Las ca ii fac niste poze mai bune cand se indreapta vremea si atunci o se se vada si de la tine diferenta.
Am mai aranjat cate una alta la interior si am scos HU afara ca nu era fixat bine si am gasit on cutie de biscuiti JDM.... pacat ca era goala
Verificat si filtrele, cel de la motor e curat dar cel de polen trebuie schimbat. Doua intrebari: cu ce solutie sa fac interiorul sa nu mai miroasa a tigari si ce ulei sa bag in motor?
26-01-2013, 21:44 (This post was last modified: 26-01-2013, 23:01 by DeN1gRator.)
Pentru interior mere bine Mafra Pulimax, daca ai pe acolo. Ulei cre ca ar mere sa ii bagi Eneos Sustina sau Motul ceva, iar ca vascozitate cred ca ar mere 5W40.
@kinky_boy: Da pe post de sustinere era, am lasat-o acolo pentru ca trebuie sa-mi fac un suport pentru 2DIN, am sa revin cu poze cand primesc scula din US.
Nu stiu daca gasesc Mafra aici dar am sa caut pe net. Pute cand deschizi usa de iti cade nasul jos. Am sa incerc oricum sa curat un pic si materialul de pe cupeu ca e cam galben pe langa usa. Cum plm au fumat in masina cu 2 copii mici
Vascozitate uleiului mi se pare ca are legatura, pe langa specificatiile motorului si clima in care circula masina, si cu vechimea masinii si nr. de km, adica cu uzura motorului. Un mecanic mi-a spus ca daca masina mea are peste 1O ani si peste 100k km. ar trebui sa folosesc 10w40 .
lasa-l pe ala cu ideile lui. uleiul terbuei sa fie dupa specificatiile producatorului SI in f de utilizarea lui in mediul respectiv. daca esti genul care corbacesti, temperatui ca la noi vara....10 mi se pare cam mult.
pt yula, eu as incepe cu 5. daca il papa f repde 10, dar nu prea as merge pe 10.
Yula, pentru masina ta Valvoline recomanda 0w30 si 5w30 iar Motul 0w20, 0w30 si 5w30, in ordinea respectiva.
Deci, pe vremea asta poti sa mergi pe un 0w30 si sa incerci mai la vara un 5w30 sau chiar 5w40; asta presupunand ca masina este in toate mintile ei si a fost intretinuta.
De unde ai luat informatiile astea Maruta? Trebuie sa caut in manualul ei sa vedem daca zice ceva de ulei.
Oricum trebuie sa ii fac schimb ca nu imi place culoarea astuia de acum.
Maruta, sa nu te superi pe mine dar eu consider ca uleiurile astea cu 0 au fost făcute pentru ecologie, in nici un caz nu s-au gândit in primul rând la motoare. Am folosit si eu in CTS si nu am fost deloc mulțumit de el, era si in CTR când l-am cumpărat si a fost singura data când mi s-a aprins becul de ulei mergând pe autostrada. Așadar eu unul nu mi-as pune acest tip de ulei.
(27-01-2013, 11:37)LIVIU_CTS Wrote: lasa-l pe ala cu ideile lui. uleiul terbuei sa fie dupa specificatiile producatorului SI in f de utilizarea lui in mediul respectiv. daca esti genul care corbacesti, temperatui ca la noi vara....10 mi se pare cam mult.
pt yula, eu as incepe cu 5. daca il papa f repde 10, dar nu prea as merge pe 10.
Motul X-Cess (sau X-Clean) 5W 40
(pune-i un manometru la ulei sa vezi cum e presiunea)
Eu nu am de ce sa ma supar. Doar spun ce zic producatorii.
Pe de alta parte, Streamul nu va merge in turatiile unui Type-R, deci nu vad care-ar fi problema sa aiba un 0w30 sau 5w30.
Daca tot a venit vorba de un 10w40, eu va recomand cu incredere, daca vreti sa bagati specificatiile astea, Mobil 1 10W-40 High Mileage Full Sintetic care este mai degraba un 5w40.
Sau poate are Tudor altceva si mai bun...