De aia am zis că “blochează până la“. Aia e suma maximă. Eu am închiriat în Spania fără card de credit, doar cu unul de debit. Oricum, trebuie citite atent toate condițiile înainte de a rezerva o mașină.
pa kish pe ei. am intrebat clar, nu am card de credit, am debit si am bani pe el (peste 2000) si mi-au zis ca doar credit. oricum, gara e la 15 min de mers pe jos de hotel, 13 min cu trenul pana la misano, apoi autobuse regulate spre circuit. (3km)
nici o treaba aici sa circuli cu trenul....sunt din ora in ora, oriunde. am luat din bologna la o ora dupa ce am ajuns, 1 ora pana in rimini (100km) si 20 euro biletul. 10 euro din gara pana la hotel taxiul....ce sa ma mai complic.....loc de parcare...alte plati...transportul in comun aici e jmecherie
Atata poveste sa ne zici ca ai peste 2000€ pe card ))))
M-ai bine fă un thread de moto, ca mâine poimâine scot A ul, și îmi tre trotinetă și nu stiu de unde să încep.
De mers am mers pe un 125, cei drept doar drept, ca la curbe e mai greu, și cu ambreiaju ală la mâna mă cam incurc, până oi prinde ceva experiență 2-3 trânte și gata !
Mie mi se pare OK de mers la MotoGP la Valencia. Trenul te lasă la vreo 400-500 metri de circuit. Știți ce mi se pare ciudat? În anul ăla am fost la sfârșit de iulie la F1 și în noiembrie la MotoGP. Nu mi s-a părut deloc zgomotos la MotoGP comparativ cu F1. Poate circuitul de la Valencia nu reține așa bine sunetul. Nu știu ce să zic.
17-06-2017, 22:43 (This post was last modified: 17-06-2017, 22:59 by LIVIU_CTS.)
dupa cum spuneam, toate componentele si linia de fabricatie sunt de la goodridge. azi mi-a spus olimpiu ca cei de la goodridge au zis ca e cel mai mare client (ca volum) din romania.
(iar mi-a luat 20 min sa micsorez pozele ....plm!!)
cautam ceva prin posturile mai vechi si am dat peste povestea cu pejoul dizel care ma bantuia. intre timp am aflat cine e. e maduta, care merge in vtm cu golfu ala portocaliu a lui krepelka