Weekendul trecut am lucrat ceva pe la autobuz dar mai bine stăteam pe curul meu.
Amortizorul stânga față a început să troncăne și trebuia schimbat. Am căutat ceva suspensie completă de CTR sau DC5 dar nu am găsit nimic așa că m-am hotărât să iau un set pe față de la scrappy. Am găsit pe online, trimis omul poze, fără scurgeri condiție bună etc așa că am luat-o.
Cu ea ajunsă acasă Sâmbătă m-am hotărât să o urc pe mașină. Dat jos telescopul pe stânga, prins noul telescop în partea de sus, când dau să bag șurubul prin telescop în fuzetă nu intra. M-am uitat, găurile centrate... ce plm se întâmplă aici, mă uit atent, găurile în telescop mai mici cu 2mm în diametru. Uitat după abțibild pe telescop, șters. Am zis asta nu e originală de Honda și sigur a fost schimbată, poate și de asta starea bună în care era.
Am lărgit găurile cu o freză și le-am urcat sus. Când am lăsat mașina jos volanul stătea strâmb când roțile erau drepte. Am zis...sigur e mai scurtă asta și s-a modificat căderea și de aici și unghiul de fugă. Măsurat față spate, 30mm mai joasă
Am lăsat-o așa că se făcea târziu și nu mai aveam timp de ea plus de asta Duminică trebuia să ajung la Stunt Driving Experience ( cadoul de la familie de ziua mea )
Luni m-am hotărât să o dau jos să văd dacă e mai scurtă suspensia sau mai moale arcul. Dat din noul telescopul din stânga jos să realizez că am futut filetul la capul de bară când l-am montat

. Măsurat amortizoarele...20mm diferență între ele

Plm nu știam ce să fac, în afară că trebuie acum să schimb și capetele de bară

Nu mai vreau să bag bani în ea că e timpul să o schimb dar vine revizia și cu suspensia veche nu trec. Așa că m-am hotărât să o las.
Ieri am luat capete de bară și le-am montat iar azi a fost Andreea la aliniere. 7 grade pe fiecare parte

măcar stă volanul drept.
Poate pe spate tai și eu arcurile ca Traian

![[Image: b4c149d4bd2b0daaf63a7f6ad29eba02.jpg]](https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170503/b4c149d4bd2b0daaf63a7f6ad29eba02.jpg)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk