This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

PROBLEM!
o biela e deformata, adica e alungita pe longitudinal si strange pe laterale. deci trebuie sa folosesc bielele mele.
acum intrebarea mea: credeam ca bielele sunt identice, nu sunt. ale mele sunt pr3 19, cele de pe pistoanele pctx sunt pr3 36. pe masurate, diferentele sunt la nivelul latimii bielei, a mea are 20mm, celelalte au 19, in partea de sus, aproape de bolt., ce drak de biele sunt astea? nu gasesc info.
alta: o sa folosesc bielele mele. are rost sa ma risc cu suruburile arp de pe setul cu biela deformata? sau sa merg pe suruburile mele ?
traiane, nu te invinovatesc pe tine cu nimic, ai vrut sa faci un bine, da' spune-i maimutoiului care le-a vandut ca daca i-a batut motorul ca draku, a futut cuzinetii (d'aia le-a vandut fara cuzineti) si si-a futut arborele, sa nu le vanda ca de bune, sa-l frec de kknar. noroc ca a verificat mecanicul intai ca imi futeam motorul.

Attached Files Thumbnail(s)

Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

sincer nu ma asteptam la asa ceva, ... asa se intampla cand cumperi si nu poti proba exact cum sta treaba, oricum ma simt naspa pentru ca stiu ce se poate gandi din toata chestia asta, am sa-i trimit un privat sa vedem ce zice dar deja banui ce scuze o sa bage !

acum poti folosi bielele tale, daca iei la strung acel 1mm din capul bielei ca sa poata intra pistonul.

Reply

lasa man ca tu ai vrut sa ajuti.
nu trebuie sa iau din biele ca au luat ei din piston.
e biela 3, masurata avea diferenta 20 sutimi sau ceva, nu mai stiu ce indica ceasul ala. d-aia le-a dat fara cuzineti, ca se vedea pe ei ca au fost probleme. ma dispera ca tot apar kkturi d'astea care imi franeaza "evolutia"

Reply

l-am intrebat pe spurcat cand le-am luat... 5000km rulate, e clar ca cine le-a montat a dat cu bațu in balta... oricum ma ocup eu de asta pe forum la CHS !

PS: nu m-as incurca nici cu ARP-urile alea daca reusesti cumva sa le masori sau sa te uiti mai in detaliu la ele

Reply

pai probabil nu a strans suruburile bine, s-au lungit apoi a inceput sa intinda biela la inertie.
o sa le masor si daca sunt ok le pun.

Reply

Nasol! Ia niste biele noi forjate si gata. Nu te grabi, ca nu ai de ce...

Reply

nu iau frate ca nu trebuie, le folosesc pe ale mele.
si nu mai pot sa vad masina mprastiata. nu e acasa la mine, e in service. disper. trebuie sa o vad adunata. weekendul asta trebuie sa o adun toata, mai ramane motorul, maine duc pistoanele la schimbat bielele, in rest cam toate sunt la loc. sa determin disstantele intre valve, valve si pistoane si sus cu el.

Reply

ai ceva intene ce te asteapta ti le fac pachet ... doamn feri sa i nevoie de ele ..oricum a tale is !

Reply

detaliaza? Confused

Reply

pai am luat alt b16 cu vibrochenu atins....chiulasa am folosito, restu nu am ce face cu ele.
am luat legatura cu omu' e Importworks in facebook, astept sa vad ce zice Icon_wink

Reply

bai sper sa nu necesite nimic din ce ai tu acolo Icon_razz

Reply

poti sa faci o poza cu o biela buna si aia nasoala eventual sa se vada cumva pe ceas diferenta ? ca deja ma enerveaza spunand ca au iesit ok si ca motorul mergea brici ....

Reply

pai o sa fac poza cu ceasul. altfel degeaba fac, e vb de sutimi, ochiometric nu-ti dai seama. mai e un indiciu. cand scoti partea de jos a bielei iese f greu si intra f greu. initial mecanicul a crezut ca suruburile sunt apropiate, strambate, m-a intrebat daca am scapat biela jos in surub....
la proba "la rece" se si vedea pe cuzinet ca strange pe lateral.

Reply

ieri am gasit pe cineva sa se incumete la schimbat pistoanele, astept sa ma sune maine sa vad daca a reusit. nici la honda nu au chestiile necesare scoaterii boltului.....

Reply

mda....pistonul de pe biela cu problema a crapat la scoaterea boltului....sa-l crec in gura de spaniol borat.

Reply

Din pacate se mai intampla si din astea cand refaci un motor.

Ai nevoie de pistoane acuma? Vrei sa ma uit pe aici de un set?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

yula verifici te rog aici : http://www.honda-haven.com/t80209-high-c...tr+pistons

Reply

si aici
http://www.honda-haven.com/t77135-b-seri...tr+pistons

Reply

Liviu, trimite-mi cate poze poti cu pistonul si biela in cauza sa-i dau peste bot lu' domnu' ....

Reply

Am intrebat si am pus si pe FB pe o pagina cu hondari, acum ramane sa asteptam raspuns.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew