chiar ca merg cam la orice
la culoare cautam ceva gen "titanium" si asta era cam ce vroiam eu.
tomi azi merg dupa masina si ne apucam de motor, ne auzim la tel, cred ca pe weekend suntem in paine.
adus masina de la vopsit. se putea si mai bine, dar e ok.
sunt rupt in gura de gripat. ma doare spatele, capul imi plezneste, mi-e cald dar frig.....nu ma pot apropia de service. sper sa pot merge poimanie sa ma incadrez cu tommi.
am fost la ai mei care erau bolnavi, le-am dus medicamente. mi-au dat si mie, eu au luat din spital ca era la oferta, virusi mutanti
kmr, are valuri pe aripi si capote, stiu ca le-as fi facut eu ca la carte in ...3 luni asa ca, in conditiile date e ok. a si a fost 700 ruto vopsitul plus 100 jantele.
cu totul. acelasi om mi-a vopsit si scirocco, kawasaki cel verde. e absolvent de arte, face si custom painting, are marele ghinion de a fi din orasul mort alba iulia...
r81 alternativa 6 dar e parca usor mai aprins decat pe paletar. sa o vad si fara soare sa-mi dau seama, ca soarele o aprinde tare.
da am pus federal, astept sa vad ce pot (ele sau eu).
virus asa rau n-am mai avut din armata. sunt mort, ma doare capul, spatele picioarele de parca am marsaluit 2 zile, dorm continuu.....fuck.
11-03-2014, 15:34 (This post was last modified: 11-03-2014, 15:38 by LauX_LauX_LauX.)
Aceleasi sintome le-am avut si eu... Am stat 3 zile la pat, dar si cand m-am ridicat direct sub capota calare pe chiulasa...
Ai mai mers cu roti pe 16 sau acum e prima oara ? Parca m-ar tenta si pe mine dar va fi foarte greu fara servo.
azi am iesit din casa si am trecut pe la service. din pacate nu imi permite starea generala sa pun mana pe ceva asa ca m-am rezumat la dou poze scurte, prietenul sebi s-a apucat de asamblat.