsat mașina jos volanul stătea strâmb când roțile erau drepte. Am zis...sigur e mai scurtă asta și s-a modificat căderea și de aici și unghiul de fugă. Măsurat față spate, 30mm mai joasă Icon_neutral

Am lăsat-o așa că se făcea târziu și nu mai aveam timp de ea plus de asta Duminică trebuia să ajung la Stunt Driving Experience ( cadoul de la familie de ziua mea )

Luni m-am hotărât să o dau jos să văd dacă e mai scurtă suspensia sau mai moale arcul. Dat din noul telescopul din stânga jos să realizez că am futut filetul la capul de bară când l-am montat Icon_sad. Măsurat amortizoarele...20mm diferență între ele Icon_cry Plm nu știam ce să fac, în afară că trebuie acum să schimb și capetele de bară Icon_redface Nu mai vreau să bag bani în ea că e timpul să o schimb dar vine revizia și cu suspensia veche nu trec. Așa că m-am hotărât să o las.

Ieri am luat capete de bară și le-am montat iar azi a fost Andreea la aliniere. 7 grade pe fiecare parte Rollinglaugh măcar stă volanul drept.
Poate pe spate tai și eu arcurile ca Traian Icon_biggrin[Image: b4c149d4bd2b0daaf63a7f6ad29eba02.jpg][Image: 8a4bec7bde3c87865e05281f7216171c.jpg]

Reply

numa asa te mai dezmortesti si tu, ca pare ca te ajung anii...Icon_smile)
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Sigur numai de asta mai avem chef acuma Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew