03-04-2011, 22:45 (This post was last modified: 03-04-2011, 22:58 by LIVIU_CTS.)
haide sa mai pun si eu ceva, intre timp au venit ceva piese si anume
- cauciucurile - 215-40-16 michelin pilot exalto, inca nu am "tras" tare de ele insa la prima impresie au un grip fantastic.
- cum anul asta bugetul alocat crx-ului e f limitat, nu poate fi luat in disctie catbackul mult dorit (tanabe medalion concept g), asa ca am ales o varianta la indemana pentru a produce ceva zgomot si a mai condimenta putin plimbarile. am cumparat o toba no name, ceva made in china, care nu e facuta chiar rau, materialul pare f ok, grosime 1,5mm, suduri tig, intrare 60mm, iesire 10mm. surpriza maxima a fost dupa montare: un sound incredibil de frumos, plin, tonalitate joasa, fara stridente in anumite plaje rpm, sunet cursiv, fluent. o solutie de buget f inspirata zic eu.
nu m-am putut aptine si am intervenit putin inainte de montare, am ars putin iesirea http://www.youtube.com/watch?v=HMXWuaAS0_w
03-04-2011, 23:31 (This post was last modified: 03-04-2011, 23:40 by LIVIU_CTS.)
mai sa stii ca nu am vazut pana in film, poate ca unghiu amplifica, live chiar ziceau unii ca nu scoate fum...oi mai studia
azi am facut un photo sesion, urmeaza sa fac o selectie
05-04-2011, 23:22 (This post was last modified: 05-04-2011, 23:26 by LIVIU_CTS.)
voua nu va e greu sa selectati un set de poze facute de propria voastra manuta? foarte dificil.....le-as fi pus pe toate ))
(15-12-2010, 10:57)yulasinio Wrote: Arata bine "carcasa" vezi ca desi apare uleiul la garnitura de chiuloasa se poate prelinge de altundeva. Mie imi curge pe la distribuitor si se prelinge pe chiuloasa pana pe garnitura de zici ca ea e buba.
sa stii ca poate ai dreptate, asta urmeaza sa verific )
05-04-2011, 23:55 (This post was last modified: 06-04-2011, 13:17 by DeN1gRator.)
spatele e ca si rezolvat, schimb cu un amic care il vrea mai sus.
rotile sunt cam maxim (cat sa functioneze supensia), unghiul de cadere nu vreau sa-l deschid, se uzeaza guma inegal, repede...
16-04-2011, 23:10 (This post was last modified: 18-04-2011, 14:21 by DeN1gRator.)
am luat masuri impotriva scurgerilor de ulei care provin cel mai probabil de la garnitura valvei vtec, am comandat garniturile oem honda, am verificat daca am sculele necesare, m-am documentat asupra manoperei, inainte sa desfac suruburile si pungulitele am mai aruncat o privire mai atenta si am descoperit cu stupoare ceea ce puteti vedea in ultima foto......
are cineva idee de unde ar putea ajunge ulei in zona orificiilor prin care intra fisele la bujii in chiulasa? nu-mi place sa vad ulei acolo si sa stiu ce sa schimb.