This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Stream 1.7 RN1 - partea a2a

sa o stapaniti sanatosi yula! arata bine masina, mai stock asa fata de cealalta dar pentru familie e numai buna.
acu sa nu va luati la intrecere cu polishatul Icon_razz

Reply

@w33bb0: Stai linistit ca nu e prima data cand urmeaza procedeul, inainte sa o avem pe Bianca participa intens la intretinerea/upgradarea masinilor Icon_wink

@Doc: Eu il vad ca un Civic break mai inalt Icon_smile Si eu m-am gandit la FRV dar nu cred ca 3+3-ul ala merge chiar asa bine in realitate.

@all: Multumim.

Astazi mai toata ziua am cautat pe net, becuri, un CD player mai de treaba si un slim subwoofer ca parca mie dor de niste basi Icon_biggrin Nu vreau nimic mare, ceva ce intra sub unul dintre scaunele fata.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Sa o stapaniti sanatosi Yula! Fara evenimente!

Reply

decat un sub mic, fara cutie corecta, fara compresie sau labirint reflex, mai bine o insonorizare corecta, difuzoare capabile si ai bass mai frumos.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@bgdsta: Mersi mult.

@Liviu: Cat de ieftina a fi cutia scoat mai bine ca un difuzor montat in usa Icon_wink

Reply

noici vorba. un bass incorect amplifica anumite gregvente si le pierde pe altele. un sub adevarat e mare, e greu. eu cand am cumparat sub-ul am mers la un magazin dedicat audio, care facea si instalare. am testat acolo tot ce aveau, cu trakuri dedicate. nu suna bine decat cutiile cat de cat mari. rezultate bune au si tuburile, care sunt mult mai usoare dar tot ocupa spatiu.
sub-urile mici, nu suna bine, difuzoare bune in usi, cu insonorre corecta suna , muzical vorbind, mult mai bine. gasesti difuzoare care coboara destul de bine in fregventa.

Reply

In primul rand sub-ul vine amplificat si prin urmare nu trebuie sa cresc volum din HU ca sa misc difuzorul pentru ca am reglaj separat, asta pentru mine e un plus. Apoi difuzorul din usa nu poate cobora atat in frecventa.

Daca aveam unde sa il montez ma aruncam la unul din asta

Reply

bai battman. in pruimul rand pentru un sunet corect la sub ai nevoie de semnal pre amp. un sub activ suna ca o cutie, poate suna bine unele de top, care vin la bani pe masura. su eu am iesire separata pt sub, cu reglaz aferent...
multe suburi nu coboara sub frecventa asta http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare_.../TS-170Ci/
sau, daca coboara, redau aiurea plaja, cum spuneam, exagereaza unele, pierde altele, muzicalitate aiurea.
un difuzor care coboara pana la 25, cu o usa insonorizata bine, suna mai bine decat u nsub pe care-l pui sub scaun.
tu faci ce vrei, iti spun doar ca eu m-am jucat mult timp cu muzica in masinile mele, cel mai bine se vede in del sol, in care se aude bine si dupa ce am dat jos subul din portbagaj.
difuzoare bune, insonorizare buna, semnal low level cu amplificator si esti foarte bine.

nu ai mah nevoie de capace de cavou. alea-s pentru maniaci ce merg la competicii de profil. eu imi demolez civicul cu un sub amplificat la 120 rms in punte.

Reply

Pai binenteles ca amplificatorul primeste semnal low de la HU in felul asta pot sa controlez sub-ul dupa placul meu. Difuzorul ala e bun dar uitate si ce plaja trebuie sa cante el pe cand un difuzor dedicat basilor este intr-o plaja de ~ 25-200Hz.

Ma enervez si il pun pe asta din garaj in masina Icon_lol
[Image: ?mmid=ccf2312dd0e104818c]

Reply

bai gigi, iti cumperi difuzoare pe componente cu crossover Icon_razz
pune ceva cu o cutie cat de cat, difuzor 20-25 cm, eu prefer bassul reflex, altii pe compresie. asta depinde de gusturi.
eu sincer am trecut de perioada in care imi placea sa sune bassu' tare. mai important e sa sune echilibrat. asta o poti obtine cum am mai spus.
bass frumos am din unu d'asta, da are 25 de kile l-am dus in casa ca e prea mare balastul. dar suna extraordinar!
http://www.youtube.com/watch?v=_cx6xS56_jw

Reply

S-o stapanesti sanatos jane, ai grija numa acuma sa nu ii pui benzina in rezervor Icon_biggrin

Reply

adi ce vrei sa zici? tot pe benzina e si asta ca pe motorina n-am vazut

uite cum arata astea din europa Icon_smile
[Image: %24T2eC16JHJG8E9nyfmJohBQF+Ldy+%21Q%7E%7E_27.JPG]

Reply

M-a intrebat Andreea daca Stream-ul e diesel, ca a zis Adi ca ne luam diesel. Poate ai fost atras prea tare de Scenicul ala Icon_smile

Razvan, ala e modelul facelift de dupa 2004 Icon_wink Una ca si a mea este la TM, din cate am auzit are omul topic pe halalat forum.

Reply

da am vazut-o si pe a lui, chiar a dus-o si la o liniuta doua Icon_biggrin

Reply

adi a incurcat cu motorul de 1.7 diesel de pe civic. asta e cu siguranta benzina. concluzie: yula cand vii in ro nu-l lasa pe adi sa alimenteze ca o sa pleci pe jos Icon_smile)

Reply

@w33bb0 ce vrei sa spui cu afirmatia ta? :dodgy:
Nu am avut timp sa il fac azi, dar maine ii vin de hac. O sa fac poze before si after sa le arat necredinciosilor Icon_biggrin
@yulasinio: nu mai da si tu din casa ca ma faci de ras ca am cam lasat-o moale cu masinile lately :blush:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Reply

da, io ramasesem cu ideea ca iei un diesel, nush de ce...
deci, cum zice chipson, nu ma trimite pe mine sa alimentez cand vii incoace Rollinglaugh

Reply

Pai o rezolv si pe diesel, iau una ca a lui Toyboy si bag un swap ca platforma e aceeasi Icon_smile

Reply

ar fi o treaba!

Reply

Andreea, doar imi manifestam aprecierea fata de o femeie - sau femeile, mai bine zis - care "se murdareste pe maini" lucrand la restaurarea sau bricolarea unei masini Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew