This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

(15-04-2014, 14:57)Toyboy Wrote: yo astept sa fie gata Icon_wink

sa ma vezi pe mine...imi uit telefonu la firma, portmoneul, uit unde pun lucruri...nu mai stiu de mine pana e gata...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

esti ud tot Liviule Icon_smile))

Reply

Felicitari! Hai ca nu mai ai mult, greul aproape a trecut.

Sent from my WM8 using Tapatalk
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

merci, merci.
bai traiane, nu sunt ud, sunt vraiste cu capul...munca la mine nu e cu program asa ca trebuie sa fac tot pe langa si tarziu in noapte. si azi acum am ajuns acasa.

Reply

hahah, chiulasa ai pus-o pe fluxmetru sau pe ochiometru?

Reply

bai ma bazez pe ochiul meu, ca e exersat zilnic.
in sfarsit am cam terminat de pus totul la loc.
am modificat avansul din delcou, l-am dat mai inapoi si masina e alta. trage acum in draci.
dupa paste o sa fac loguri sa ii trimit lui tomy sa vada care-i treaba.
camele sunt inca la 0 0

Reply

nu e nici o treaba. s-a umblat la avans cand motorul era rece si masina era in fast idle si interpola corect undeva la 22°.
omu' l-a tras din delco in 16° din lampa stroboscopica.... conditii in care dupa incalzirea motorului "mergea" singur acolo Icon_smile
de fapt in 18° ca asa-i era scris Icon_smile

oricum la avans n-am imblat inca. dupa ce e gata fuelling-ul incepem cu avans-ul , sa vezi atunci cum se simte pe masina. trebuie rezolvata treaba cu knock sensor-ul.

eu as baga in evacuare si lamba narrow sa ai o comparatie de valori in closed loop. asa cu sonda wideband nu ai nici un termen de comparatie pt closed loop.

(cand am setat PLX-ul pt closed loop idle / low rpm am avut o serie de probleme de care ti-am povestit. adica cu narrow stock aveam corectiile de short fuelling term corecte si pe narrow PLX erau total aiurea. abia dupa ce am rezolvat cu firele, etc valorile tensinii au fost egale.

....cum era daca ma apucam sa umblu in harta direct bazandu-ma din prima pe narrow PLX.... )

de la min 1.32 se vede AFR Vs narrow band signal (milivolti) ,

http://youtu.be/NQS6M8OUoDA?t=1m32s

cu un true RMS se vede perfect. voltmetru ala e de duzina Icon_smile

Reply

mane sunt terminat. jur ca nu mai am energie sa mai dau jos chesti sa le pun la loc, etc. pielea de pe maini mi-e plina de dermatite de la spalatul de ulei si alte kkturi, degetele pline de crapaturi pana in carne, abia mai strang ceva intre degete. citisem ceva in legatura cu mai multe belele cu plx, stiu ca atunci cand am decis ce sa cumpar citisem mai multe plangeri in directia lor di asa am ramas la aem.

Reply

mai incolo cand te linistesti Icon_smile

Reply

am pedalat pana in BM. am inceput sa-i dau peste bot , scot fum grav in ture mari, in special 7-8k rpm, inca nu s-au asezat segmentii. masina se intinde biiine de tot, trage tare, constant pana sus sus. pe mesteacan ne-am catarat f f bine, am mers mai tare ca niciodata. gumele federal rsr sunt tari de tot. am impins la maxim da nu au rupt aderenta, pe semne ca limita e a mea nu a utilajului.
sus s-a aprins check engine, am oprit de 3 ori dar eroarea n-a disparut. la logara acasa am vazut ca e engine overheating. bizar pt ca ceasul de apa n-a sarit peste schema, o sa schimb radiatorul cu unul de itr.
nu suspectez amestecul pt ca afr-ul era sub 14, uneori mai sare in 15, in part throttle. o sa vada tomi cand ii trimit loguri.
incep sa ma bucur de rezultat. sunt curios pana unde putem impinge situatia.

Reply

fumul era si de la AFR bogat sus in ture. nu prea exagera pana nu facem ce trebuie.
daca eram acasa ce log-uri mai bagam de .. Pasti Icon_smile

cand va fi gata trebuiesc facute niste probe fara far Icon_smile

Reply

chiar ca aveam ce face Icon_biggrin
las ca maine poate bag ceva inregistrari daca am timp si drum liber.

Reply

Ceasul de apa din bord e ca becul de la ulei, cand urca sus e prea tarziu Icon_wink Ia si tu niate ceasuri ca lumea si punele pe bord ca sa vezi ce si cum. Enjoy si ai grija.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Asta aveam in plan insa nu am putut da atatia bani pe ceasuri atunci. O sa urmeze.

Reply

yo ti-am zis, da tu nu ... batman, batman Icon_biggrin

Reply

Inainte sa plec din bm spre ab am verificat uleiul. Erabla minim. Mi-e ciuda ca am uitat sa mauit dupa noapte, am apucat sa dau o tura inainte. Am completat si n-am mai fortat ca la venire, decat ocazional, fumega grav de pe la 6-7k in sus. Incepe usor si tare in 8000. Mecanicului ii e frica sa nu fi fost caliti segmentii de catre ala de la care am pistoanele si sa nu se mai aseze pe cilindrii.

Reply

(19-04-2014, 19:19)Tomi Wrote: fumul era si de la AFR bogat sus in ture. nu prea exagera pana nu facem ce trebuie.

daca mergi bogat speli cilindrul si odata cu el si uleiul de pe el, ai putintica rabdare !

Reply

Maine bag loguri sa- i trimit lui tomi.

Reply

ai mail

Reply

De ce nu ai pus segmenti noi?
Pistoanele le ai de la aceeasi persoana de la care ai primit si bielele?
Daca bielele erau cum erau trebuia sa te astepti si pistoanele sa fie lafel.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew