This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

intre capacul de culbutori si ¨tubul¨pe unde intra bujia exista niste garnituri rotunde de cauciuc...cu timpul imbatranesc Icon_wink

Reply

aha, sa stiu si eu ce sa mai schimb
intre timp am descoperit tamponul de pe partea cu distributia, cel de jos, rupt. poate ca si de la asta imi trepideaza ambreiajul...
am schimbat ieri garnitura de la valva vtec. nu prea stiu cat sa strang suruburile, mi-e sa nu rup filetul din chiulasa de alu.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Bah ce tari au fost aia cu capsa aia Rollinglaugh

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ieri am rupt un prezon in chiulasa de la galeria de evacuare, din cauza faptului ca gaura din galerie intra oarecum fix pe prezonul din chiulasa, la strangerea piulitei am ramas cu bucata de prezon si piulita in mana....
strange cu bun simt Icon_biggrin

Reply

Vezi daca ai folosit prelungitorul ala mare nu ai mai avut simt la mana Icon_razz Macar ai putut scoate bucata aia din chiuloasa?

Reply

noutate. dupa ce am schimbat garnitura, am sters bine de ulei, insa eram convins ca mai e ulei remanent pe la garnitura de chiulasa, imbinari, etc. drept urmare am mai sters ieri bine-bine uleiul din zona. azi am verificat: curat-curat. deci se pare ca doar aici era buba mare. urmeaza o spalare la motor.

Reply

(20-04-2011, 17:01)yulasinio Wrote: Vezi daca ai folosit prelungitorul ala mare nu ai mai avut simt la mana Icon_razz Macar ai putut scoate bucata aia din chiuloasa?

fara prelungitor, si le-am strans putin cate putin pe toate...asta parca mai vroia....da a trebuit sa dau bara jos, radiator, si sa rup un burghiu de 3...dupa 10 min eram si cu cealalta bucata afara Icon_wink

Reply

Ai vazut ca nu curgea pe la chiuloasa, nu avea cum daca motorul era in stare buna Icon_wink

@Toyboy: Pai se simtea ca mai vroia ca incepea sa cedeze, am patit si eu cu unul de la capacul culbutori.

Reply

acum cred ca mai curge ceva pe la dopurile alea de la chiulasa.

in concediul asta am fost manjit din cap pana-n picioare. me happy Icon_biggrinParty
lucrat la etrieri: imbibat bine cu solutie anti-rugina, periat cu perie de sarma, cu flex si manual. dupa ce le-am curatat cat am putut de bine, am dat o baza cu vopsea termo-rezistenta pt etrieri, apoi am dat albastrul cu care am facut si piulitele la roti si urmeaza si capacul de chiulasa. nu am gasit un albastru termo-rezistent asa ca am ales aceasta varianta, sper sa tina.
am descoperit la un etrier spate un fel de buba: unul dintre cele doua bolturi pe care culiseaza etrierul pare f uzat, iar locasul in care culiseaza asemenea. am introdus un bolt bun si si acela are joc. sa iau in calcul cumpararea unui alt etrier?

am mai facut o rocada de arcuri pe puntea spate cu un amic. sunt niste fk-uri, progresive, care lucreaza mai bine decat cele ce le-am avut eu, chiar decente, si s-a mai lasat putin de spate.
am adaugat la bara spate o prelungire din fibra, pe care am lucrat destul de mult ca sa se imbine asa cum am vrut.
astept vreme buna pentru poze

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Au iesit bine etrierii, nu ai nici o poza cu roata sa vedem cum arata de dupa Icon_smile

Unde exact au joc bolturile?

Reply

nu am inca poze, cam un deget e mai coborata, nu foarte mult.
bolturile au joc in partea de etrier care ramane prinsa pe fuzeta. Deci e partea demontabila care vine prinsa de partea fixa cu cele doua bolturi, care culiseaza si care au cate o garnitura de cauciuc pe ele.
piesa nr 40

Reply

Stiu de ce suruburi vorbesti dar cum au joc?

Reply

doar unul, cel de sus se simte ca si cum locasul ar fi mai larg. nu stiu din ce cauza...uzura mecanica, corodare...oricum "balangane" putin fata de celalalt care e aproape fix, culiseaza doar inauntru-afara frumos.

Reply

Pai le poti desface de tot si sa dai garniturile alea jos sa vezi exact unde si-a format joc.

Reply

le-am desfacut de tot. si boltul are urme de uzura, dar si locasul in care intra parca e mai largut.
l-am desfacut pt ca etrierul nu elibera discul suficient dupa franare, roata nu se invartea liber usor, era franata.

Reply

Atunci ar trebui sa schimbi suportul etrierului...

Reply

pai dupa ce am dat bine cu vazelina nu se mai blocheaza. asa ramane pana la anu'

Reply

Pe spate nu e stres mare Icon_smile

Reply

doua poze pe fuga. aceeasi reteta: baza spray de etrieri termorezistent, urmat de sprayul albastru folosit la etrieri si piulite.
trebuie sa curat "scrisul" maine.

Reply

Oho a iesit super bine. De ce i-ai mai dat spay de baza termorezistent? Nu era nevoie la capac.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew