am pus placa pe strung, e ok.
am verificat volanta cu un index a carui baza am fixat-o pe bloc. diferente minime, de 0,05
imi vine sa cred ca daca remontez totul sus nu mai vibreaza nimic. poate a fost ceva pus gresit....nu stiu, poate o fi ceva la furca aia cu rulmentul care apasa pe placa......sa mor de mai stiu ce sa cred
ca tot a fost cald, ca tot am stat in tricou, am facut si ceva util in asteptarea simeringurilor de la cutie-planetare:
curaţat cutia. n-am facut poze inainte...era , vorba unui amic "din pamant"
mult ulei depus, mult prat impregnat....dezastru!
dupa 1 litru de motorina, 1 litru de benzina, mult frecat cu peria de sarma am reusit sa o fac sa arate mai omeneşte.
noutati:
multumita colegului blond, avem upgrade la aspitatie, un power chamber carbon cu un filtru green. carbonul a primit o usoara polishare pt cosmetizare iar filtrul, care arata impecabil, l-am curatat si impregnat.
maine astept kitul de distributie, si tripoda din dr. care avea un usor joc.
astept sa o scot la drum sa vedem cum se pretinzinta ambreiajul.
16-03-2012, 11:38 (This post was last modified: 16-03-2012, 11:39 by LIVIU_CTS.)
(16-03-2012, 01:39)yulasinio Wrote: Poate te inveti sa canti ceva la el si te duci la Romanile au talente sa castigi mare premiu
Sincer iti zic ca ar trebui inchis mai ales cand o sa vina vara
sa stii ca deja im simulat un v-tec
de inchis m-am gandit de mult, o sa fac si asta insa sa mai treaca ceva timp, ca am alte prioritati acum.
(16-03-2012, 01:48)LauX_LauX_LauX Wrote: Buna treaba faci tu acolo... Esti sigur ca jocul pe care il ai provine din tripoda ? Eu cred ca provine de undeva de mai sus...
e din tripoda, pus mana si miscat de planetara. aveam vibratii si in ture mari, credeam ca nu e echilibrata roata corect, acum stiu de unde era.
hehe, 'raţi aii naibii de başcalitori....
o sa fac o filmare.
azi am scos-o la test. schimbat placa de presiune, am repus-o pe cea veche pe care am dat-o jos - nu mai vibreaza ambreiajul.
incercat sa pun alta tripoda, din pacate cea primita era mai praf decat a mea, deci ramanem cu tripoda care are un usor joc.
schimbat distributia, siliconat garnitura de capac, nu mai curge ulei pe nicaieri.
admisia aia e dementa. camd intra v-tecul face ca toti zmeii, trage mai bine.
am nevoie de frane...pedala tare si efect de fade....ce drak sa fac? cu niste discuri dublu ventilate si niste placute bune pot avea o frana calumea? trebuie sa ma gandesc la un upgrade?
m-am dat cu singura integra din cluj, astept omul sa se prezinte si pe forumul nostru