This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

De aia am zis că “blochează până la“. Aia e suma maximă. Eu am închiriat în Spania fără card de credit, doar cu unul de debit. Oricum, trebuie citite atent toate condițiile înainte de a rezerva o mașină.

Reply

nu ma gandeam la vip ticket ci o zi de vineri sau sambata cu acces la pit lane Icon_biggrin ... nu conteaza, bafta cu transportu si asteptam pozele!

Reply

pa kish pe ei. am intrebat clar, nu am card de credit, am debit si am bani pe el (peste 2000) si mi-au zis ca doar credit. oricum, gara e la 15 min de mers pe jos de hotel, 13 min cu trenul pana la misano, apoi autobuse regulate spre circuit. (3km)
nici o treaba aici sa circuli cu trenul....sunt din ora in ora, oriunde. am luat din bologna la o ora dupa ce am ajuns, 1 ora pana in rimini (100km) si 20 euro biletul. 10 euro din gara pana la hotel taxiul....ce sa ma mai complic.....loc de parcare...alte plati...transportul in comun aici e jmecherie Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Atata poveste sa ne zici ca ai peste 2000€ pe card Icon_smile))))
M-ai bine fă un thread de moto, ca mâine poimâine scot A ul, și îmi tre trotinetă Icon_smile și nu stiu de unde să încep.
De mers am mers pe un 125, cei drept doar drept, ca la curbe e mai greu, și cu ambreiaju ală la mâna mă cam incurc, până oi prinde ceva experiență 2-3 trânte și gata !

Reply

povestim privat ca mai e una-alta de zis. lasa drujbele ca-s pt aia de 12 ani.

Reply

Mie mi se pare OK de mers la MotoGP la Valencia. Trenul te lasă la vreo 400-500 metri de circuit. Știți ce mi se pare ciudat? În anul ăla am fost la sfârșit de iulie la F1 și în noiembrie la MotoGP. Nu mi s-a părut deloc zgomotos la MotoGP comparativ cu F1. Poate circuitul de la Valencia nu reține așa bine sunetul. Nu știu ce să zic.

Reply

la misano e la 3 km de gara. 20 min de mers pe jos.

Reply

De alergat, nu de mers. Dacă faci 3km în 20 minute, cam alergi.

Reply

sunt atletic mah, eu doar merg mai sustinut. de fapt mergeam cam in ritm cu restul lumii. entuziasmul te impinge de la spate Icon_smile

Reply

Hai mă, lasă prostiile Icon_smile De curiozitate, să drumul la gps și mergi așa, atletic, vreo 20 minute și vezi ce distanță ai parcurs în timpul ăsta Icon_smile

Reply

pai google mi-a dat distanta si ceasu timpul, na...ce sa zic. juma de ora e bine?

Reply

Bine mă, te cred Icon_smile

Reply

pffiiuuuu....Cheers

Reply

Cu knock ul cum ai rezolvat. ?

Reply

nicicum. merg fara

Reply

(23-05-2016, 12:34)LIVIU_CTS Wrote: nicicum. merg fara
Ok mersi Icon_wink

Reply

dupa cum spuneam, toate componentele si linia de fabricatie sunt de la goodridge. azi mi-a spus olimpiu ca cei de la goodridge au zis ca e cel mai mare client (ca volum) din romania.

(iar mi-a luat 20 min sa micsorez pozele ....plm!!)

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Vezi ghidul de urcat poze și nu îți mai ia 20 minute Icon_smile

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

cautam ceva prin posturile mai vechi si am dat peste povestea cu pejoul dizel care ma bantuia. intre timp am aflat cine e. e maduta, care merge in vtm cu golfu ala portocaliu a lui krepelka Icon_smile

Reply

Traduceți va rog ?
De pejo știm ....restu' !

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew