This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

da, fierul curat Icon_biggrin . dar cu siguranta sunt rezistente. las' ca vin vremuri mai bune cu regamaster ;P
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Merg sigur pe masina ca doar nu intri la VTM cu ea Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

nu chiar dar cu siguranta nu o sa fie doar roadtrip Icon_biggrin

Reply

Unde sunt pozele cu jantele pe masina Confused

Reply

haide sa mai pun si eu ceva, intre timp au venit ceva piese si anume
- cauciucurile - 215-40-16 michelin pilot exalto, inca nu am "tras" tare de ele insa la prima impresie au un grip fantastic.
- cum anul asta bugetul alocat crx-ului e f limitat, nu poate fi luat in disctie catbackul mult dorit (tanabe medalion concept g), asa ca am ales o varianta la indemana pentru a produce ceva zgomot si a mai condimenta putin plimbarile. am cumparat o toba no name, ceva made in china, care nu e facuta chiar rau, materialul pare f ok, grosime 1,5mm, suduri tig, intrare 60mm, iesire 10mm. surpriza maxima a fost dupa montare: un sound incredibil de frumos, plin, tonalitate joasa, fara stridente in anumite plaje rpm, sunet cursiv, fluent. o solutie de buget f inspirata zic eu.
nu m-am putut aptine si am intervenit putin inainte de montare, am ars putin iesirea Icon_wink
http://www.youtube.com/watch?v=HMXWuaAS0_w

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

O sa se lase cu galagie mare Icon_yikes Icon_lol
se pare ca si a ta fumeaza un pic Icon_cry

Reply

mai sa stii ca nu am vazut pana in film, poate ca unghiu amplifica, live chiar ziceau unii ca nu scoate fum...oi mai studia
azi am facut un photo sesion, urmeaza sa fac o selectie Icon_wink

Reply

voua nu va e greu sa selectati un set de poze facute de propria voastra manuta? foarte dificil.....le-as fi pus pe toate Icon_smile))
(15-12-2010, 10:57)yulasinio Wrote: Arata bine "carcasa" Icon_smile vezi ca desi apare uleiul la garnitura de chiuloasa se poate prelinge de altundeva. Mie imi curge pe la distribuitor si se prelinge pe chiuloasa pana pe garnitura de zici ca ea e buba.

sa stii ca poate ai dreptate, asta urmeaza sa verific Icon_smile)

Reply

Arata bine pentru o masina de coafeze Icon_razz Icon_lol parca ar merge un pic mai jos de spate iar rotile scoase un pic in afara cu niste camber Icon_twisted

Reply

spatele e ca si rezolvat, schimb cu un amic care il vrea mai sus.
rotile sunt cam maxim (cat sa functioneze supensia), unghiul de cadere nu vreau sa-l deschid, se uzeaza guma inegal, repede...

Reply

Ce ma enervati voi cu DelSoalele voastre! Icon_smile
Frumos, Liviu, frumos!

Reply

scufitza !... ce sa mai....

Reply

Daaaa, mandra...abia astept sa ajung pe la tine sa facem niste ture Icon_biggrin.

Reply

muţam' baieţi, mai e mult pana departe. e bine pentru faza intermediara...
adi ne vedem de paşti?

Reply

Clar de tot, e si yula in tara atunci (daca am calculat io bine Icon_biggrin) si ii agatam si pe ei.

Reply

Is in tara dar cred ca voi la socrii de Pasti Icon_rolleyes2

Reply

No las ca nu-i ase departe Icon_razz

Reply

am luat masuri impotriva scurgerilor de ulei care provin cel mai probabil de la garnitura valvei vtec, am comandat garniturile oem honda, am verificat daca am sculele necesare, m-am documentat asupra manoperei, inainte sa desfac suruburile si pungulitele am mai aruncat o privire mai atenta si am descoperit cu stupoare ceea ce puteti vedea in ultima foto......

Reply

Ar trebui deschis un thread: Honda Epic Fails!
Vai vai vai!

Reply

are cineva idee de unde ar putea ajunge ulei in zona orificiilor prin care intra fisele la bujii in chiulasa? nu-mi place sa vad ulei acolo si sa stiu ce sa schimb.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew