This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

inca nu am ajuns acasa decat sa mananc si sa ma schimb, stii ca daca aveai probleme te bombardam cu idei cel putin Icon_wink
spor si nu te grabi mane ca dupa e mai rau !

Reply

am identificat, verzi la biela, galben (cica parea portocaliu, da nu am gasit portocaliu in lista) la palier. n-am primit inca oferte de la adilau.
ma oftic pt ca il pierd pe tommi....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

bre yo am ceva verzi ramasi de la celalalt b16 ce l-am luat ... doar tre sa-mi zici si pleaca spre tine no cost Icon_wink

verifica fusu ala cu alta biela ca sa fi sigur,
ti-as recomanda par-ul final sa fie cel de ARP ... acum vezi si tu alte pareri si le comentam pe aici

nu gasesti usor cuzineti OEM asa ca rabdare

Reply

oricum codurile is doar pentru motoare standard, cota 0 vibrochen, in momentul cand e umblat la vibrochen codurile is pa .
tu tre sa vezi toleranta cu un cuzinet verde si plastiguage pe fiecare fus atranse cu par-ul ARP si vazut ce " grosimi" ai ... in functie de ce valori ai si ce vrei sa faci cu masina, (expl la turbo de putere mare se lasa toleranta mai mare, aici e tot secretul, prea strans e ok la inveput nu suna dar cand ai dilatat esti pa.... prea liberi si distrigi pelicula de ulei )alegi cuzinetii,dar asta depinde de mecanicu care iti asambleaza motorul ... eu as sta pe tolerantele OEM ... bafta !

Reply

toate sunt la cote oem, nu a fost lucrat nimic in motor, deci nu are sens sa modific eu. un cuzinet parea mai uzat, dar nici ala nu era de speriat. problema a aparut cu bielele de la PCT-uri care strange pe arbore. am cerut sa verifice daca putem face ceva cu una din bielele mele. vedem maine.
e posibil sa gasesc taiho, aceleasi cu ce au pe site la japserviceparts, astept raspuns de la adilau.

Reply

pfff ... biela ta ca sa intre pe pct-uri tre luata din ea 1mm pe fiecare parte a capului bielei.

Reply

da, stiu.
cuzinetii cate ii ai tu sunt noi sau sunt ok?

Reply

pe 1-2 am vazt verdele pe margini, acum o sa iti fac ceva poze sa apreciezi si tu.

Reply

3 bucati am [Image: edu4a6u2.jpg][Image: aguby3uz.jpg][Image: neju8edu.jpg]

Reply

arata tare bine, toti de biela?

Reply

pfff hai ma faci misto de mine ?

Reply

ce-i mah, intreb sa fiu sigur Icon_razz . eu nu mi-am dat seama, nu pun la indoiala ce zici tu, fato Icon_biggrin

Reply

deci ceea ce in uk costa 60 lire (set cuzineti) in romania, de la dealerul honda, am primit pret undeva la 1000 euro. acelasi producator, taiho. cata nesimtire e in treaba asta?

Reply

imi zici daca iti trebuiesc Icon_wink

Reply

bah mane, n-are rost incurcatura, un cuzinet mai uzat e de palier, mecanicu refuza sa puna altceva decat nou.

Reply

adica mecanicu refuza dar tu l-ai pune asa? daaaaa da Icon_smile

Reply

nu prea, dar refuzul lui imi ajunge Icon_smile)

Reply

cum esti cu masina, man?

Reply

in cur. au venit cuzinetii, acum astept bunavointa (timingul ) mecanicului. saptamana asta o sa o adun. mai esti in zona????

Reply

da , inca putin.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew