Am împlinit 170k km, sincer nu credeam că o să stea atâta timp în familie.
I-am făcut în weekend o inspecție pentru că o așteaptă un drum lung. Nu prea multe de raportat, cred că telescopul stânga față a pierdut ceva lichid și nu își mai face treaba așa bine dar a trecut de RAR... Discurile sunt cam uzate și am decis să le schimb, astăzi mă duc să le ridic pe cele noi. În rest toate bune și frumoase.
Am să-i fac și schimbul să fiu liniștit.
Început Sâmbătă un mic detailing... mașina a fost ignorată total în ultimul an și au apărut tot felul de zgârieturi, urme de artexuri și polen. După o spălare cu spumă am dat-o cu Tar Remover iar apoi am scos urmele de pe vopsea cu un Polish de la Poor Boys. Curățat și geamurile interior, exterior și aplicat o protecție de la CarLack.
Urmează o corecție ușoară cu mașina de polișat și două straturi de ceară iar apoi îmbrăcate gumele cu niște soluție de la Meguiar's.
Cam așa e planul. Ne pomenim Joia viitoare către Ro. Al doilea drum cu autobuzul. Sincer nu mă prea încântă din cauza cutiei în 4tr...nu pot să mă duc cu 160 constant din cauza consumului
Sâmbătă am schimbat uleiul dar cu discurile de frână nu am avut noroc...au fost prea mari. Numai astăzi am reușit să le schimb și să le montez.
De câte ori lucrez la ea îmi aduc aminte de ce am optat pentru Honda...3 chei (12, 17, 19) , o șurubelniță stea și cricul e tot ce am avut nevoie să le schimb.
Tot Sâmbătă am dat un poliș și la faruri pentru că ăla din stânga se ingălbenise de tot. Nu știu dacă mai am timp să termin exteriorul până ce plecăm dar am să-mi iau ce-mi trebuie și-l fac acasă
Dacă e liber drumul și nu avem întârzieri, sperăm să ajungem Sâmbătă pe la amiază în Vâlcea. O să stăm acolo până pe Joia Vinerea următoare după care plecăm la Alba.