This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

Luat chinezismele astea de gume pentru ca vreau sa urc CE28-urile oe Stream.
Acum nu trebuie decat sa le montez, sper sa rezolv saptamana asta.

Trebuie sa vad de o bataie in partea din fata. Pacane ceva si nu pot sa-mi dau seama de unde, parca se simte un pic si in volan. Oare sa fie capul sau capetele de bara?

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Tot vreau sa cobor masina un pic si m-am tot uitat dupa arcuri. -30mm e cam minimum ce gasesc si mi teama sa nu fie prea mult apoi sa dau cu ea in rampe.
Am vazut niste arcuri de DC5 de vanzare si ma tot roade curiozitatea daca or fi putin mai scurte fata de ce am acum. Ma tot manca degetele sa dau suspensia jos si sa masor arcul Confused

Ce ziceti se merita sa-mi pierd timpul cu asa ceva?

Reply

las-o man asa, vrei sa atingi si cu asta la speed bumps Rollinglaugh...eu as cauta ceva cat mai confortabila si mai silentioasa, nu mai joasa.

Reply

Pai nu vreau sa o cobor foarte mult dar nici sa nu o las asa cocotata. Acolo daca ar fi un 20mm cu totul ar fi numai bine. De asta ma gandeam ca poate suspensia de pe DC5 sa fie un pic mai scurta de cat asta. Dar nu pot sa aflu numai daca dau telescopul jos si scot arcul de pe el.

Reply

Fost la meseriasu astazi de mi-a scos niste indoituri de pe masina. Foarte multumit de ce a facut.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Cum le-a scos?

Reply

Folosind niste carlige. Este o technica in a face asa ceva si trebuie sa ai mana. Am fost si cu ITR-ul in 2010 pentru ca aveam doua indoituri urate si le-a scos fara nici o problema.

Sent from my N4

Reply

Si eu am scos de la accord vreo 3-4 indoituri de genul asta. Am un prieten care se ocupa cu asa ceva, cu niste ventuze de diferite feluri, carlige, ciocanel de cauciuc, etc. Au iesit foarte bine si costa vreo 50 ori mai putin decat sa indrepti si revopsesti elementul.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

Reply

Bai mie mi-a luat 50€ si sunt multumit de ce a lucrat. La ITR mi-a luat 100 dar am avut mai multe indoituri iar pe una din ele a lucrat aproape o ora.

Cam asta e procesul...
http://www.youtube.com/watch?v=nPU4pFl_5Gw

Reply

eu am vazut candva la tv la nemti unul intr-un talk show, a trantit un ciocan de cauciuc pe o capota de mertan apoi in timp ce vorbea mesterea la ea. miscari de presare din interior, concentrice, dinspre exteriorul indoiturii spre interior, a rezolvat-o in 2-3 minute de nu se mai vedea NIMIC. arta frate.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(18-05-2013, 23:24)LIVIU_CTS Wrote: arta frate.

Nimic mai mult! Sau pe limba internationala... Word!

Sent from my N4

Reply

Dupa 10h am reusit sa termin si eu treaba...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Da' te-ai "murdarit" nitel, nu gluma.
Bine ca te pricepi sa ti le faci singur. Eu trebuie sa merg la mecanic pentru aproape orice.

Reply

Un pic, am fost taciune din cap pana in picioare Icon_smile

Cateodata si mie imi vine sa ma duc la mecanic cand ma gandesc ca iarasi stau pe sub masina si in genunchi cu orele. Dar cu gandul ca mai economisesc niste lovele ma apuc de treaba.

Astazi terminam mai repede dar ca de obicei nimic nu merge struna iar cand nu ai nici toate sculele necesare la dispozitie te chinui. Pivoti amandoi au fost greu de scos dar cel de pe partea dreapta mi-a scos peri blonzi. Eram cu presa de pivoti stransa la maxim si cu o dalta bateam intre fuzeta si brat si nu vroia nici cum sa iasa. Apoi pe stanga cred ca am reusit sa ciupesc burduful de la planetara, daca nu era deja, si cu ala m-am chinuit cel mai mult. Am fost sa iau altul dar nu aveau de Stream asa ca am luat de Civic, dupa ce am scos planetara afara si m-am facut tot cu vaselina am vazut ca nu se potriveste, inapoi la magazin, mi-a adus ala nu stiu cati si nici unul nu era bun. Pana la urma m-a lasat inauntru si am gasit eu unul, nici nu stiu de la ce marca de masina e Icon_smile
Cu ocazia asta am schimbat si uleiul in cutie, si asta mi-a dat batai de cap. Busonul a fost strans mai tare ca piulita de la planetara iar ca sa bag ulei a trebuit sa dau rezonatorul jos care avea un p*** de clip de la instalatia electrica la care nu puteam ajunge nici cum Icon_evil

Reply

Dar asta cu bătutul în fuzetă nu e riscantă? Ai scos senzorul de ABS înainte? Eu mi-am f***t un senzor la HR-V când am schimbat pivoţii.

Reply

Senzorii erau scosi de pe fuzeta, au fost primii pe care i-am scos. Nu am nici un bec aprins in bord deci e totul bine Icon_smile

Reply

Dacă i-ai scos e bine Icon_smile La mine nu s-a aprins becul dar intra abs-ul pe partea aia şi la 2 km/h.

Reply

Bah nu stiu, merge apoi de altceva nu imi fac griji. Cu ocazia asta am scapat si de pocanitul ce il aveam.

Reply

Foarte bine Icon_smile Să meargă perfect. Eu nu scosesem senzorul de pe fuzetă şi d'aia s-a f***t.

Reply

Eu am desfacut tot de pe fuzeta si numai apoi am inceput sa ma lupt cu pivotul. Dar e bine de stiut ca nu suporta socul Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew