This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

ca sa montezi pistoanele Pctx (b16b) in bloc b16a, va trebui sa subtiezi piciorul bielei 2mm, 1 mm pe fiecare parte, asta din cauza ca b16b-urile sunt blocuri de b18 trecute la 1.600 cm, si au biele de 17mm latime in loc de 19mm ca la orice b16a....Vali_lj trebuie sa stie mult mai multe despre b16b Icon_wink

Reply

o sa merg pe skunk2 tuner stage2 cu tot ce necesita, intake mani skunk2, throttle body (nu stiu de diametru...cat are stock? sa merg pe 70mm?), header 4-1, kitul de filtru inca nu sunt sigur, hondata s300. daca va mai vin idei astept sugestii.
faza cu pistoanele de b16b am gasit-o pe ceva forum, stiam de prelucrarea pistoanelor.
sper sa ajung la un rezultat fericit Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Cu o compresie buna si niste came pe masura + un S300 o sa scoti ceva din el.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am timp de studiat, la primavara e programata o mobra noua, apoi crx-ul

Reply

caut kit de bucşi. am gasit kit complet enery in doua variante: roşu (race), negru (road). cele rroşii sunt prea hardcore?

Reply

Alege un kit de bucsi din cauciuc si nu polyuretan.

Reply

argumenteaza, da-mi o alternativa. oem?

Reply

parca pusese yula un thread despre asta .

Reply

Am pus un thread aici dar is pe telefon acuma. Dute OEM sau hard rubber.

Reply

l-am gasit intre timp Icon_biggrin

Reply

dupa ce am citit articolele postate de yula pare ca bucşele oem make sens.
asta daca nu cumva cele cumparate de vali sunt mai ok, adica astea http://picperformance.com/store/scripts/...roduct=233

Reply

OEM e bine singura problema fiind pretul, mergi pe alea ce le-a luat Vali sau pe Hardrace. Recomand si pivoti inferiori inaltati si brat superior fata reglabil pentru o setare cat mai buna. Eu am avut in plan sa imi fac masina vara asta dar din lipsa de timp am amanat pentru la anul.

Reply

daca gasesti pivoti inalti, cauta atent sa aibe intrare pentru gresat Icon_wink

Reply

sa inteleg ca pivotii INALTI sunt altfel decat oem? erau in calcul si pivotii. pana acum am ajuns la 1010 usd Icon_smile)

Reply

Cand cobori masina bratul inferior are tendinta sa se duca in sus, pivotul asta inalt ajuta la revinerea bratul la orizontala.

Reply

ceva linck spre o comparatie? sau link catre piesa inalta. inteleg ce spui dar sa si vad in caz ca imi trebuie....

Reply

(07-11-2011, 17:18)LIVIU_CTS Wrote: ceva linck spre o comparatie? sau link catre piesa inalta. inteleg ce spui dar sa si vad in caz ca imi trebuie....

http://www.teammfactory.com/extended-ball-joints

Reply

Bah dar la tine chair nu mere google search-ul ala Nutkick

Reply

pai daca am pe cine sa intreb...cand nu stii ce cauti e ca si cand ai bjbaii prin intuneric. in timpul saptamanii chiar nu am timp, plus de asta va simtiti si voi importanti si....bazaţi Icon_razz
sa inteleg ca pivotii astia sunt ceva aftermarket, nu omologi la ceva oem, nu?

Reply

(08-11-2011, 00:56)LIVIU_CTS Wrote: pai daca am pe cine sa intreb...cand nu stii ce cauti e ca si cand ai bjbaii prin intuneric. in timpul saptamanii chiar nu am timp, plus de asta va simtiti si voi importanti si....bazaţi Icon_razz
sa inteleg ca pivotii astia sunt ceva aftermarket, nu omologi la ceva oem, nu?

is ca aia OEm numai k un pic mai inalti Icon_wink
cauta cu gaura de gresare ca sa te tina juma de viata Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew