This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

pistoanele aveau segmenti si erau ca si noi. am zis sa incercam prima data ce e pacat de ei.
astepta sa vedem cum o sa fie cu softul corectat.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

nu pot face nimic , n-am in log AFR peste 5000 rpm si nici knock control.

inainte sa pic eu de fraier aici mentionez ca in harta respectiva nu s-a umblat decat la corectii la relanti deoarece am ramas fara baterie la laptop si treaba a ramas asa fiind noapte , etc etc.

"fumul" si restul se datoreaza hartii foarte bogate in WOT , neadecvata si necorelata cu masina din motivele amintite mai sus.

Reply

Bah mane, unde ai picat de fraier???

Reply

nu am picat insa sa nu se inteleaga gresit unele chestii.

Reply

Pai nu cred, eu am scris cam cat ai reusit sa faci in conditiile alea, acum avem alte incinveniente ce nu tin de tine, o sa faci ce trebuie cand rezolv cu knock sensor si rezistentele alea din ecu. Nu-mi fac probleme in ceea ce tine de tine Icon_smile

Reply

ok , vezi ca am rezolvat deja una din probleme. detalii pe mail.

Reply

(21-04-2014, 18:18)LIVIU_CTS Wrote: Bah mane, unde ai picat de fraier???

bai esti mai rau ca aia micii ... stai tranky si nu-i mai da in mufa pana nu regleaza tomi harta peste 5000

Reply

da nu ma agit, cu tomi povestesc pe mail, el a vrut sa precizeze pt ceilalti. sunt convins ca o sa fie bine.

Reply

pana rezolvam ce avem de rezolvat, cateva cadre de pe mesteacan - baia-mare

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Nu-mi place deloc culoarea etrierilor, in rest e Icon_cool
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

+1 pt etrieri. Icon_smile

(cand am luat masina mea erau rosii, a doua zi au intrat in menghina si sub rotativa Icon_smile . nici stoptech-urile ce le am acuma nu le suport colorate. nu sunt nici fan jdm din contra il consider o mare tampenie la fel cum etrierele colorate si colante lipite imi dau maxim Icon_smile )

hai cu log-urile man , ca-mi vin piesele pt masinile alea si voi fi tot in garaj, apoi Icon_smile

Reply

bah, gusturile... mie-mi plac contrastele moderate.
ies imediat sa iau condensatorul lu peste.

Reply

Acum am inteles, esti stelist, sper ca nu ti-ai decorat si camera pe acelasi stil Icon_razz

[Image: steaua.jpg]

Reply

uai mama Icon_yikes
nu vad icoana cu becali Icon_biggrin

Reply

progresam cu treaba, dupa rebuild am ramas fara coolbox-ul filtrului (facut on site, nedemontabil Icon_smile ) aveam cam 50 grade constant in intake in conditiile in care afara nu sarea de 17 grade. am refacut cutia dar nu am ami gasit acel matarial din care facusem prima cutie, asa ca am apelat la un panou de plastic din baumax (alea ce se pun pe la porti, balcoane etc.) rezultatul, in mers am ajuns sub 40 grade (34 chiar).
am nevoie urgenta de un radiator de integra, daca ma poate cineva ajuta in directia asta...

Reply

nu-ti aduci in aer in ea? mi se pare foarte mult cel putin cu temperaturile de acum

Reply

am fost la cumparaturi inaintea cursei 1 de sbk si am fost pe fuga, am uitat sa iau tub.

Reply

Daca nu uit am sa ma uit eu maine dupa unul.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

aici is raritati...

Reply

Merci yula, o sa ma uit si eu.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew