This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Astazi m-am apucat de un detailing la Stream incercand sa profit de faptul ca luni suntem liberi iar pentru cea ce vreau sa fac am nevoi de 2a zile.
Asa ca astazi am spalat-o, dat tarul jos, facut coupeul cu claybar, curatat pe langa balamalele usilor(de astea s-a ocupat draga mea sotie) Icon_smile + curatat prin alte colturi.

Luni vreau sa o spal din nou sa o termin de dat cu claybar, polisat cu masina (asta daca merge daca nu de mana) si dat doua straturi de ceara.

Attached Files Thumbnail(s)

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ai muncit ceva ... buna treaba ai facut Biggthumpup Stergatoarele parca arata bine, trebuie sa le vopsesc si eu pe ale mele ca s-a decojit vopseaua si arata jalnic.
Spor la treaba luni. Good luck
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Mersi Romarshall. Daca as avea timp 5 zile as curata la ea incontinuu dar e un inceput acuma si o readuc eu pe calea cea buna.

Stergatoarele sunt in stare ok si pentru o buna perioada nu necesita vopsire. Daca vrei sa le faci pe a tale sa le faci cu spray mat ca o sa iasa bine Icon_wink

Reply

Le-am mai facut o data cu lucios dar ca bostanu' am uitat sa dau cu primer Icon_no2 si s-au cojit.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

Eu ziceam sa le faci cu mat ca dau bine cu plasticul ala de sub parbriz.

Reply

Numai ce m-am asezat in pat, de stiam ca dureaza atata nu ma apuc de ea. Revin maine cu poze ca acum nu mai am chef.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

Reply

pff si eu care credeam ca meseria asta e pentru oameni mari ....

Reply

Revenit cu poze asa cum am promis...

Terminat de curatat deschiderea de la portbagaj si continuat de decontaminat masina cu claybar.

Inainte:
[Image: DSC_0658.jpg]

[Image: DSC_0660.jpg]

Dupa:
[Image: DSC_0659.jpg]

[Image: DSC_0661.jpg]

[Image: DSC_0662.jpg]

Claybarul dupa ce am facut capota fata:
[Image: DSC_0663.jpg]

Dat stropitorile jos ca sa pot curata in jur lor:
[Image: DSC_0666.jpg]

[Image: DSC_0667.jpg]

Desi am inceput la 10 dimineata, am terminat decontaminarea numai la 16.30. E nebunie cu albul asta pentru ca se vede fiecare punctulet iar eu nu pot sa-l trec cu vederea Icon_rolleyes2 Asa ca am bagat lucru manual de mi-a iesi pe ochi.

Dupa o cirbita de perisoare cu smantanica am scos orbitala la teste. Comandasem cel mai fin pad de la Chemical Guys si cea mai putin abraziva solutie de la Meguires.

Cam asa arata capota la ITR:
[Image: DSC_0665.jpg]

Se vede diferenta intre partea unde bate lumina si restul:
[Image: DSC_0668.jpg]

Apoi am trecut la Stream. Panza de paianjen arata cam cat de ingrijita a fost masina asta.

[Image: DSC_0672.jpg]

Dupa un pas cu masina. Inca se mai observa panza de paianjen dar nu mai este asa de deasa ca si-nainte. Cred ca pentru un rezultat perfect aveam nevoie de un pad putin mai dur. Dar am fost multumit de rezultat asa ca am continuat pe restul masinii.

[Image: DSC_0674.jpg]

[Image: DSC_0678.jpg]

[Image: DSC_0679.jpg]

Apoi am aplicat un strat de ceara.
[Image: DSC_0677.jpg]

Si rezultatul final:
[Image: DSC_0680.jpg]

Vreau as multumesc fetelor mele care m-au ajutat foarte mult, altfel cred ca eram langa ea pana la 12 noaptea Bowdown

Reply

Face treaba buna argila aia.
Si eu vreu sa-mi duc Civicul la reconditionat, interior si exterior. In interior nu am facut niciodata nimic special si este timpul sa primeasca o ingrijire completa.

Reply

Bravo Yula !

Reply

Imi place argila pentru ca se vede/simte diferenta imediat. Suprafata ramand foarte curata si neteda dupa. De obicei folosesc o argila fina dar avand in vedere starea masinii am optat pentru una mai dura.
La interior nu am mai apucat sa fac nimic, nici macar un aspirat desi necesita pentru ca e plin de firmituri. Oricum o sa facem mizerie pe drum, asa ca o sa ma ocup de el in Ro.

Multumesc Gabi.

Reply

e luna, sa le fie de bine Icon_smile
acum pentru atata munca, daca nu ai nici timp eu zic ca se merita 30 de euro cum am facut eu Icon_smile

Reply

Daca era 30€ crezi ca ma chinuiam atat? Sau dadeam sute de € pe produse de curatat? Icon_smile

Reply

Chiar ca a bibilit-o de numa, mi-a fost si frica sa merg cu ea la lucru inainte sa venim in Romania Icon_smile am parcat-o pe 2 locuri Icon_biggrin
Cu placere, domnule admin! Cu ce putem ajutam si noi :-p

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

Reply

Prima spalare dupa drum. E treaba ceara asta, numai un pic am frecat pe musculite, restul s-a luat fara probleme.

Sent from my N4

Reply

Mi-au ajuns piesele din US cat eram in tara. Acum trebuie sa iau uleiul si filtru si sa ma apuc de treaba.
La drum lung si turatie mare a cam folosit 5w40u care l-am pus. Oare sa trec pe 10w40 sau sa raman la ce am avut avand in vedere ca nu mai fac un drum din asta curand Confused

Sent from my N4

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Treci la 10W40, nu strica nimic si nu se mai da asa la el. As incerca ENEOS.

Reply

Nu stiu daca gasesc aici. Chestia e ca pana ce sa plec la drum aveam aproape 5mii cu uleiul si nu a trebuit sa completez deloc. Dar acum cand am ajuns acasa abia daca mai atingea joja Icon_neutral
Daca gasesc ceva 10w40 ma duc pe el si iau si la ITR un schimb ca ala sta de mult in motor.

Reply

Depinde si cat mergi cu masina si cand ai de gand sa-l schimbi, la cati km...
Nu stiu daca e asa de potrivit 10w40 pentru anotimpul rece, asta vreau sa spun.
De exemplu, Valvoline recomanda in ordinea urmatoare: 5w30, 5w40 si la urma zice de 10w40, iar Motul incepe cu 0w20, 0w30 si la urma 5w30.

De curiozitate, ce marca de ulei ai acum?
(Eu as ramane pe un 5w40).

Reply

Pai am un 5w40 full sintetic ce l-am luat de la magazin cu mai multe piese. Am sa mai incerc o tura de 5w40 sa vedem cum se comporta daca nu de la urmatorul schimb am sa trec pe 10w40.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew