This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Honda Crx del Sol Eg2 New Project

stas! ... se zice prin Baia Mare Icon_smile

Reply

E unul dintre cele mai faine modele de jante. Cred ca ar merge pe orice masina.
Si culoarea imi place.

Reply

chiar ca merg cam la orice Icon_biggrin
la culoare cautam ceva gen "titanium" si asta era cam ce vroiam eu.
tomi azi merg dupa masina si ne apucam de motor, ne auzim la tel, cred ca pe weekend suntem in paine.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

adus masina de la vopsit. se putea si mai bine, dar e ok.
sunt rupt in gura de gripat. ma doare spatele, capul imi plezneste, mi-e cald dar frig.....nu ma pot apropia de service. sper sa pot merge poimanie sa ma incadrez cu tommi.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Ce nu-ti place la vopsit?

Reply

Rosie ca focu', s-o bata norocu'! Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Tipic, o coafeza roscata Icon_smile

PS: Toata Romania e racita? Mai stiu pe cel putin 3 care sunt gripati rau.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am fost la ai mei care erau bolnavi, le-am dus medicamente. mi-au dat si mie, eu au luat din spital ca era la oferta, virusi mutanti Icon_biggrin
kmr, are valuri pe aripi si capote, stiu ca le-as fi facut eu ca la carte in ...3 luni asa ca, in conditiile date e ok. a si a fost 700 ruto vopsitul plus 100 jantele.

Reply

e ok! 700 cu materiale cu tot? asta e un pret de prieten, ca la Baia Mare un vopsit ok e 2000 euro.

Reply

cu totul. acelasi om mi-a vopsit si scirocco, kawasaki cel verde. e absolvent de arte, face si custom painting, are marele ghinion de a fi din orasul mort alba iulia...

Reply

Dupa cum se prefigureaza pare a fi printre cele mai frumoase coafeze din tara. Felicitari
Keep up Bow
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

IagreeThankyou Icon_biggrin

Reply

Foarte frumos a iesit, ce rosu este? OEM ? Ai pus si Federal... Icon_razz
Si eu am adus un virus din Brazilia iar acum am venit dupa altu ca se cauta Icon_wink

Reply

r81 alternativa 6 dar e parca usor mai aprins decat pe paletar. sa o vad si fara soare sa-mi dau seama, ca soarele o aprinde tare.
da am pus federal, astept sa vad ce pot (ele sau eu).
virus asa rau n-am mai avut din armata. sunt mort, ma doare capul, spatele picioarele de parca am marsaluit 2 zile, dorm continuu.....fuck.

Reply

Aceleasi sintome le-am avut si eu... Am stat 3 zile la pat, dar si cand m-am ridicat direct sub capota calare pe chiulasa... Icon_wink
Ai mai mers cu roti pe 16 sau acum e prima oara ? Parca m-ar tenta si pe mine dar va fi foarte greu fara servo.

Reply

daca v-ati spurcat la brazilience ... ce sa va fac ?
doar stiti ca OEM e cel mai ok Icon_biggrin

Reply

tot pe 16 am mers, talon mai mic, stabilitate mai buna pe viraje, e compromisul ideal pt mine.

Reply

azi am iesit din casa si am trecut pe la service. din pacate nu imi permite starea generala sa pun mana pe ceva asa ca m-am rezumat la dou poze scurte, prietenul sebi s-a apucat de asamblat.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Meserie! Sper sa si mearga tot asa de bine precum arata Icon_wink

Reply

adica ai trecut in inspectie vrei sa zici Icon_biggrin

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew