This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

ca sa stea neuronu relaxat.... Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Mane nu se incinge capacul ala asa de tare sa se topeasca Icon_wink Am vopsit atatea cu vopsea normala si au tinut fara probleme.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Foarte fain mah, bravo....tre sa aduc si io mane ceva la CJ la vopsit la tine Icon_biggrin.

Reply

da mai yula, da aveam vopsea...
m-am gandit ca are oricum aderenta mai buna la suprafata decat cealalta vopsea, nu neaparat din considerente "termice"
adi, poti sa aduci ca am si pistol de vopsit care merge la compresor. ma specializez Icon_biggrin
am mai cizelat putin treaba Icon_biggrin

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Acuma trebuie sa cureti si restul motorului Icon_razz a iesit foarte bine vopsala Biggthumpup

Reply

da bah, dar stii ce ma deranjaza mai mult? ca nu vad ceva inoxidabil la galerie Icon_sad(

Reply

Daca vrei iti caut un 4-1 de ITR 98spec, e la un pret decent zilele astea iar performantele sunt acolo sus. Dar daca esti dupa altceva anunta-ma si vedem ce gasim Icon_wink

Reply

stai sa ma vad mutat, cu casa pusa la rand, apoi , multam de sprijin Icon_wink
intre timp am schimbat filtrul de benzen, un tampon de motor, garniturile de capac chiulasa, multe mai sunt ..

Reply

ma tot gandesc la un plan de set-up, in special motor. ideea e sa ramana aspirat si s scot mai mult din el, fara a-i afecta fiabilitatea si capacitatea de utilizare pe strada (ca masina de hobby, nu de uz zilnic).pe ce combinatie sa merg? ce came, ce tb? header vreau clar 4-1. ca management sa merg pe ondata s300? ce alte elemente performance mai merita atentie? ce parere aveti, pe forumuri vad plin de foce induction isa cum ziceam, vreau sa ramana aspirat.

Reply

Trebuie sa te ocupi de admisie si evacuare. Nu stiu cum ar merge camele de ITR pe motorul asta, daca nu ceva skunk2 stage 1.

Reply

si valvele?

Reply

daca treci pe came de itr inseamna ca va trebui sa schimbi si arcurile de supape, nu e neaparat dar banuiesc ca vrei sa dormi linistit Icon_biggrin

Reply

Nu cred ca sunt asa de agresive incat sa du nevoit sa schimbi arcurile sau valvele dar daca tot vreai sa "lucrezi" chiuloasa atunci poti sa schimbi tot.

Reply

ma gandesc daca pot sa ajung spre 180 cai in conditiile mentionate mai sus.
volanta are rots sa o schimb cu ceva una mai usoara?

Reply

Daca faci cele mentionate mai sus ai putea ajunge la 180 de ponei. Volanta o poti schumba daca vrei o crestere mai rapida in ture dar trebuie sa sti ca o sa pierzi momentum.

Reply

pai fix de asta ma dispera volanta usoara, pierzi momentum si te mai pricopsesti si cu o frana de motor fantastica (si uneori nu ai nevoie de ea).
dupa cate am mai vazut pe net, varianta lejera e:itr cams, itr mani, c.a.i., 4-1 header + 2,1/2 exhaust. reusesc sa obtin atat cu astea oare?
asta mi-ar trebui? Icon_biggrin http://cgi.ebay.co.uk/Type-R-Camshafts-c...41593d6d0f

Reply

Iti mai trebuie pe cine va sa iti faca o harta buna la ECU Icon_smile

Reply

am un amic aici in cj cu ep3 care a setat un hondata in ungaria. ceva campion la sfert de mila....cica e f tare.
sa merg si eu pe hondata s300?

Reply

cu axe poti impinge destul de mult motorul , parca ciure de la timisoara are pe B16A1 lui doar axa admisie de b16b si motorul trage fenomenal. ( asta incluzand si softarea de rigoare).
Doar trebuie sa spui exact la ce te-ai gandit sa faci cu masina ( drag, vtm , etc) si asa este mai usor sa gasesti upgradeurile necesare orientarii masinii.

Reply

e masina de fun man, eu sunt amator de coasta, dar nu ma dau in competitii, dar ma dau cu placere de fun
(cat-a pleonasmu')

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew